ACADEMICCOURSES

Se alla certifikatprogram i Elektronik på distans i Nordamerika 2021

Ett certifikat utfärdas till studenter som har genomgått en viss typ av utbildning eller som har klarat specifika prov. Med detta akademiska dokument har man möjlighet att studera på universitet eller högskola eller hitta ett arbete som är relevant för de färdigheter man erhållit.

Studieprogram i elektronik är utformade för att lära studenterna om hur elektriska kretsar fungerar och hur de skapas. Detta gör man genom att arbeta med kretskort, och man kan också ta kurser i matematik och fysik. Elektronikstudenter kan välja en fördjupning såsom utformning av datornätverk eller kommunikationselektronik.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Förenta staterna ligger på kontinenten av Nordamerika. Det är det tredje största landet efter storlek i världen. Den har en relativt kort historia jämfört med andra världens nationer, har en av världens 's största ekonomier, och har en av världens ' s mest olika befolkningar.

Kontakta skolor direkt Bästa certifikatprogrammen i Elektronik på distans i Nordamerika 2021

3 Resultat i Elektronik, Nordamerika, Distansutbildning Filter

Professional Certificate Program in Basic Electronics (Galileo University)

edX
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
4 månader
Spansk
Internet

Lär dig att designa analoga elektroniska system. Detta professionella certifieringsprogram fokuserar på deltagaren att förstå driften av kretsar i likström, växelström (växels ...

Läs mer

Grundläggande programvara för advokatbyrån

Chattahoochee Technical College
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Internet

Denna dynamiska kurs är utformad för jurister som är intresserade av att förbättra sina färdigheter och kunskaper om vanligt förekommande datorteknik och program inom advokatb ...

Läs mer

XSeries-program i kretsar och elektronik (Massachusetts Institute of Technology)

edX
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
15&nbsp;-&nbsp;21 veckor
Engelska
Internet

Lär dig elektroniska kretstekniker och applikationer för att designa mikrochips för smartphones, självkörande bilar, datorer och Internet.

Läs mer