Certifikat i Bokföring

De mest populära certifikatprogrammen i Bokföring

Bokföring

Ett akademiskt certifikat är ett dokument som visar att en individ har framgångsrikt genomfört förutbestämd kurs i en viss bransch eller ett område. Det tjänas vanligtvis på mindre tid än ett examensprogram, men ger fortfarande värdefulla färdigheter som är i hög efterfrågan av dagens globala arbetskraft.

Vad är ett certifikat i redovisning? Denna omfattande utbildningsstudie tillåter studenter att utveckla starka kvantitativa och kommunikativa färdigheter samtidigt som de acklimatiseras med redovisningsetik och detaljer. Studier av studier i ett sådant program innehåller ofta grundläggande matematiska principer, dator- och ordbehandlings-, affärs- och tekniska grunder samt en grundlig granskning av en mängd olika datoriserade redovisningsapplikationer och programvara. Räkenskapsassistenter är i extremt hög efterfrågan och ett certifikat i redovisning ger deltagarna den färdighet som krävs för att arbeta i samarbete med CPA, småföretag, större företag eller som oberoende entreprenörer, bland annat.

Studerande som framgångsrikt slutfört kursen för redovisningsscertifikat är förberedda för arbete inom ett brett spektrum av globala positioner. De kan också generellt leda mer pengar och anställs ofta över sina karriärkonkurrenter utan certifikat eller akademiska examina.

Kostnaden för att få ett certifikat i redovisning varierar kraftigt från skolan till skolan och baseras på den geografiska regionen genom vilken certifikatprogrammet erbjuds. Det rekommenderas att intresserade studenter kontaktar varje enskild skola eller intresseorganisation för specifik undervisningsinformation.

Redovisningsinnehavare är redo för arbete inom ett brett spektrum av globala branscher. Många fortsätter att hitta arbete som bokföringsassistenter, bokförare eller revisionsverkstäder, medan andra tar upp olika redovisningsrelaterade roller inom småföretag eller stora konglomerat. Andra hittar arbete tillsammans med CPA eller som oberoende redovisningsentreprenörer.

Om ett certifikat i bokföring låter som något du vill höra mer om, utforska de stora utbildningsmöjligheterna som finns tillgängliga globalt genom vår omfattande databas. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Certifikat IV i redovisning och bokföring

Australian Training & Qualification College
Online Campusstudier 52 veckor April 2019 Australien Bankstown

Denna kvalifikation återspeglar arbetsrollerna hos arbetstagare inom bokföringsbranschen, inklusive BAS Agents och kontrakt bokhållare; och av de anställda som utför bokföringsuppgifter för organisationer inom en rad branscher. [+]

De bästa certifikatprogrammen i Bokföring 2019. Handla om

Denna kvalifikation återspeglar arbetsrollerna hos arbetstagare inom bokföringsbranschen, inklusive BAS Agents och kontrakt bokhållare; och av de anställda som utför bokföringsuppgifter för organisationer inom en rad branscher. Det innefattar att förbereda och lägga fram verksamhets- och avvecklingsaktivitetsutlåtanden och ge råd eller hand om kommissionsledamoten på skattebetalarens vägnar i samband med verksamhetsutlåtanden. Personer i dessa roller tillämpar teoretisk och specialistkunskap och färdigheter för att arbeta autonomt och utöva bedömning i rutin och icke-rutinaktivitet.

Ingångskrav

Studenterna i FNS40217 Certificate IV i redovisning och bokföring kommer att vara studenter från utlandet, de kommer att ha uppfyllt våra krav på inresa på:... [-]


Certifikat IV i redovisning och bokföring

Gold Coast Learning Centre
Campusstudier Heltid Deltid 52 veckor Öppen antagning Australien Surfers Paradise + 1 fler

Starta en givande karriär inom finansbranschen med dubbelkvalificeringen Certificate IV i redovisning och bokföring vid Gold Coast Learning Centre . Kursen ger dig ett brett spektrum av kunskaper och kunskaper, så att du får den bästa chansen att lyckas inom finansbranschen. [+]

Starta en givande karriär inom finansbranschen med dubbelkvalificeringen Certificate IV i redovisning och bokföring vid Gold Coast Learning Centre .

Kursen ger dig ett brett spektrum av kunskaper och kunskaper, så att du får den bästa chansen att lyckas inom finansbranschen.

Med flexibla studiealternativ, inklusive heltid, deltid och distansutbildning, kan Gold Coast Learning Centre hjälpa dig att förbättra dina karriärmöjligheter med viktig redovisningskunskap och realtids redovisningskunskaper.

