Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Designstudier

Många högskolor och universitet erbjuder yrkesbevis. Dessa används främst för personer som söker att få ett försprång i sitt nuvarande arbete, eller som vill använda certifikatet för att få framtida anställning. Medan längden på studien kommer att variera beroende på ämnesområdet, de flesta av dessa program kan slutföras inom ett år eller mindre.

Vad är ett certifikat i design? Programmet är främst inriktat på inredning, bildkonst och grafisk design. Eleverna kan lära sig viktiga tekniker för visuella uttryck, inklusive komponenter i måleri, grafik, fotografi, teckning, principer för design och tredimensionella studier. Certifikatet är utformad för att ge akademiker en chans att lära sig nya färdigheter som kommer att gynna dem i bildkonst bransch eller förbättra befintliga kompetens. Några av de kurser som erbjuds kan omfatta historia, inredning, keramik, skulptur, utrymme planering, material och konsthantverk.

En av de främsta fördelarna med att tjäna en yrkeslegitimation är att det kan göra vissa kandidater mer kvalificerade jobb inom designbranschen. Vissa företag kan också erbjuda en bättre lön för dem som är professionellt certifierade. För dem som är intresserade av att fortsätta på en mer avancerad examen nivå, kan det också bana vägen till högre utbildning.

Varje program varierar i längd och studieavgifter beroende på institution, studieområde och landet skolan är belägen i. Blivande studenter bör kontakta kontoret för antagningen direkt att lära sig mer om programmet och tillhörande kurskostnaderna.

Många jobb i designbranschen är mycket konkurrenskraftiga, men utexaminerade från programmet kan befinna sig i efterfrågan på en rad olika institutioner, från både små och stora företag.De kan ta sig ur programmet med en starkare förståelse för kulturella värden och bildkonst, och en solid grund i designbranschen. Många personer blir en inredningsarkitekt eller grafisk formgivare, men med vidareutbildning en karriär inom konstutbildning kan bedrivas.

Många institutioner erbjuder distansmoduler och online klasser, liksom deltids och heltidskurser. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

54 Resultat i Designstudier

edX

Lär dig hur du visualiserar arkitektoniska utrymmen för att effektivt kommunicera designidéer med Blender, ett gratis och open source-verktyg. ... [+]

Lär dig hur du visualiserar arkitektoniska utrymmen för att effektivt kommunicera designidéer med Blender, ett gratis och open source-verktyg.

Arkitekterna lita mer på 3D-programvara för att visualisera obebyggda utrymmen. 3D-rendering och arkitektonisk visualisering kan hjälpa arkitekter och designers att arbeta i samarbete och bättre kommunicera idéer.

Detta program introducerar de grundläggande begreppen arkitektonisk visualisering. Programmet kommer att använda Blender, ett gratis och open source-verktyg, för att visa dessa begrepp. Kurser i detta program täcker ett spektrum av processer som modellering, texturering och belysning.

Programmet har skett och redigerats elegant med långsamma video-tutorials, frågesporter, aktiviteter, hands-on-uppdrag och projekt.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
8 veckor
Internet
Läs mer på svenska
edX

Krav på masterkonstruktion som krävs för att förbättra patientens erfarenhet inom hälso- och sjukvårdssystemen ... [+]

Krav på masterkonstruktion som krävs för att förbättra patientens erfarenhet inom hälso- och sjukvårdssystemen

Hälso- och sjukvårdssystem strävar efter att erbjuda bättre behandling och förbättra servicenivån för ett växande antal patienter. Designers kan bidra till detta mål genom att erbjuda sina unika mänskliga centrerade tänkande och kreativa lösningar. I detta program kommer du att lära dig viktiga designmetoder och lära dig att tillämpa dem på vården genom att behärska en unik metod för patientkartskartläggning.

Det finns flera designmetoder som fokuserar på patientresan (bygger på begrepp som härrör från "kundresan"). Genom att titta på patientresan i stor detalj kan designers skapa användbara lösningar för mycket specifika problem. Samtidigt kan andra yrkesverksamma inom vården lära sig hur design kan hjälpa till med att underlätta bättre vård.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 14 veckor
Internet
Läs mer på svenska
ITECOM Art Design NICE

Utveckla behärskning av grafiska språk och ny teknik, grundläggande kunskaper om bildkommunikation, för att studera hela medieproduktion, är temat för denna läroplan. Syf ... [+]

Varaktighet av utbildning: 3 år Titel RNCP certifierade Nivå III Utveckla kontroll grafiska språk och ny teknik, grundläggande kunskaper om bildkommunikation, för att studera hela medieproduktion, är temat för denna läroplan. Syftet med denna utbildning: kreativitet, självständighet och mångsidighet. Detta särskilda program syftar till att göra studenterna verkar i linje med verkligheten i byråerna.

visuell identitet, grafisk design, redaktionell design, event, illustration, skyltning, rörelse design, webb ... visuell kommunikation stöden är många och förändras, så att du deltar i utvecklingen av bolaget på lämpliga visuella strategier. DA junior grafisk formgivare, kommunikation ... Det finns många "hattar" yrkesverksamma inom visuell kommunikation. Denna utbildning ges i 3 år du kommer att integrera junior positioner från att få din titel.... [-]

Frankrike Nice
September 2019
Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ITECOM Art Design Paris

Vid korsningen av ny teknik som täcker hela bildkonst, hjälper denna disciplin designa och implementera skräddarsydda kommunikation till mobila enheter, som omfattar begr ... [+]

Motion Design är ett av de nya yrkena XXI århundradet. "Detta är konsten att ge liv åt grafisk animation. "

utbildning tillgänglig Grundutbildning varvad utbildning (proffskontrakt) Vidareutbildning (CIF / CPF ...)

Vid korsningen av ny teknik som täcker hela bildkonst, hjälper denna disciplin designa och implementera skräddarsydda kommunikation till mobila enheter, som omfattar begreppet rörelse med en kombination av video, specialeffekter, 2D och 3D animation, typografi och grafik.

Motion Grafisk design och Motion Design är animerade grafiska element som bilder, symboler eller typografi, synkroniserat ljud.

Motion design är en relativt ny disciplin: pionjärerna inom den här typen av filmer var skaparna av filmen poäng 60s men tekniken har blivit utbredd i de senaste 5 åren med tillkomsten av digital och programvara som heter "compositing "som After Effects, som kan definieras helt enkelt som photoshop video.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Franska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ITECOM Art Design Paris

nivå RNCP avdelning III. Utbildning finns i grundutbildning, fortbildning och varvad utbildning. Publicera press och reklam, sök fristående grafik, perfekt behärska DTP v ... [+]

Avdelning III RNCP som registrerades i det nationella registret av Professional certifiering. utbildning tillgänglig Grundutbildning Vidareutbildning (CIF / CPF ...) varvad utbildning (proffskontrakt) VAE (Validering av förvärvad erfarenhet)

Publicera press och reklam, sök fristående grafik, perfekt behärska DTP verktyget med sanna kreativa egenskaper, en stark känsla av utskriftslayouten och känslighet för webdesign.

ITECOM syftar till att utbilda dig professionellt, på ett år för att bli en komplett grafisk formgivare och grafisk formgivare, förmåga att bära och hantera alla typer av arbete.

Möjligheter modell kokare DA Junior Graphic Designer grafiker träningsprogram tekniska DTP Press edition layout~~POS=TRUNC principer~~POS=HEADCOMP typografi Tillverkning reklam edition Art Direction volym kommunikation Webdesign / Multimedia programvara Illustrator Indesign Photoshop Antagning till skolan Bac eller motsvarande Fil och underhåll (presentation av eget arbete) ... [-]
Frankrike Paris
September 2019
Franska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ITECOM Art Design Paris

Prep digital [e] varar ett år. Resolut vänd mot framtiden, det utbildar studenter till grundläggande olika digitala språk. ... [+]

Prep digital [e] varar ett år. Resolut vänd mot framtiden, det utbildar studenter till grundläggande olika digitala språk. Det har två syften:

uppgradera dina kunskaper om digital design och programmering, mogna ditt yrkesval och välj din specialisering inom digital design.

innehåll

Prep digital [e] erbjuder en omfattande utbildning för att ta itu med alla digitala produktionstekniker: programmering (Javascript, C ++, Python), digital design (Web, 3D, 2D, video). Den innehåller också en digital kultur kurser.

Det ger alla färdigheter för att få tillgång till olika digital design inriktningar: spela, webbutveckling, videoredigering, datorgrafik, 3D animation, grafisk design, webbdesign, rörelse design ...... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Franska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ITECOM Art Design Paris

nivå RNCP avdelning III. Utbildning finns i grundutbildning, fortbildning och varvad utbildning. Utveckla behärskning av grafiska språk och ny teknik, grundläggande kunsk ... [+]

Avdelning III RNCP som registrerades i det nationella registret av Professional certifiering. Utbildning tillgänglig: Grundutbildning Fortbildning varvad utbildning (proffskontrakt) VAE (Validering av förvärvad erfarenhet)

Utveckla behärskning av grafiska språk och ny teknik, grundläggande kunskaper om bildkommunikation, för att studera hela medieproduktion, är temat för denna läroplan. Syftet med denna utbildning: kreativitet, självständighet och mångsidighet. Detta särskilda program syftar till att göra studenterna verkar i linje med verkligheten i byråerna.

visuell identitet, grafisk design, redaktionell design, event, illustration, skyltning, rörelse design, webb ... visuell kommunikation stöden är många och förändras, så att du deltar i utvecklingen av bolaget på lämpliga visuella strategier. DA junior grafisk formgivare, kommunikation ... Det finns många "hattar" yrkesverksamma inom visuell kommunikation. Denna utbildning ges i 3 år du kommer att integrera junior positioner från att få din titel.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ITECOM Art Design Paris

nivå RNCP avdelning III. Utbildning finns i grundutbildning, fortbildning och varvad utbildning. Under det andra året kan du välja att specialisera sig på "inomhus scen" ... [+]

Avdelning III RNCP som registrerades i det nationella registret av Professional certifiering. utbildning tillgänglig Grundutbildning Vidareutbildning (CIF / CPF ...) varvad utbildning (proffskontrakt)

Under det andra året kan du välja att specialisera sig på "inomhus scen" eller "visual merchandising".

1: a året: Decoration

Konstruktören är den person som du tar för att omstrukturera ett utrymme eller plats att leva. Det måste ha ett öppet och kreativt sinne. Dess uppgift är att stärka identiteten på platsen och försköna utrymmet.

Denna kurs ges som en kultur och som en konst. Inredningsarkitekt klänningar och ställer in värdet för konceptet. Den representerar den vackraste harmonin mellan design och funktionalitet.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences

Den nationella certifikatkursen i 3D Animation och Visual Effects syftar till att leverera studenter som är kompetenta 3D animation eller visuella effekter artister. Kurs ... [+]

Den nationella certifikatkursen i 3D Animation och Visual Effects syftar till att leverera studenter som är kompetenta 3D animation eller visuella effekter artister. Kursen undersöker en rad grundläggande animationsgrunder, till exempel hur man animerar tecken, texturerings- och belysningsobjekt, tecken och bakgrunder. Dessutom lägger kursen ett kritiskt fokus på studentens yrkesutövning, såsom förmågan att bedöma kundkontrakt och marknadsföra egna projekt.

