ACADEMICCOURSES

Se alla certifikatprogram i Bakning i Mexiko 2021

Ett certifikat är en akademisk prestation som visar att en student har genomgått och slutfört en utbildning eller fått särskild undervisning i ett visst ämnesområde. Certifikat kan också indikera att man behärskar en viss färdighet eller att en person har klarat ett prov eller en samling tester. 

Ett program eller kurs i bakning kan vara ett utmärkt alternativ för studenter som är passionerade för bakverk, desserter och bröd eller bara vill lära sig mer om bakning och vetenskapen bakom den. Det kan innehålla olika tekniker såväl som livsmedelssäkerhet och köksledningskurser.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

De mest populära certifikatprogrammen i Bakning i Mexiko 2021

3 Resultat i Bakning, Mexiko Filter

Bakverk grundläggande certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Introducerar studenterna till en värld av bakverk och kakor, ge de tekniska och grundläggande färdigheter och tekniker som behövs. Demonstrations lektioner och laborationer är ...

Läs mer

Bakverk mellanliggande certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

För att fylla i intyget, studenten visa vad de lärt sig i en buffé som inkluderar, förutom kakor, choklad och desserter.

Läs mer

Bakverk överlägsen certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Under denna bana, kommer studenterna måste arbeta på utarbetandet av glass, kakor och petit fours, konstnärliga skapelser med hjälp av socker och choklad, och utarbetandet av ...

Läs mer