Kvalificerade och erfarna utbildare kommer att utveckla din förståelse av kärnverksamhetspraxis inom finanssektorns bransch, inklusive finansiella register, budgetar, skattkrav, allmänna affärsfärdigheter och effektiv kommunikation.... [-]


Certifikat IV i redovisning och bokföring

Australian College of Skills & Education Pty Ltd
Online Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Australien Oakhurst + 1 fler

Denna kvalifikation återspeglar arbetsrollerna hos arbetstagare inom bokföringsbranschen, inklusive BAS Agents och kontrakt bokhållare; och av de anställda som utför bokföringsuppgifter för organisationer inom en rad branscher. Det innefattar att förbereda och lägga fram verksamhets- och avvecklingsaktivitetsutlåtanden och ge råd eller hand om kommissionsledamoten på skattebetalarens vägnar i samband med verksamhetsutlåtanden. Personer i dessa roller tillämpar teoretisk och specialistkunskap och färdigheter för att arbeta autonomt och utöva bedömning i rutin och icke-rutinaktivitet. [+]

Handla om

Denna kvalifikation återspeglar arbetsrollerna hos arbetstagare inom bokföringsbranschen, inklusive BAS Agents och kontrakt bokhållare; och av de anställda som utför bokföringsuppgifter för organisationer inom en rad branscher. Det innefattar att förbereda och lägga fram verksamhets- och avvecklingsaktivitetsutlåtanden och ge råd eller hand om kommissionsledamoten på skattebetalarens vägnar i samband med verksamhetsutlåtanden. Personer i dessa roller tillämpar teoretisk och specialistkunskap och färdigheter för att arbeta autonomt och utöva bedömning i rutin och icke-rutinaktivitet.

Kurs ackreditering

Denna kurs är nationellt erkänd enligt Australian Qualifications Framework (AQF).... [-]


Certificate I Redovisning

Saddleback College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Mission Viejo

Detta program uppfyller en väsentlig del av 24-enheten Accounting kurs kravet att ta Kalifornien CPA examen. Det är i första hand avsedd för studenter som har en kandidatexamen eller utländskt universitet motsvarande. Dessutom är avslutad certifikat till hjälp för att säkra nybörjar redovisning positioner inom näringslivet. CPA examen och licensieringen: Kontakta Kalifornien Board of redovisning. [+]

Detta program uppfyller en väsentlig del av 24-enheten Accounting kurs kravet att ta Kalifornien CPA examen. Det är i första hand avsedd för studenter som har en kandidatexamen eller utländskt universitet motsvarande. Dessutom är avslutad certifikat till hjälp för att säkra nybörjar redovisning positioner inom näringslivet. CPA examen och licensieringen: Kontakta Kalifornien Board of redovisning.

Program Student Mål Studenter som fullföljer detta program kommer att kunna: Bered en uppsättning grundläggande finansiella rapporter. Beräkna och analysera gemensamma förhållanden och numeriska relationer som produceras genom redovisningscykeln. Visa kunskaper i bearbetning av redovisningscykeln för ett företag. Visa kunskaper i att kommunicera finansiell information inom ämnesområdet. Presentera en muntlig presentation i det angivna ämnesområdet. ... [-]

Certifikat i ekonomi, redovisning och företag (CFAB)

Sunway University
Campusstudier Deltid 18 månader January 2019 Malaysia Shah Alam

Certifikatet för ekonomi, ekonomi och finans (CFAB) lanserades av Institutet för Chartered Accountants i England och Wales (ICAEW) i september 2008 i Storbritannien (UK) som en ny fristående företagskvalifikation. Det ger grundläggande kunskaper i grunden för ekonomi, redovisning och affärer, och kan användas som tillträde till ICAEW-programmet. [+]

Certifikatet för ekonomi, ekonomi och finans (CFAB) lanserades av Institutet för Chartered Accountants i England och Wales (ICAEW) i september 2008 i Storbritannien (UK) som en ny fristående företagskvalifikation. Det ger grundläggande kunskaper i grunden för ekonomi, redovisning och affärer, och kan användas som tillträde till ICAEW-programmet.

Efter lanseringen av CFAB i Storbritannien formulerade Sunway TES CAE en innovativ väg för skolavlidare. Den här speciellt utformade vägen är en matare i ICAEW och ger skolförsvarsmakten en accelererad väg till ICAEW ACA-kvalifikationen.

Genom denna innovativa väg kan eleverna utvecklas till ICAEW-programmet och få den prestigefyllda ACA-kvalifikationen direkt efter gymnasiet. Dess unika tillvägagångssätt som möjliggör både klassrumsstudier och praktisk arbetslivserfarenhet erbjuder en helhetslärande erfarenhet och utrustar dig med relevanta kunskaper för att vara en skicklig.... [-]


CIPFA certifikat i internationella redovisningsstandarder den offentliga sektorn

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)
Online Öppen antagning Storbritannien London

Den CIPFA Certificate i IPSAS (Cert IPSAS) ger praktikanter en grund kunskap om några av de publicerade standarder, och viktiga relaterade dokument. [+]

CIPFA Certificate i internationella offentliga sektorn Accounting Standards

Bli en IPSAS expert - kvalifikationer i International Public Sector Accounting Standards

CIPFA PFM kompetens innebär att vi har den kunskap och erfarenhet för att hjälpa till att utveckla och tolka normer, relevanta kvalifikationer och utbildning för att möta behoven hos internationella regeringar (inklusive lokala myndigheter), statliga företag, transnationella organisationer och offentliga organ.

CIPFA Certificate i IPSAS (Cert IPSAS)

Vad Certifikatet omfattar

Den CIPFA Certificate i IPSAS (Cert IPSAS) ger praktikanter en grund kunskap om några av de publicerade standarder, och viktiga relaterade dokument. Framgångsrikt slutförande av denna kurs visa kunskap om grundläggande tekniska innehållet i IPSAS och förmåga att förklara hur vissa händelser och transaktioner till organisationer inom den offentliga tjänster bör behandlas.... [-]


Certifikat redovisnings fundamenta

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Mount Vernon

Graduate Certificate i redovisningsFundAmenTals är främst avsedd för personer som vill stärka sin förståelse för redovisning eller personer som söker för att uppfylla några av redovisningskraven för att sitta för CPA undersökning, men som inte vill tjäna en examen civilekonomexamen. [+]

Graduate Certificate i redovisningsFundAmenTals är främst avsedd för personer som vill stärka sin förståelse för redovisning eller personer som söker för att uppfylla några av redovisningskraven för att sitta för CPA undersökning, men som inte vill tjäna en examen civilekonomexamen. De certifikat kurser kan uppfylla sex valbara poäng i MBA-programmet eller tolv av de nödvändiga krediter i MS i redovisning och Business Advisory Services program.

Certifikatkrav

För att ta emot ett certifikat i redovisningsFundAmenTals, måste du fylla 12 poäng av kurser och upprätthålla en kumulativ GPA på inte mindre än 3,0 för kurser som avlagts i certifikatet programmet. De kurser måste fyllas efter att du har fått en kandidatexamen eller motsvarande. ... [-]


Online-certifikat: Certifierad Blockchain Expert ™ V2

Blockchain Council
Online Heltid Deltid 6 öppettider Öppen antagning Amerikas förenta stater Walnut + 1 fler

En certifierad blockchain-expert är en professionell som förstår blockchain-tekniken djupt och kan bygga blockchainbaserade applikationer för företag. Certifierad Blockchain Expert är en uttömmande träning, ett examensbaserat program som syftar till att ge djupgående praktisk kunskap i blockchain-teknik. [+]

En certifierad blockchain-expert är en professionell som förstår blockchain-tekniken djupt och kan bygga blockchainbaserade applikationer för företag. Certifierad Blockchain Expert är en uttömmande träning, ett examensbaserat program som syftar till att ge djupgående praktisk kunskap i blockchain-teknik.

Om CBE Certification Version 2

Den certifierade Blockchain Expert är en skicklig proffs som förstår och vet djupt om Blockchain och hur Blockchain fungerar och använder samma kunskap för att bygga Blockchain-baserade applikationer för företag och företag. CBE-behörighet certifierar individerna i Blockchain-disciplinen för Distributed Ledger Technology från ett leverantörsneutralt perspektiv.... [-]


Online-certifikat i tillämpad redovisning

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Deltid 1 - 2 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

Det tillämpade bokföringsbevisprogrammet lär eleverna redovisningsstandarder och principer som behövs för att utföra de grundläggande uppgifterna för redovisningstillfället - tillhandahålla information till kunder genom att förbereda, analysera och verifiera finansiella dokument. Detta vidareutbildningsprogram är också utformat för att tillgodose bokföringsämnena utbildningskrav för studenter som förbereder sig för att delta i Uniform Certified Public Accountant Examination (CPA Exam) utan att söka avancerad nivå. [+]

Översikt

Det tillämpade bokföringsbevisprogrammet lär eleverna redovisningsstandarder och principer som behövs för att utföra de grundläggande uppgifterna för redovisningstillfället - tillhandahålla information till kunder genom att förbereda, analysera och verifiera finansiella dokument. Detta vidareutbildningsprogram är också utformat för att tillgodose bokföringsämnena utbildningskrav för studenter som förbereder sig för att delta i Uniform Certified Public Accountant Examination (CPA Exam) utan att söka avancerad nivå.

