Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Ingenjörsstudier

Certifikatet Programmet är typiskt lämplig för de studenter som söker en mycket specifik uppsättning färdigheter. Detta kan vara en ung student förbereder sig för annan utbildning eller en professionell som vill göra en karriär förändring. Programmet tar vanligtvis upp till ett år från början till slut.

Vad är ett certifikat i teknisk? Intyget Programmet ger studenten en chans att komma längre än den traditionella läroplanen. Efter avslutad, har examen utvecklat specifika behörigheter som krävs för att arbeta som ingenjör. Certifikat ge akademiker med tillgång till befattningar där kandidaterna måste visa mycket specifika kompetenser. Kurser kan innefatta projektledning för ingenjörer eller en mängd ingenjörs valfria.

Efter avslutad utbildning, akademiker ofta kan arbeta effektivt i en mängd olika tekniska roller.De utexaminerade är beredda att erhålla önskvärda positioner i verkstadsföretag eller för att fortsätta med sin utbildning. Den snabba takten i certifikatprogrammet kan spara eleverna mycket tid när det finns ett behov av det program som skall slutföras snabbt.

Kostnaden för deltagande i ett intyg program kan vara väldigt olika från en skola till en annan. Den undervisning och avgifter kan variera kraftigt, särskilt över internationella gränser. Blivande studenter bör kontakta skolorna i sitt val för den specifika information de behöver.

Det finns många olika yrken inom verkstadsindustrin. Akademiker kan bedriva befattningar som maskinister eller som ingenjörer i en statlig myndighet. Vissa akademiker söka jobb som projektledare, som tekniska rådgivare, som ingenjörer eller som företagsledare. Det finns olika fokusområden som finns, lämpliga för de skilda mål som finns hos eleverna.

 

För att avgöra om du vill delta i ett Certificate in Engineering program, granska informationen i programlistan. Fyll ledningen formulär för att få ytterligare information. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form. 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

48 Resultat i Ingenjörsstudier

edX

Få viktiga färdigheter för att bli en framgångsrik ledare i en teknologisk dominerad värld. I det här programmet kommer du att lära dig att en bra ledare behöver minst tr ... [+]

Få viktiga färdigheter för att bli en framgångsrik ledare i en teknologisk dominerad värld

De flesta utmaningar som organisationer står inför är tekniskt relaterade. Med tanke på teknikens växande betydelse kommer efterfrågan på ledare med teknisk bakgrund sannolikt att öka. Redan ett fjärdedel av verkställande direktörerna i världens 100 största företag har ingenjörsgrader.

Ingenjörer har potential att vara bra ledare. De är analytiska och tekniskt kunniga. De är bekväma med figurerna. De har ofta en can-do attityd. Men dessa egenskaper är inte ensamma för att göra ingenjörer effektiva ledare.

I det här programmet kommer du att lära dig att en bra ledare behöver minst tre tankar, som stöder utvecklingen av viktiga ledarskapsfärdigheter:... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
15 veckor
Internet
Läs mer på svenska
edX

Förbättra dina projektledningskunskaper och lär dig de viktigaste strategierna för att skapa avgörande finansiering för ditt projekt. Detta program kommer att ge dig grun ... [+]

Förbättra dina projektledningskunskaper och lär dig de viktigaste strategierna för att skapa avgörande finansiering för ditt projekt.

Är du inblandad i utveckling och genomförande av tekniska projekt och villiga att veta vad som krävs för att framgångsrikt finansiera ett projekt? Vill du ha mer kontakt med den senaste utvecklingen inom projektfinansiering och kunna använda dessa till din fördel? För att dra nytta av en rad nya projektkontrakt och finansieringsmetoder måste yrkesverksamma inom infrastruktur och industriprojekt ha en god förståelse för hur projektfinansiering fungerar och hur projektinvesterare och långivare tänker och bedömer riskerna med ett projekt.

... [-]
Amerikas förenta stater Cambridge
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 14 veckor
Internet
Läs mer på svenska
edX

Utveckla de projektledningskunskaper du behöver för att lyckas hantera komplex teknik, infrastruktur och andra stora projekt. ... [+]

Utveckla de projektledningskunskaper du behöver för att lyckas hantera komplex teknik, infrastruktur och andra stora projekt.

