ACADEMICCOURSES

Se certifikatprogram i Franska köket i Nordamerika 2021

Ett certifikat är en akademisk prestation som visar att en student har genomgått och slutfört en utbildning eller fått särskild undervisning i ett visst ämnesområde. Certifikat kan också indikera att man behärskar en viss färdighet eller att en person har klarat ett prov eller en samling tester. 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Se alla certifikatprogram i Franska köket i Nordamerika 2021

3 Resultat i Franska köket, Nordamerika Filter

Pentry kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Från den första dagen ska studenten lära sig principer, grunder, stiftelser och matlagningstekniker för att eftersträva en internationell nivå, som ger de nödvändiga verktygen ...

Läs mer

Mellanliggande matlagning kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Fortsätter med de kunskaper som förvärvats på grundnivå, betonar mellannivå klassiska, traditionella recept och presentation av rätter och vikten av

Läs mer

Topp matlagning kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Vi närmar oss den samtida internationella rätter och nya trender. I den här kursen eleverna uppmuntras att utveckla sofistikerade recept med kreativitet, använder och

Läs mer