Vem ska deltaHögskoleexamen som behöver ytterligare bokföringskurs för att möta utbildningsbehov för CPA-examenRedovisning och ekonomichefBudget och finansanalytikerInterna revisorerProfessionella med tanke på CPA-examenNågon som planerar att bedriva en karriär inom redovisningKarriär Insight... [-]

Certifierad förvaltningsrevisor (cma)

Zabeel International Institute of Management and Technology
Campusstudier Heltid September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Detta program gör att du kan förbättra din kunskap i professionella ledarskapsförmåga och därigenom leda till framtida möjligheter. [+]

Detta program gör att du kan förbättra din kunskap i professionella ledarskapsförmåga och därigenom leda till framtida möjligheter.

Vem behöver programmet

Endast kandidater med två års erfarenhet av redovisning (kan skicka in det senare också) kan bedriva CMA-kvalifikationer. Detta gör den idealisk för proffs som redan är verksamma inom redovisning och människor som är angelägna om en karriärbyte.

lärandemål Beskriv den roll som budgetering spelar i den övergripande planerings- och prestationsbedömningsprocessen för en organisation Identifiera den roll som budgetering spelar för att utforma kortsiktiga mål och planera och styra verksamheten för att möta dessa mål. Identifiera användningen av känslighetsanalysen förbereda en kontantbudget Rekommendera resultatåtgärder och en periodisk rapporteringsmetod med angivna operativa mål och faktiska resultat Förstå fullständigt om Planering, budgetering, prognoser, resultathantering, kostnadshantering, strategisk planering, professionell kontroll och intern etik. Programinnehåll Del 1: Finansiell planering och kontroll ... [-]

postbaccalaureate certifikat i redovisning (pbca)

Indiana University Northwest School of Business and Economics
Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Gary

Genom detta intyg lärande måste du fylla kraven att sitta för CPA tentamen i Indiana och lära sig alla viktiga områden inom redovisning, inklusive kostnader, skatter och revision. [+]

Fördelar med programmet

Du kommer att fylla kraven att sitta för CPA tentamen i Indiana. Din grundutbildning kurser tillämpas på intyget. Du lär dig alla viktiga områden inom redovisning, inklusive kostnader, skatter och revision. Heltidsanställda professorer undervisar majoriteten av klasserna, liksom framstående affärsmän som undervisar deltid i sina områden.

Karriärmöjligheter

Området redovisning exploderar! Kvalificerad och utbildad personal som behövs för att vägleda företag, små som stora, med redovisning expertis.

Auktoriserade revisorer CPA är i hög efterfrågan! Du kan ha de kunskaper och färdigheter som en framgångsrik revisorer behöver! ... [-]


ICB certifikat i bokföring lvl 2 (papper b1, b2 och b3)

UK Open College
Online Deltid 120 öppettider Öppen antagning Storbritannien UK Online

ICB bokföring nivå 2 omfattar papper B1, B2 och B3, är detta hem studie bokföring kurs som syftar till att de studenter som vill komma in på området för bokföring och samtidigt få en industri erkänd examen. Kursen omfattar både manuella och datoriserade metoder som använder Sage One bokföringsprogram. [+]

ICB bokföring nivå 2 omfattar papper B1, B2 och B3, är detta hem studie bokföring kurs som syftar till att de studenter som vill komma in på området för bokföring och samtidigt få en industri erkänd examen. Kursen omfattar både manuella och datoriserade metoder som använder Sage One bokföringsprogram.

Efter avslutad studenter kan arbeta som assistent bokhållare under övervakning. Kandidaterna kommer att kunna tillämpa inlägg från böckerna av största posten och från källdokument till redovisningskonton och producera och första balansomslutningen för alla typer av företag.

