Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Generella studier

Ett certifikat bygger oftast på en studerandes tidigare utbildning för att förbereda honom eller henne för vidare studier. Detta program tar vanligtvis från sex månader till två år för att slutföra. Eleverna kan tillämpa de färdigheter de har uppnått för att uppnå sina mål i sina framtida akademiska sysslor.

Vad är ett examensbevis i allmänna studier? Denna referens ger studenterna möjlighet att utveckla sina kommunikationsförmåga, antingen specifikt på engelska eller i allmänhet, så att de kommer att vara redo för nästa nivå i sina studier. Ofta har eleverna ett brett utbud av kurser som de kan studera, som ekonomi, turism, marknadsföring, redovisning, vetenskap och matematik. Studenter kan komma från detta program med en allmän förmåga att kommunicera om en rad olika ämnen av intresse. Beroende på var programmet äger rum kan eleverna också få möjlighet att lära sig om den lokala kulturen där de studerar.

Studenter som tjänar detta certifikat kan förvärva de kommunikationsförmåga som krävs för att gå vidare till ett examensarbete. De kan också förvärva organisatoriska färdigheter och förmåga att arbeta i ett lag. Dessa färdigheter är användbara för många situationer i livet.

Kostnaden för ett certifikatprogram beror på kurs och andra avgifter vid den institution som valts. Genom att kontakta antagningskontoret för sin föredragna skola kan eleverna få mer exakta kostnadsberäkningar.

Studenter som lyckats slutföra ett certifikatprogram i allmänna studier kan gå vidare med sina akademiska drömmar. På lång sikt kommer detta att göra det möjligt för dem att bli yrkesverksamma inom vilket område de väljer att studera i sin vidareutbildning, vare sig det blir lärare eller ekonom, marknadsföringskonsult, revisor eller forskare.

För att tjäna ditt certifikat i allmänna studier kan du delta i klasser på ett lokalt universitet eller en över hela världen, eller utforska studiealternativ på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

4 Resultat i Generella studier

Phoenix Academy

Detta program är utformat för australiska och internationella studenter vid pre-grundnivå som behöver en bro mellan tidigare akademiska studier och de akademiska kraven i ... [+]

Detta program är utformat för australiska och internationella studenter vid pre-grundnivå som behöver en bro mellan tidigare akademiska studier och de akademiska kraven i australiska universitet. Programmet är ett certifikat IV kurs under svenska kvalifikationer. Efter avslutad programmet, studenter är berättigade till direkt tillträde till Murdoch University, Edith Cowan University, Curtin University och Monash University och andra universitet i val vid första året nivå.

VEM är detta?

År 11 & 12 akademiker som vill påbörja sina studier vid universitetet i det första året av en Bachelor of Business eller handel i en Western Australian universitet men som:

har inte träffat universitet akademisk inresevillkoren kanske inte har träffat universitets engelska inresevillkor vill möjlighet att snabbt spåra sina studier ... [-]
Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Certifikatet inom vetenskap, teknik och internationell säkerhet erbjuder studenter expertis och förståelse för det brett spektrum av hot mot USA: s säkerhet i vårt nya år ... [+]

Certifikatet inom vetenskap, teknik och internationell säkerhet erbjuder studenter expertis och förståelse för det brett spektrum av hot mot USA: s säkerhet i vårt nya århundrade. Certifikatet inom vetenskap, teknik och internationell säkerhet bygger på experter i regeringen, internationella relationer, biovetenskap och militära angelägenheter för att ge eleverna de verktyg för att analysera hot som utmanar amerikansk säkerhet, hemma och utomlands.

Professionellt är Johns Hopkins-certifikatet inom vetenskap, teknik och internationell säkerhet den perfekta referensen för dem som vill kapitalisera på detta viktiga och växande område. Kurslitteraturen kuraterar kurser från hela Johns Hopkins Universitys discipliner och erbjuder dig en dynamisk, mångsidig grundning i nationella säkerhetsfrågor. Kurser korsar den politiska, teoretiska och vetenskapliga analysen av säkerhetsfrågor och erbjuder kunskap om att du kommer att kunna tillämpa direkt på arbete över det nationella säkerhetskarriärspektrumet.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
1 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Johns Hopkins-certifikatet i Science Writing är ett flexibelt deltidsprogram för online-klasser och ansikte mot ansikte, infunderad med prestige, kvalitet och värde av Jo ... [+]

Johns Hopkins-certifikatet i Science Writing är ett flexibelt deltidsprogram för online-klasser och ansikte mot ansikte, infunderad med prestige, kvalitet och värde av Johns Hopkins University.

Den innovativa Hopkins-graden bygger på tron ​​att dagens framgångsrika science-författare behöver en kunskap om olika färdigheter, från journalistik och kommunikation till multimedia och litteraturen. Studenterna fokuserar först på journalistiska och kreativa skrivnings- och redigeringsmetoder för att tillverka lockande och förståelig prosa för digitala eller utställningsplatser, från tidningar och böcker till sociala medier och webbplatser för företag, föreningar, byråer eller andra. Längs vägen förvärvar studenter kommunikationsförmåga för att främja synpunkter eller skriva för kunder, och de utvecklar multimediakunskapen för att trivas i det ständigt föränderliga digitala universum. Alla Hopkins författare och redaktörer utmanas också att övervaka själva vetenskapen, för att avslöja hur forskning kan falla, vilseleda eller missbrukas.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
1 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska
European College for Liberal Studies

Avklarade med en eller flera modulära kurser kan tillgodoräknas ett certifikat eller examen. ... [+]

Avklarade med en eller flera modulära kurser kan tillgodoräknas ett certifikat eller examen.

Banor

Grundutbildningen är indelade i grundläggande kurser och specialkurser (som är relevanta för en större eller mindre). Tillval kan väljas från någon av de schemalagda kurser på grundnivå. Specialisering kurser planeras bygger på registreringar och kanske inte är tillgängliga på alla campus. Fördjupningskurser schemalagda är tillgängliga för alla studenter också som valfria. Studenter rekommenderas att slutföra kurser och tjäna poäng på högsta möjliga nivå.

program~~POS=TRUNC krav

Växla till ett annat program när studierna har startat är möjlig så länge programkraven uppfylls i slutet av studierna. Därför bör beslutet att växla så tidigt som möjligt för att undvika inte uppfyller programkraven inom den avsedda programtid.... [-]

Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska