close

Filter

Visa resultat

Se certifikatprogram i Engelska studier 2021 i Maidstone i Storbritannien

Ett certifikat är ett dokument som man får när man slutfört vissa utbildningsmoment. Dessa dokument visar potentiella arbetsgivare och lärosäten att personen ifråga har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lyckas på jobbet och i klassrummet. Studenter som söker en flexibel examen kanske vill överväga ett engelskt studieprogram. Kandidater jobbar ofta karriärer på många ol… Läs mer

Ett certifikat är ett dokument som man får när man slutfört vissa utbildningsmoment. Dessa dokument visar potentiella arbetsgivare och lärosäten att personen ifråga har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lyckas på jobbet och i klassrummet.

Studenter som söker en flexibel examen kanske vill överväga ett engelskt studieprogram. Kandidater jobbar ofta karriärer på många olika områden eller väljer vidare studier inom områden som lag eller verksamhet. Kurser kan innehålla grammatik, kreativ skrivning och litteratur.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Certifikatprogram i Engelska studier i Maidstone i Storbritannien 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Mid-Kent College
Maidstone, Storbritannien

ESOL-avdelningen erbjuder en rad kurser som kommer att tilltala dig om engelska inte är ditt första språk.

ESOL-avdelningen erbjuder en rad kurser som kommer att tilltala dig om engelska inte är ditt första språk. -
Certifikat
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här