Undervärdering av projektkomplexitet är allmänt accepterad som en av de främsta orsakerna till projektfel. Baserat på internationella benchmarking-aktiviteter (Merrow, 2010) vet vi att i genomsnitt 40 procent av projekten inte levererar vad de lovade.

Så hur kan du som ingenjör med teknisk bakgrund förbättra ditt projektresultat?

I detta program lär du dig de projektledningskunskaper du behöver för att lyckas hantera tekniska projekt. Först kommer du att fokusera på de tidiga projektfaserna, vilket är avgörande för att uppnå projektsucces. De områden som omfattas är projektledare och teamet, projektprocessen och projektets sammanhang. I slutet av den här delen av programmet har du skapat en egen projektkörningsplan.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 14 veckor
Internet
Läs mer på svenska
NBCC

Marindieselmekanik är motorspecialister. De har expertkunskap om el- och motorsystem i dieselmotorer och fartyg. Du lär dig hur du installerar, reparerar och underhåller ... [+]

Programöversikt

Marindieselmekanik är motorspecialister. De har expertkunskap om el- och motorsystem i dieselmotorer och fartyg. Du lär dig hur du installerar, reparerar och underhåller stora mekaniska komponenter i kommersiella maskiner. Din träning kommer också att överföras till andra affärer, inklusive utrustning för tung utrustningstjänster och transport- och transporttjänsteman. Vattentransporter är avgörande för industri och fritid, och marin dieselmekanik är efterfrågade över hela världen i olika sektorer.

Varaktighet

Krav på detta certifikatprogram kan uppnås inom ett akademiskt år av heltidsstudie.

Förkunskapskrav

Profil A

Högskoleexamen eller Vuxenhögskolan Diplom eller GED-diplom för högstadieekvivalensKarriärmöjligheter... [-]
Kanada Saint Andrews
September 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Learning People

Om du vill expandera din IT-kunskap och få alla certifieringar som behövs för att bli en sysadmin-expert, så är den här samlingen för dig. ... [+]

Om du vill expandera din IT-kunskap och få alla certifieringar som behövs för att bli en sysadmin-expert , så är den här samlingen för dig.

1. skräddarsydd för dig

Vår systemadministration innehåller noggrant utvalda kurser och lär dig allt du behöver för att starta din karriär i IT.

2. Prisbelönt stöd

Med expertutbildare, vår prisbelönta StudentCare ™ och obegränsat tillträde till praktiklaboratorier, har du all den hjälp du behöver för att prova dina prov.

3. Lär dig i din egen takt

Alla våra kurser är tillgängliga 24/7 och kan nås från var som helst i världen.

Din snabbinsamling guideLeverantörer: CompTIA, Microso... [-]
Storbritannien Brighton Irland Dublin Australien Sydney Nya Zeeland Wellington  + 4 Mer
Augusti 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
edX

Få en övergripande förståelse av elektrisk rörlighet för att leda projekt och initiativ till framgång. ... [+]

Få en övergripande förståelse av elektrisk rörlighet för att leda projekt och initiativ till framgång.

Elektriska fordon är framtidens transport. Elektrisk rörlighet har blivit en väsentlig del av strategin för energiövergång och kommer att leda till betydande förändringar för fordonstillverkare, regeringar, företag och privatpersoner.

I detta program får du en heltäckande bild av elektrisk rörlighet. Du kommer att få kännedom om de viktigaste aspekterna av den här nya marknaden, inklusive den senaste tekniken för elfordon och laddningsinfrastruktur. lönsamma affärsmodeller som kan fungera för företag på denna marknad; och effektiv politik för statliga organ, vilket kommer att påskynda upptaget av elektrisk rörlighet. Denna serie av fyra kurser kommer att ge kompetens som du kan ansöka om alla aspekter av elektrisk rörlighet, eftersom dess betydelse växer. Det kommer att hjälpa policymakers, ingenjörer och flottans chefer att fatta strategiska strategiska beslut om e-mobilitetsprodukter och deras konsekvenser.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
16 veckor
Internet
Läs mer på svenska
edX

Förbättra arbetsmiljön med hjälp av RAMP-verktyget till; identifiera och utvärdera muskuloskeletala risker och utveckla och implementera lösningar. ... [+]

Förbättra arbetsmiljön med hjälp av RAMP-verktyget till; identifiera och utvärdera muskuloskeletala risker och utveckla och implementera lösningar.