Minsta behörighetskrav: Godkänn Nationellt Seniorcertifikat (Betyg 12) och grundläggande datakunskap

Introduktion till 3D-teknik Denna modul introducerar historia och utveckling av digital animering, och deltar i funktionaliteten i 3D-program. Eleverna kommer att lära sig olika modelleringstekniker och modifierare som underlättar processen för modellering av 3D-tecken. Eleverna introduceras på hur linjen, form och volymen fungerar och hur dessa element är inblandade i byte av ytor under rörelse.... [-]

Sydafrika Pretoria
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences

Certifikatkursen i Design Techniques introducerar eleverna till grundläggande aspekter av grafisk design. Elementen och principerna för design utforskas och tillämpas i p ... [+]

Certifikatkursen i Design Techniques introducerar eleverna till grundläggande aspekter av grafisk design. Elementen och principerna för design utforskas och tillämpas i projekt genom hela kursen. Studenter får industriella relaterade mjukvarukunskaper och utvecklar sina praktiska förmågor genom utforskning av viktiga designområden, inklusive typografi, illustrerad typ, identitetsdesign och layout. Praktiska färdigheter som uppnåtts utmynnar i en portfölj som studenterna kan komma in på arbetsmarknaden.

Minsta behörighetskrav: Godkänn Nationellt Seniorcertifikat (Betyg 12) och grundläggande datakunskap

Adobe Photoshop (Basic) Denna modul fungerar som en introduktion till användningen av Photoshop CS6-gränssnittet som en digital arbetsflödeslösning till studenter som specialiserat sig på de flesta visuella kommunikationsvägar. Modulen täcker de viktigaste verktygen och arbetsflödet som används mest i både fotografiska och designpraxis, till exempel verktygsfältet Adobe Photoshop, alternativfält och applikationspanel; använder Adobe Bridge Använda smarta objekt och filter förstå filtyper och filförberedelser för utdata.... [-]

Sydafrika Pretoria
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Academy Class

Adobe Premiere Pro är ett kraftfullt program för redigering digital video. Premiere kan du skapa video, samt utföra färgkorrigering och arbeta med ljud. Delegater som del ... [+]

certifiering underlag 18-månaders gratis kurs omtentamen Noll till Premiere Pro hjälte på bara fem dagar och få Adobe Certified Associate (ACA)

Få erkännas för de nya kunskaper du bara har vunnit: Bli certifierad!

Adobe Premiere Pro är ett kraftfullt program för redigering digital video. Premiere kan du skapa video, samt utföra färgkorrigering och arbeta med ljud. Delegater som deltar denna Premiere Pro kursen lär sig grunderna i icke-linjära redigeringstekniker. Du kommer också att gå vidare för att lära mer avancerade funktioner i programvaran.

Detta Premiere Pro kurs hjälper dig att förstå och arbeta med avancerade koncept och funktioner i denna applikation. Du kommer att gå igenom en typisk serie steg för att skapa, redigera och finjustera en rad videobitar. Vi rekommenderar även denna kurs för dem som planerar att skaffa Adobe Certified Associate status.... [-]

Storbritannien London Manchester Leeds Glasgow Litauen Vilnius  + 3 Mer
Augusti 2019
Engelska
Deltid
5 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Academy Class

Adobe Premiere Pro är ett kraftfullt program för redigering digital video. Premiere kan du skapa video, samt utföra färgkorrigering och arbeta med ljud. Elever denna kurs ... [+]

certifiering underlag 18-månaders gratis kurs omtentamen

Adobe Premiere Pro är ett kraftfullt program för redigering digital video. Premiere kan du skapa video, samt utföra färgkorrigering och arbeta med ljud. Elever denna kurs lär sig grunderna i icke-linjära redigeringstekniker.

VEM är denna kurs för?

Studenter som behöver känna till grunderna i Adobe Premiere Pro och otaliga tips och tekniker för att hjälpa dem att bli mer produktiva med dess nya funktioner. Kursen vänder sig till personer som vill lära sig att redigera video som ska användas på ett antal olika plattformar, inklusive webb och DVD. Amatörer med intresse för videoredigering kommer också att gynnas deltar i denna kurs.... [-]

Storbritannien London Manchester Leeds Glasgow Litauen Vilnius  + 3 Mer
Augusti 2019
Engelska
Deltid
2 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Academy Class

Denna kurs är för människor nya After Effects. Kanske någon som vill arbeta i videon fältet eller som arbetar för närvarande på fältet, eller en Adobe-program användaren ... [+]

certifiering underlag 18-månaders gratis kurs omtentamen Noll till After Effects hjälte på bara fem dagar

Denna kurs är för människor nya After Effects. Kanske någon som vill arbeta i videon fältet eller som arbetar för närvarande på fältet, eller en Adobe-program användaren vill utöka sina kunskaper och lägga till effekter till videoprojekt.

Vissa Delegater kan vara huvudsakligen intresserad av att skapa video främst för webben, och andra för film, men majoriteten förbereder mer arbete i broadcast video. Under den senare delen av detta After Effects kursen kommer du att behärska begrepp och avancerade funktioner i detta program. Det innehåller många avancerade funktioner, inklusive tips och tricks med den senaste versionen.... [-]

Storbritannien London Manchester Leeds Glasgow Litauen Vilnius  + 3 Mer
Augusti 2019
Engelska
Deltid
5 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Academy Class

Ta dina After Effects kunskaper till nästa nivå. Efter avslutad kurs kommer du att ha bemästrat viktiga färdigheter för att få dina idéer till liv och kommer att kunna sk ... [+]

certifiering underlag 18-månaders gratis kurs omtentamen

Ta dina After Effects kunskaper till nästa nivå. Efter avslutad kurs kommer du att ha bemästrat viktiga färdigheter för att få dina idéer till liv och kommer att kunna skapa snygga videor.

VEM är denna kurs för?

Denna kurs kommer att hjälpa dig behärska begrepp och funktioner i programmet. Det innehåller många avancerade funktioner, inklusive tips och tricks med den senaste versionen. Grafiska specialister som vill förbättra sin rörelse redigering och compositing. Erfarna användare kommer också att dra nytta av de många tips och tricks och särskilda övningar.

Förmodad KUNSKAP

Innan gå på denna kurs, bör du redan har förvärvat kunskaper från After Effects 101 och 201 kurser, eller har motsvarande kunskaper.... [-]

Storbritannien London Manchester Leeds Glasgow Litauen Vilnius  + 3 Mer
Augusti 2019
Engelska
Deltid
3 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Academy Class

Adobe After Effects är branschledande för Video Compositing som låter dig skapa QuickTime-filmer för utmatning på webben, cd-rom, bildskärm eller full-motion sändningskva ... [+]

certifiering underlag 18-månaders gratis kurs omtentamen

Adobe After Effects är branschledande för Video Compositing som låter dig skapa QuickTime-filmer för utmatning på webben, cd-rom, bildskärm eller full-motion sändningskvalitet video för TV. Du får lära dig att blanda ett antal stillbilder tillsammans för att skapa en rörlig struktur. Placering Kompositioner i andra kompositioner, med hjälp av nyckelrutor och lager och effektiva renderingstekniker kommer också att omfattas.

VEM är denna kurs för?

Denna kurs kommer att hjälpa dig behärska begrepp och funktioner i programmet. Det innehåller många avancerade funktioner, inklusive tips och tricks med den senaste versionen. Grafiska specialister som vill förbättra sin rörelse redigering och compositing. Erfarna användare kommer också att dra nytta av de många tips och tricks och särskilda exercises.We rekommenderar även denna kurs för dem som planerar att skaffa Adobe Certified Expert, ACE, status i After Effects.... [-]

Storbritannien London Manchester Leeds Glasgow Litauen Vilnius  + 3 Mer
Augusti 2019
Engelska
Deltid
2 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska