close

Filter

Visa resultat

Se certifikatprogram i Engelska studier 2021 i Singapore i Singapore

Ett certifikat är ett bevis på att man har vissa färdigheter. Studenter som får ett certifikat har slutfört en utbildning och klarat vissa prov. Genom att genomföra en sådan utbildning blir de redo att ta en annan examen eller ett diplom, eller för ge sig ut i arbetslivet. Studenter med en affinitet för språk kan hitta engelska studier för att vara ett fascinerande program. Kurser inneh… Läs mer

Ett certifikat är ett bevis på att man har vissa färdigheter. Studenter som får ett certifikat har slutfört en utbildning och klarat vissa prov. Genom att genomföra en sådan utbildning blir de redo att ta en annan examen eller ett diplom, eller för ge sig ut i arbetslivet.

Studenter med en affinitet för språk kan hitta engelska studier för att vara ett fascinerande program. Kurser innehåller vanligtvis ämnen som litteratur, grammatik, språkvetenskap och kreativt skrivande. Studenter som kompletterar ett engelskt studieprogram är ofta förberedda för karriär eller forskarutbildning på många olika områden.

Singapore (新加坡) är en stad-stat i Sydostasien. Grundades som en brittisk handel koloni år 1819, sedan självständigheten har det blivit en av världens 's mest välmående länder och har världens ' s mest trafikerade hamn. Singapore har sex nationella universitet och är i regel väl ansedda och lockar utbytesstudenter från hela världen.

Be om information Certifikatprogram i Engelska studier i Singapore i Singapore 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Coleman College
Singapore

Coleman College erbjuder ett certifikat på engelska till olika internationella elever som vill förvärva en bra grund på detta internationella språk.

Coleman College erbjuder ett certifikat på engelska till olika internationella elever som vill förvärva en bra grund på detta internationella språk. -
Certifikat
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 
Singapore Raffles Music College (SRMC)
Singapore

Certifikatet på engelska - högre avancerat är en 3-månaders heltidskurs med fokus på att stärka en studerandes engelska förmåga.

Certifikatet på engelska - högre avancerat är en 3-månaders heltidskurs med fokus på att stärka en studerandes engelska förmåga. -
Certifikat
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här