ACADEMICCOURSES

De mest populära certifikatprogrammen i Bakning

Att tjäna ett certifikat kan vara ett värdefullt sätt att lära sig specifika kunskaper inom en relativt kort tidsram. De som letar efter förbättrade sysselsättningsmöjligheter eller de som vill göra karriärbyte kan dra nytta av att få ett certifikat.

Vad är ett certifikat i bakning? Detta certifikat kan ge studenterna en solid grund för en givande karriär inom kulinariska konster. Bakgrundscertifikatprogrammen fokuserar ofta på produktion av olika bakverk som kakor, pajer och kakor. Studenter kan också lära sig om strumpebeståndsredienser, använda och städa olika köksredskap och skapa en polerad färdig produkt. Efter avslutad examensbevis kan eleverna hitta arbete på restaurang, hotell, bankett eller bageri.

Att tjäna ett certifikat kan gynna studenter både personligen och professionellt. Efter att ha genomfört kursen kan eleverna förbättra sina produktskapande och presentationskunskaper. Dessutom kan eleverna lära sig att jonglera flera uppgifter och arbeta effektivt i en snabbare miljö.

Beroende på skolan och antalet kurser som tagits på en gång varierar certifikatprogrammen ofta i kostnad. När kurser tas på heltid kan certifikat vanligen slutföras på ungefär ett år.

Efter avslutad kursutbildning kan eleverna leta efter olika sysselsättningsmöjligheter. Eleverna kan välja att arbeta för ett bageri som en ledande bakare eller assistent bakverkschef. Restauranger kan också anställa de som har ett certifikat i bakning som konditor, specialkock eller pastellkockassistent. Hotell, mataffärer och familjebagerier kan också leta efter att anställa proffs för att skapa specialkakor och kakor. Dessa titlar kan omfatta bageriassistent eller bageriavdelningskoordinator.

Dagens studenter har ofta många alternativ när det gäller att främja deras utbildning. Många certifikatprogram är nu tillgängliga online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

5 Resultat i Bakning Filter

ALMA italienska moderna bakverksprogram

ALMA - The International School of Italian Cuisine
Certifikat
<
Heltid
<
5 månader
Engelska
Campusstudier

Programmet syftar till att undervisa grunden för det italienska moderna bakverket i sina regionala variationer med teori, demonstrationer och träningskurser. Upptäck den auten ...

Läs mer

Grunderna i franska bakverk - 6 veckor

Ecole Lenôtre
Certifikat
01 Mar 2021
<
Heltid
<
6 veckor
Engelska
Franska
Campusstudier

Grunderna i franska konditorivaror har skapats för människor som är villiga att träna eller återuppfinna sig i konditorivaror. För dig som vill lära av grunderna om 6 veckor. ...

Läs mer

Bakverk grundläggande certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Introducerar studenterna till en värld av bakverk och kakor, ge de tekniska och grundläggande färdigheter och tekniker som behövs. Demonstrations lektioner och laborationer är ...

Läs mer

Bakverk mellanliggande certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

För att fylla i intyget, studenten visa vad de lärt sig i en buffé som inkluderar, förutom kakor, choklad och desserter.

Läs mer

Bakverk överlägsen certifikat

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Under denna bana, kommer studenterna måste arbeta på utarbetandet av glass, kakor och petit fours, konstnärliga skapelser med hjälp av socker och choklad, och utarbetandet av ...

Läs mer