Certifikat i Informationsteknologi

De mest populära certifikatprogrammen i Informationsteknologi

Informationsteknologi

Intyget program är skräddarsytt för att ge studenterna en specifik inriktning inom ett bredare område av studien. Specialiserade färdigheter och djupare förståelse av ämnena är ett resultat av deltagandet i ett intyg program. Slutförande av programmet tyder oftast på att studenten framgångsrikt utvecklat de färdigheter som behövs för fortsatt arbete inom det yrke de valt.

 

Vad är ett certifikat av IT? Certifikatet innebär en högre grad av specialiserad utbildning inom IT (informationsteknik). Det finns många möjligheter att finslipa specifika färdigheter med det här programmet. Till exempel, program inkluderar Certifiering Microsoft Office Specialist, Higher Certificate in Business i datorprogram, och Certificate IV i audiovisuella Technology. Klasserna varierar från ett program till ett annat. Fokus på datorprogram kan leda till studiet av ämnen såsom skapandet av webbplatser och utveckling av databaser.

 

Det finns några betydande fördelar för att slutföra den här typen av program. Den specialiserad utbildning som eleverna får förbereder dem att bedriva bättre löner när de flyttar in i sina yrken. Många program öka förmågor som studenterna redan har utvecklat. Arbetsgivarna är också medvetna om fördelarna med specialutbildning av ett certifikat av IT; vissa ge ekonomiskt stöd till sina anställda.

 

Certifikat program finns på många skolor och institutioner runt om i världen, så de kostnader som är förknippade med närvaro varierar mycket. Individer som hoppas att anmäla bör kontakta specifika skolor för undervisning scheman och andra avgifter.

 

Efter avslutad utbildning, eleverna är redo att gå vidare till andra akademiska områden. Några elever redan har professionella positioner och använda programmen för att förbättra deras förmåga att utföra och avancera i sitt yrke.Akademiker har ofta positioner som specialister inom sitt område, forskare, diagnostiker, eller lärare. Utvecklingen av specialkompetens förbereder de studerande för att bli ledande inom sin bransch.

 

Intresserade elever kan titta igenom de olika programmen och skolor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan genom att fylla i ledningen formen.

 

Läs Mer

Certifikat i virtualisering

American Heritage College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Orange Garden Grove Long Beach Oceanside + 2 fler

Virtualiseringen [+]

virtualisering

Virtualiseringen

Detta är en speciellt utformad, praktisk utbildning. Den utforskar installation, konfiguration och hantering av VMware® vSphereTM, som består av VMware ESXTM / ESXi och VMware vCenterTM Server. Kursen är baserad på ESX 5. Programmet är inriktat mot proffs från alla fält som är allmänt kända för IT-miljöer och är intresserade av att lära sig en snabbt utvecklande teknik.

CERTIFIKAT FÖR AVFärdANDE

American Heritage College tilldelas ett examensbevis till studenter som framgångsrikt fullgjort alla nödvändiga kurser för programmet.

PROGRAMFÖRSKRIFTER

Högskoleexamen eller motsvarande (GED) krävs och en viss yrkeserfarenhet inom informationsteknik rekommenderas.... [-]


Certifikat iv på webbaserade tekniker

Open Colleges
Online Heltid 24 månader January 2019 Australien Australia Online

Certifikatet IV i webbaserade Technologies är idealisk för människor som vill kombinera kreativa och tekniska aspekterna av webbdesign och webbutveckling för att öppna upp spännande karriärmöjligheter i den ständigt växande webbindustrin. [+]

Certificate IV i webb-baserade tekniker

Kombinera de kreativa och tekniska aspekterna av webbdesign och utveckling, kommer Certificate IV i webbaserade Technologies ger dig en bred arbetsgrupp.

Kursbeskrivning

Certifikatet IV i webbaserade Technologies är idealisk för människor som vill kombinera kreativa och tekniska aspekterna av webbdesign och webbutveckling för att öppna upp spännande karriärmöjligheter i den ständigt växande webbindustrin.

Under dina studier kommer du att lära dig att planera, design, anpassa och utveckla dynamiska webbplatser, liksom hur man värd och överföra innehåll och skapa grundläggande databaser. Dina studier kommer också att förbereda dig att göra tester för att säkerställa webbplatser är kompatibla, och ger dig kompetens att övervaka och underhålla webbplatser, sätta upp dig för ett antal spännande karriärvägar.... [-]


Certifikat i PMI ACP IT

The Learning People
Online Heltid Deltid 1 - 12 veckor August 2019 Storbritannien Brighton Irland Dublin Australien Sydney Nya Zeeland Wellington + 7 fler

Om du använder agila metoder i dina projekt eller din organisation antar agila metoder för projektledning, är PMI Agile Certified Practitioner - ACP-certifiering för dig. [+]

Om du använder agila metoder i dina projekt eller din organisation antar agila metoder för projektledning, är PMI Agile Certified Practitioner - ACP-certifiering för dig.

1. Agile metoder används i 80% av alla utvecklingsprojekt

Användningen av ett agilt tillvägagångssätt för att hantera IT-projekt har ökat dramatiskt under de senaste sju åren, vilket bidrog till att påskynda mjukvaruutvecklingens livscykel - SDLC - och undviker onödiga steg.

2. Industriell standard smidig certifiering

PMI ACP tester ett bredare spektrum av metoder än alternativa flexibla kvalifikationer, inklusive Scrum XP, Lean och Kanban.

3. Den idealiska kvalifikationen för IT-projektledare... [-]


Certificate in Computer System Administration: Microsoft Server Administration

Butte College
Campusstudier Heltid 12 - 24 månader August 2019 Amerikas förenta stater Chico

[+]

Programmet erbjuder kurser som förbereder eleverna för en rad olika industri certifieringsprov, inklusive Microsoft MCSA, CompTIA A +, CompTIA Linux +, CompTIA Network +, och CompTIA Security +.

Student Mål

Efter ett framgångsrikt slutförande av detta program ska studenten kunna:

Genomföra en kärna Windows Server 2012 infrastruktur i ett befintligt företagsmiljö. Genomföra, hantera, underhålla och tillhandahålla tjänster och infrastruktur i en Windows Server 2012 miljö. Identifiera arbetsmarknadens behov och ordentligt förbereda för de mest relevanta industrin certifieringsprov.

Obligatoriska kurser för certifikatet:

Administrera Windows Server 2012 Konfigurera Advanced Windows 2012 [-]

Certifikat i avancerad IT-hantering

Universidad Tecmilenio
Online Deltid 3 månader July 2019 Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 fler

Strategiskt föreslår och implementerar state-of-the-art informationsteknik som identifierats för omformning eller förbättring av ett företag. [+]

Strategiskt föreslår och implementerar state-of-the-art informationsteknik som identifierats för omformning eller förbättring av ett företag.

[-]

Certifierad Ethical Hacker

US Online Learning
Online September 2019 Amerikas förenta stater New York

Den certifierade etiska hackaren (CEH) -kursen gör att eleverna kan identifiera, motverka och försvara hackare från penetrerande nätverk och få tillgång till viktig information. Detta kommer att göra det möjligt för elever att distribuera proaktiva motåtgärder och i sin tur fortsätta utveckla informationssäkerhet och utnyttjade sårbarheter. [+]

Certifierad Ethical Hacker (CEH)

Den certifierade etiska hackaren (CEH) -kursen gör att eleverna kan identifiera, motverka och försvara hackare från penetrerande nätverk och få tillgång till viktig information. Detta kommer att göra det möjligt för elever att distribuera proaktiva motåtgärder och i sin tur fortsätta utveckla informationssäkerhet och utnyttjade sårbarheter. Med denna certifiering kommer yrkesverksamma att få en värdefull behörighet som styr en genomsnittlig lön på över 100 000 dollar per år. Denna kurs är också förutsättningen för CHFI-certifieringen som kommer att expandera på hackteknikerna och leda till området för cyberforskning och utredning. Ämnen som ingår i kursen är: DDOS Attacks, Detection, Policy Creation, Social Engineering, Virus Creation och Buffer Overflows för att nämna några.... [-]


Certifikat i digital transformation: Från AI och IoT till Cloud, Blockchain och Cybersecurity

MIT Professional Education Online
Online Heltid 2 månader September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

En digital revolution är pågår. Tekniken tränger igenom alla aspekter av vårt samhälle: kommunikation, utbildning, medicin, transport, jordbruk och tillverkning. Cryptocurrencies stör system för banker. Hyperconnectivity - genom kommunikationssystem, sensorer, wearables och smarta enheter - har suddit gränsen mellan de fysiska och digitala världarna. [+]

ÖVERSIKT

En digital revolution är pågår. Tekniken tränger igenom alla aspekter av vårt samhälle: kommunikation, utbildning, medicin, transport, jordbruk och tillverkning. Cryptocurrencies stör system för banker. Hyperconnectivity - genom kommunikationssystem, sensorer, wearables och smarta enheter - har suddit gränsen mellan de fysiska och digitala världarna.

Professionella som förstår betydelsen av stora data, och ännu viktigare hur man kan utnyttja det, kan hjälpa sina företag att ansluta sig till kunder och intressenter med effektivitet och precision, skapa nya möjligheter och fortsätta konkurrera. Digitala plattformar erbjuder grundläggande förbättringar av traditionella affärsmodeller, kan omvandla hela industrier och är viktiga drivkrafter för tillväxt. Webbaserade företag som utnyttjar digital infrastruktur kan snabbt komma in på marknaderna och flytta med smidighet i den nya digitala ekonomin.... [-]


Certifikat III i information, digital media och teknik

Unity College Australia
Campusstudier 1 termin January 2019 Australien Queanbeyan

Detta program ger en praktisk teknisk grund för en rad IT-kurser. Kursen passar också IKT-kandidater som vill förbättra sina praktiska färdigheter inom PC- och serverområdet och de med praktiska färdigheter som vill få en formell australisk kvalifikation i IT. [+]

KursplanAIMS

Att utveckla kunskaper och färdigheter i användningen av informations- och kommunikationsteknik (IKT). Kursen får eleverna inom IKT - inte längre är användarna. Detta program ger en praktisk teknisk grund för en rad IT-kurser.

Kursen passar också IKT-kandidater som vill förbättra sina praktiska färdigheter inom PC- och serverområdet och de med praktiska färdigheter som vill få en formell australisk kvalifikation i IT.

RESULTAT

Denna kurs i IKT ger studenterna de nödvändiga färdigheterna för följande ändamål:

Att utföra arbete som IKT-teknikerAtt jobba i en rad IKT-supportroller (t.ex. användare, operationer, PC, teknisk och / eller klient)För att underlätta tillgången till sysselsättning, inklusive att inrätta ett litet företagSom en föregångare till studier på högre nivåer.ÖVERSIKT... [-]

Kurs i webbanalys

E-Learning University of Athens
Online 14 veckor June 2019 Grekland Athens

Kursen utarbetar grundprinciperna för webanalysen och ger en introduktion till begreppet Business Intelligence (BI), dess inverkan och dess grundläggande användningsområden. [+]

Varje dag står alla företag inför dussintals frågor som rör beslut om deras verksamhet. Frågor om personalanslag, förväntad efterfrågan, ordervolym, produktlagring, produktreklam, kundförvärv, kundbedömning, effektivitet av reklam, materialtransport, databehandling, att hitta och samla in intresseuppgifter mm .

Svaret på sådana frågor har en stor fördel eftersom det dramatiskt minskar företagets driftskostnader och gör det konkurrenskraftigt och genomförbart, särskilt i en krisstid, när finansiering inte är lätt att hitta och därför bör allt organiseras och utnyttjas till fullo grad.

Kursen utarbetar grundprinciperna för webanalysen och ger en introduktion till begreppet Business Intelligence (BI), dess inverkan och dess grundläggande användningsområden.... [-]


Online certifikat i Cyber ​​Security

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Heltid Deltid 9 - 24 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Företagen har blivit uppmärksamma på att öka sin infrastruktur och datasäkerhet på grund av hot från hackare och cyberterrorister. Statliga myndigheter och kunder har dramatiskt ökat sina krav på företagsäkerhetsförfaranden. Utveckla de färdigheter du behöver för att lyckas i detta snabbt växande, dynamiska område. [+]

Översikt

Företagen har blivit uppmärksamma på att öka sin infrastruktur och datasäkerhet på grund av hot från hackare och cyberterrorister. Statliga myndigheter och kunder har dramatiskt ökat sina krav på företagsäkerhetsförfaranden. Utveckla de färdigheter du behöver för att lyckas i detta snabbt växande, dynamiska område.

Läroplanen fokuserar på att utveckla en övergripande förståelse för principerna för design, teknik och hantering av säkra informationssystemmiljöer. Kärnämnesområden omfattar åtkomstkontroll, applikationsutvecklingssäkerhet, kontinuitet i verksamheten och katastrofåterställning, kryptering, informationssäkerhetsstyrning och riskhantering, lagar, regler, utredningar och överensstämmelse, operativsäkerhet, fysisk (miljö) säkerhet, säkerhetsarkitektur och design, och telekommunikation och nätverkssäkerhet. Detta program kommer att hjälpa dig att förbereda dig för Certified Information Systems Security Professional (CISSP®) -examen som administreras av International Information Systems Security Certification Consortium, Inc., (ISC) 2®.... [-]


Datorsäkerhet

Illinois Eastern Community Colleges
Campusstudier 2 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Robinson Olney Mount Carmel Fairfield + 2 fler

Datorsäkerheten [+]

Översikt

Datorsäkerheten

Semester 1Intro Learning Services OnlineTeknisk skrivningStraffrättsliga undersökningarTeknisk matematikIT GrundläggandeSemester 2Grundläggande datorkunskaperDatateknikDatorkriminalteknikNetworking FundamentalsProgram Totalt: 26.5Vi rekommenderar att du kontaktar en rådgivare innan du anmäler dig till något program för att säkerställa att alla krav är uppfyllda inklusive totala timmar i samband med överföringskurser. [-]

Cyber ​​Security Certificate

University Of North Carolina at Pembroke
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Pembroke

Karriär inom informationsteknik växer stadigt, och vilket bättre sätt att träna för en ny karriär än att förbereda sig för tre respekterade certifieringar i ett bekvämt online-program? Detta program hjälper dig att bygga den grundläggande kunskap som behövs för anställning i avancerade IT-roller. [+]

Full titel naturligtvis

CompTIA ™ Certifikatutbildning: A, Nätverk, Säkerhet

Översikt

Karriär inom informationsteknik växer stadigt, och vilket bättre sätt att träna för en ny karriär än att förbereda sig för tre respekterade certifieringar i ett bekvämt online-program? Detta program hjälper dig att bygga den grundläggande kunskap som behövs för anställning i avancerade IT-roller.

Efter avslutad kurs får du kuponger för att ta alla tre certifierande tentor.

[-]

Professionellt program certifikat i moln admin (microsoft)

edX
Online September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

Microsoft Professional-programmet i molnadministratör startar dig för att förstå molnet och installera Azure virtuella maskiner, nätverk och apptjänster. automatisera arbetsbelastningar och distribution och hantera lagring, identitet, databaser, säkerhet och överensstämmelse. [+]

Det är svårt att prata om framtiden för datorer utan att prata om molnet.

Microsoft Professional-programmet i molnadministratör startar dig för att förstå molnet och installera Azure virtuella maskiner, nätverk och apptjänster. automatisera arbetsbelastningar och distribution och hantera lagring, identitet, databaser, säkerhet och överensstämmelse. Lär dig hur du blir en Cloud Administrator, som utnyttjar det bästa av Microsofts teknik.

Byggd med fokus på vad du behöver du behöver arbeta i molnet, hjälper Microsoft Professional Program Certificate i Cloud Admin dig att lära dig de färdigheter du behöver för att starta den karriär du vill ha.

Program Details Banor 11 kurser + Final Capstone Project Ansträngning 16 - 30 timmar per kurs Pris $ 99 per kurs / $ 1,188 för hela programmet Du lär dig att Konfigurera Azure virtuella maskiner Automatisera Azure arbetsbelastningar Migrera arbetsbelastningar till Azure Implementera och hantera Azure-applikationer Arbeta med databaser i Azure Installera virtuella maskiner ... [-]

ITIL Foundation Certification Training

Simplilearn
Online Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

ITIL® Foundation är den mest erkända ITIL-certifieringen på ITIL-nivå för IT-personal. Dagens IT-avdelningar behöver kvalificerade experter som kan leverera effektiva IT-tjänster. [+]

Nyckelfunktioner16 timmar instruktörledd träning24 timmar med självstudier5 branschstudier och 7 verkliga exempel50 slutet av kapitel frågesport19 PDU: er självstudierade / 22 PDU: er instruktörsledda träningExamensbevis ingår

ITIL® Foundation är den mest erkända ITIL-certifieringen på ITIL-nivå för IT-personal. Dagens IT-avdelningar behöver kvalificerade experter som kan leverera effektiva IT-tjänster. Denna utbildning visar dig livscykeln för ITIL-tjänster, hur livscykelstadier är kopplade, processer involverade och bästa praxis för att förbättra kvaliteten på IT-servicehanteringen för att minska kostnaderna och öka produktiviteten. Och kom ihåg att ITIL-certifierade yrkesverksamma tjänar 40% mer än sina icke-certifierade kamrater.... [-]


Dator- och nätverkscertifiering - Anpassad

ESAIP Graduate School of Engineering
Campusstudier Heltid October 2019 Frankrike Angers

Vårt utbildningstilbud är utformat för att möta dina behov (inter / intra company) och din organisation. Praktikplatser underlättas av erfarna utbildare som främjar rollspel, tillämpning och överföring av färdigheter. [+]

Vårt utbildningstilbud är utformat för att möta dina behov (inter / intra company) och din organisation. Praktikplatser underlättas av erfarna utbildare som främjar rollspel, tillämpning och överföring av färdigheter.

För praktik, används verktyg, förfaranden och dokumentation av företaget. Utbildningarna är organiserade efter dina behov med ½ dag eller hel dag (i följd eller ej).

Alla våra kurser innehåller en bedömning av prestationer som gör att dina anställda kan mäta förvärv av färdigheter.

Våra träningar är berättigade till CPF och organiseras enligt ditt behov, om en eller flera dagar.

Programmering och databaser

Objektorienterad programmering:... [-]