close

Filter

Visa resultat

Se alla certifikatprogram i Engelska studier i Singapore 2021

Ett certifikat är ett bevis på att man har vissa färdigheter. Studenter som får ett certifikat har slutfört en utbildning och klarat vissa prov. Genom att genomföra en sådan utbildning blir de redo att ta en annan examen eller ett diplom, eller för ge sig ut i arbetslivet. Studenter som söker en flexibel examen kanske vill överväga ett engelskt studieprogram. Kandidater jobbar ofta karr… Läs mer

Ett certifikat är ett bevis på att man har vissa färdigheter. Studenter som får ett certifikat har slutfört en utbildning och klarat vissa prov. Genom att genomföra en sådan utbildning blir de redo att ta en annan examen eller ett diplom, eller för ge sig ut i arbetslivet.

Studenter som söker en flexibel examen kanske vill överväga ett engelskt studieprogram. Kandidater jobbar ofta karriärer på många olika områden eller väljer vidare studier inom områden som lag eller verksamhet. Kurser kan innehålla grammatik, kreativ skrivning och litteratur.

Singapore, officiellt Republiken Singapore, är ett sydostasiatiska ö stadsstaten utanför den södra spetsen av Malackahalvön, 137 kilometer norr om ekvatorn. Ett antal utländska universitet, handelshögskolor och specialiserade institut har också skapa sina asiatiska campus i Singapore. Singapore är en av de säkraste storstäderna i världen med nästan någon åtgärd.

De mest populära certifikatprogrammen i Engelska studier i Singapore 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Coleman College
Singapore

Coleman College erbjuder ett certifikat på engelska till olika internationella elever som vill förvärva en bra grund på detta internationella språk.

Coleman College erbjuder ett certifikat på engelska till olika internationella elever som vill förvärva en bra grund på detta internationella språk. -
Certifikat
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 
Singapore Raffles Music College (SRMC)
Singapore

Certifikatet på engelska - högre avancerat är en 3-månaders heltidskurs med fokus på att stärka en studerandes engelska förmåga.

Certifikatet på engelska - högre avancerat är en 3-månaders heltidskurs med fokus på att stärka en studerandes engelska förmåga. -
Certifikat
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här