Filter
Certifikat
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se certifikatprogram i Dokumentärstudier Europa 2019

Ett certifikat refererar vanligen till ett dokument som visar att en person har avlagt examen inom en förutbestämd mängd kurser. Det finns mycket variation bland certifikatprogram när det gäller innehåll, krav och varaktighet.  

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla certifikatprogram i Dokumentärstudier Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Dokumentärstudier, Europa

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
London Film Academy

Om du har en idé för en dokumentär och vill göra din dröm till verklighet, kommer den här intensiva 6-veckors kursen att ge grunden du behöver förvandla ditt första konce ... [+]

Certifikatprogram i Dokumentärstudier Europa 2019.

Om du har en idé för en dokumentär och vill göra din dröm till verklighet, kommer den här intensiva 6-veckors kursen att ge grunden du behöver förvandla ditt första koncept till en gripande faktumfilm. Med praktisk utbildning från praktiserande dokumentärprofessorer kommer du att få alla de färdigheter du behöver och göra din egen samarbetsdokumentär redo att pitcha och paketera till branschen.

Du kommer att arbeta med digitalkameror med sändningskvalitet och lär dig och utveckla dina färdigheter inom film och ljud. Ta reda på dina redigeringsfärdigheter med Adobe Premiere Pro innan du ställer ut ditt slutliga projekt till en panel av dokumentärindustrin.... [-]

Storbritannien London
Oktober 2019
Engelska
Heltid
6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska