$close

Filter

Visa resultat

Se alla certifikatprogram i Hållbarhet på deltid i Nordamerika 2022

Ett certifikat indikerar att man behärskar vissa färdigheter eller att en person har slutfört en samling kurser eller klarat ett prov i ett visst ämne. Det finns mycket variation bland certifikatkurser när det gäller innehåll, längd och kostnad. Hållbar förvaltning kombinerar studier av affärer med lämplig användning av förnybara resurser för att maximera vinsten och samtidigt minim… Läs mer

Ett certifikat indikerar att man behärskar vissa färdigheter eller att en person har slutfört en samling kurser eller klarat ett prov i ett visst ämne. Det finns mycket variation bland certifikatkurser när det gäller innehåll, längd och kostnad.

Hållbar förvaltning kombinerar studier av affärer med lämplig användning av förnybara resurser för att maximera vinsten och samtidigt minimera negativa effekter på miljön. Studien kan inkludera sådana kurser som redovisning, drift, ekonomi, förvaltning av naturresurser och mer.

Spanning 23 länder, är Nordamerika kontinent fylld med utbildningsmöjligheter. Eleverna har möjlighet att lära sig flera språk och utveckla en förståelse för vitt skilda kulturer.

Kontakta skolor direkt Bästa certifikatprogrammen i Hållbarhet på deltid i Nordamerika 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
edX
cambridge, Amerikas förenta stater

Förbättra ditt transformativa tänkande och åtgärder för att bygga hållbara integrerade landskap och bidra till världens SDG.

Förbättra ditt transformativa tänkande och åtgärder för att bygga hållbara integrerade landskap och bidra till världens SDG. -
Certifikat
Heltid
Deltid
12 veckor
Engelska
Sep 2022
Internet