Kval: Nivå 2 Certifikat I Bokföring Ackrediterad: Ja QCF erkända: Nej Bransch Erkänd: Ja Upphandlande Kropp: ICB- Institute of Certified Bokhållare Startdatum: När som helst - Vi registrera 365 dagar om året Varaktighet: Flexibel - Ca 120 timmar - 12 månader Max Support Credit Värde: Ej tillämplig Kurs Enhet 1: Främjande av kunskaps Enhet 2: Affärsdokument Enhet 3: Ledger konton och Avdelningen för Ledger Enhet 4: Böcker av Prime Anmälan Enhet 5: Redovisning av moms Enhet 6: Göra & emot betalningar Enhet 7: Trial Balance Enhet 8: Använd ett datoriserat paket konton Förutsättningar ... [-]

Sage 50 Lön 2017 Intermediate Level - CPD

John Academy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

För att stora företag ska kunna upprätthålla det finns ett ständigt behov av nya små och medelstora företag. Men dessa företag har sällan alla de faciliteter som stora företag enkelt har råd med och därmed måste de budgetera i enlighet med detta. Tja, om du driver ett litet eller medelstort företag kanske du vill överväga att ta denna Sage 50 Lönekurs Intermediate Level-kurs för att behärska ett av Storbritanniens mest älskade lönehanteringssystem. Som namnet antyder är detta program specialiserat på att ta hand om dina lönesättningsspecifika frågor i dina företag oavsett branschen. Med hjälp av det här programmet kan du enkelt hantera dina anställda utan att behöva gå igenom krånget för dessa administrativa uppgifter, vilket i sin tur hjälper dig att fokusera på att öka din verksamhet. Kursen omfattar flera ämnen i användningen av Sage 50 Payroll-programvaran och var och en av sina mål beskrivs för din bekvämlighet. Så vad väntar du på? Om du vill driva ditt företag mer effektivt och spara pengar på samma gång, få denna kurs omedelbart. [+]

Vem är kursen för?För nybörjare som börjar med hantering av konton.Människor som är intresserade av att hantera konton via Sage 50-programvaran.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din tentamen får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Certifikat kan erhållas antingen i papperskopia till kostnaden för £ 39 eller i PDF-format till kostnaden för £ 24.Krav

Vår Sage 50 Payroll 2017 Intermediate Level är fullt kompatibel med vilken typ av enhet som helst. Oavsett om du använder Windows-dator, Mac, smartphones eller surfplattor får du samma erfarenhet när du lär dig. Förutom det kommer du att kunna komma åt kursen med någon form av internetuppkoppling från var som helst när som helst utan någon form av begränsning.... [-]


Certifierat ledningssystem revisor (CMA) förberedande program

IPMI International Business School
Campusstudier Heltid 1 - 13 veckor Indonesien Jakarta

Globaliseringen har tvingat alla att förbättra sig själva för att uppfylla behoven hos modern förvaltning. Revisorer behöver utveckla sin kompetens till den nivå av världens erkänner finansiell och strategisk ledning professionell. Därför är Certified Management Accountant (CMA) behövs för att bedöma affärsmöjligheter, förstå möjligheter och forma organisationens framtid. [+]

Vad gör en Management Accountant göra?

Globaliseringen har tvingat alla att förbättra sig själva för att uppfylla behoven hos modern förvaltning. Revisorer behöver utveckla sin kompetens till den nivå av världens erkänner finansiell och strategisk ledning professionell. Därför är Certified Management Accountant (CMA) behövs för att bedöma affärsmöjligheter, förstå möjligheter och forma organisationens framtid.

Administration auktoriserade revisorer är inte längre bara scorekeepers av tidigare resultat för de har blivit värdeskapande medlemmar i ledningsgrupper, skapa uppgifter som är nödvändiga för att förbättra operational excellence, samt för att formulera och genomföra nya strategier.... [-]


Certifikat IV i redovisning

Southern Cross Education Institute
Campusstudier Heltid 40 veckor January 2019 Australien Melbourne Adelaide + 1 fler

Denna examen reflekterar bokföringsarbetsroller inom finansiella tjänster och andra industrier som kräver redovisning stödfunktioner. [+]

Denna examen reflekterar bokföringsarbetsroller inom finansiella tjänster och andra industrier som kräver redovisning stödfunktioner.

VARAKTIGHET

40 veckor

Behörighet: Framgångsrikt slutförande av året 11 eller motsvarande studienivå eller mogna åldern posten. För ytterligare information se PP02 BEDÖMNING studentens meriter, erfarenhet och kunskaper i engelska. Minsta engelska nivå IELTS 5.5 eller motsvarande. De studerande som kommer från nivåer studentvisum bedömning 1 och 2 utan att den nödvändiga IELTS resultat kan åta SCEI engelska kompetenstest. För information om nivåerna för bedömning av studentvisum, se Institutionen för invandring och gränsskydds hemsida. Sökande måste vara 18 år eller äldre. Verktyg: ... [-]