ACADEMICCOURSES

Se alla certifikatprogram i Elektronik på distans i USA 2021

Ett certifikat är ett dokument som man får när man slutfört vissa utbildningsmoment. Dessa dokument visar potentiella arbetsgivare och lärosäten att personen ifråga har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lyckas på jobbet och i klassrummet.

Studieprogram i elektronik är utformade för att lära studenterna om hur elektriska kretsar fungerar och hur de skapas. Detta gör man genom att arbeta med kretskort, och man kan också ta kurser i matematik och fysik. Elektronikstudenter kan välja en fördjupning såsom utformning av datornätverk eller kommunikationselektronik.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor Bästa certifikatprogrammen i Elektronik på distans i USA 2021

3 Resultat i Elektronik, Amerikas förenta stater, Distansutbildning Filter

Professional Certificate Program in Basic Electronics (Galileo University)

edX
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
4 månader
Spansk
Internet

Lär dig att designa analoga elektroniska system. Detta professionella certifieringsprogram fokuserar på deltagaren att förstå driften av kretsar i likström, växelström (växels ...

Läs mer

Grundläggande programvara för advokatbyrån

Chattahoochee Technical College
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Internet

Denna dynamiska kurs är utformad för jurister som är intresserade av att förbättra sina färdigheter och kunskaper om vanligt förekommande datorteknik och program inom advokatb ...

Läs mer

XSeries-program i kretsar och elektronik (Massachusetts Institute of Technology)

edX
Certifikat
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
15&nbsp;-&nbsp;21 veckor
Engelska
Internet

Lär dig elektroniska kretstekniker och applikationer för att designa mikrochips för smartphones, självkörande bilar, datorer och Internet.

Läs mer