ACADEMICCOURSES

Se certifikatprogram i Bakning 2021 i Buenavista i Mexiko

Ett certifikat refererar vanligen till ett dokument som visar att en person har avlagt examen inom en förutbestämd mängd kurser. Det finns mycket variation bland certifikatkurser när det gäller innehåll, längd och kostnad.

Kulinariska studenter som vill specialisera sig på bakverk, inklusive bakverk, kakor, tårtor, pajer och bröd, bör överväga ett bakverk. De kan lära sig tekniker som kan förbereda dem för en karriär som bakare eller konditor.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Mexico City är den största staden och huvudstad i Mexiko. Den har också det största antalet universitet i landet, inklusive UNAM som är ett av de äldsta universiteten i kontinenten. Det är en idealisk plats för att få högre utbildning till rimliga kostnader.

Be om information Certifikatprogram i Bakning i Buenavista i Mexiko 2021

3 Resultat i Bakning, Buenavista Filter

Bakverk grundläggande certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Introducerar studenterna till en värld av bakverk och kakor, ge de tekniska och grundläggande färdigheter och tekniker som behövs. Demonstrations lektioner och laborationer är ...

Läs mer

Bakverk mellanliggande certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

För att fylla i intyget, studenten visa vad de lärt sig i en buffé som inkluderar, förutom kakor, choklad och desserter.

Läs mer

Bakverk överlägsen certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Under denna bana, kommer studenterna måste arbeta på utarbetandet av glass, kakor och petit fours, konstnärliga skapelser med hjälp av socker och choklad, och utarbetandet av ...

Läs mer