Filter
Certifikat
Finland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära certifikatprogrammen i Finland 2019

Ett certifikat är ett bevis på att man behärskar en viss färdighet eller ett visst ämne. Eftersom certifikatprogram varierar stort när det gäller innehåll och längd kan man inte vänta sig att ett certifikatprogram ska likna ett annat.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Börja idag De mest populära certifikatprogrammen i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Aeropole Flight Training

Aeropole accepterar nu ansökningar för vår Diamond Cadet ab initio flygledningstransportpilot (fryst ATPL) från motiverade personer med en passion för flygning. Kursen är ... [+]

Aeropole" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/37/37622_Pilots.jpg" alt="Aeropole" />

Flygledningstransporter Pilot ab-initio ATPL Course

alt = "Aeropole accepterar nu applikationer för vår banbrytande Diamond Cadet ™ ab initio flygledningspolotkurs (frysta ATPL) från motiverade personer med en passion för flygning. Kurspriset är 124 800 € * och inkluderar all träning som du kommer att måste ansöka om ditt drömjobb med ett flygbolag. Kursavgiften betalas i månadsavdrag.

Flygbolagets ledning kräver precision och kunskap, men ingen exceptionell skicklighet eller fysisk kondition. Du behöver bara normal syn (med eller utan glasögon) och god allmän hälsa - och viktigast av allt en stark drivkraft och motivation för att sikta på himlen! Om du har motivation att studera hårt och bli det bästa av det bästa, är du den person vi söker!... [-]

Finland Helsinki
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska