ACADEMICCOURSES

Se alla certifikatprogram i Bakning i Italien 2021

Ett certifikat indikerar att man behärskar vissa färdigheter eller att en person har slutfört en samling kurser eller klarat ett prov i ett visst ämne. Det finns mycket variation bland certifikatkurser när det gäller innehåll, längd och kostnad.

Kulinariska studenter som vill specialisera sig på bakverk, inklusive bakverk, kakor, tårtor, pajer och bröd, bör överväga ett bakverk. De kan lära sig tekniker som kan förbereda dem för en karriär som bakare eller konditor.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära certifikatprogrammen i Bakning i Italien 2021

1 Resultat i Bakning, Italien Filter

ALMA italienska moderna bakverksprogram

ALMA - The International School of Italian Cuisine
Certifikat
<
Heltid
<
5 månader
Engelska
Campusstudier

Programmet syftar till att undervisa grunden för det italienska moderna bakverket i sina regionala variationer med teori, demonstrationer och träningskurser. Upptäck den auten ...

Läs mer