I detta professionella certifikatprogram kommer eleverna att bli skickliga i att hantera och förbättra arbetsmiljön när det gäller att förebygga muskel-skelettproblem (MSD) som uppnås genom manuell arbete.

Du kommer att lära dig hur du utför systematisk riskhantering från identifiering och riskbedömning, till utveckling av lösningar och handlingsplaner, med användning av RAMP. RAMP är ett nyskapat verktyg för bedömning och hantering av MSD-risker vid manuella hanteringsjobb. RAMP står för Riskbedömnings- och hanteringsverktyg för manuell hantering Proaktivt. RAMP-verktyget är unikt i sin höga användbarhet, utvecklas och utvärderas vetenskapligt, i nära samarbete mellan industri och forskare från KTH.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
November 2019
Engelska
Heltid
Deltid
15 veckor
Internet
Läs mer på svenska
E-Learning University of Athens

Denna online-kurs är resultatet av samarbetet mellan Atens universitet och Internationella Arkitektorganisationen - ARES Int. WP och är grundad på distansutbildning med s ... [+]

Denna online-kurs är resultatet av samarbetet mellan Atens universitet och Internationella Arkitektorganisationen - ARES Int. WP och är grundad på distansutbildning med sin bas som utbildningssystem för e-learningprogrammet för Centrum för fortbildning och livslångt lärande vid National and Kapodistrian University of Athens (UOA). Kursavgifterna för de 25 första sökande kommer att vara 700 euro.

Syftet med hela modulen är yrkesutbildning och utbildning främst för arkitekter och andra relaterade specialiseringar som civilingenjörer och / eller andra ingenjörsvetenskapare som arbetar med frågor om planering, utvärdering och optimering för byggnader med noll energi av den positiva energibalansen.... [-]

Grekland Athens
Kontakt Skolan
Engelska
26 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Imagine Education Australia

Föreställ dig Utbildning Australiens fakultet för fordonsindustri levererar utbildning i certifikat III i lättfordonsmekanisk teknik och certifikat IV i fordonsmekanisk d ... [+]

Kör din karriär i rätt riktning på Imagine

Föreställ dig Utbildning Australiens fakultet för fordonsindustri levererar utbildning i certifikat III i lättfordonsmekanisk teknik och certifikat IV i fordonsmekanisk diagnos. Vi är en unik träningsorganisation eftersom vi har en kommersiell bilverkstad på plats för våra studenter att få tillgång till live praktisk träning. Imagine's Faculty of Automotive är engagerad i forskning och yrkesutveckling, som vidarebefordras genom våra utbildningsprogram.

AUTOMOTIVKURSER: Certifikat III i lätt fordonsmekanisk teknik Certifikat IV i Automotive Mechanical Diagnosis [-]
Australien Gold Coast Brisbane
Januari 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tec-NQ

Kursen är ett bra sätt att få tillträde på grundnivå inom elektroteknikindustrin. Denna kvalifikation ger en grundläggande grundval i säkerhet och grundläggande färdighet ... [+]

Kursbeskrivning

Kursen är ett bra sätt att få tillträde på grundnivå inom elektroteknikindustrin. Denna kvalifikation ger en grundläggande grundval i säkerhet och grundläggande färdigheter och kunskaper för deltagaren att arbeta inom någon elektroteknisk disciplin.

Kursens längd

Kursen levereras under en period av 20 veckor. Du är inskriven i ett klassrumsbaserat läge för 33,75 timmar per vecka. För att få ut det mesta av din kurs måste du göra självstudier i din egen tid.

Kurskrav

För utländska deltagare vars första språk inte är engelska, är den obligatoriska nivån för tillträde till kursen minst:

IELTS (International English Language Testing System) med ett betyg på 6 med inget individuellt betyg på mindre än 5 eller motsvarande.Deltagarna måste vara över 18 år.... [-]
Australien Townsville City
Januari 2020
Engelska
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tec-NQ

Denna kurs är ett bra sätt att få tillträde på färdnivå inom bilindustrin. Denna kvalifikation omfattar de färdigheter och kunskaper som krävs för att utföra en rad uppgi ... [+]

Kursbeskrivning

Denna kurs är ett bra sätt att få tillträde på färdnivå inom bilindustrin. Denna kvalifikation omfattar de färdigheter och kunskaper som krävs för att utföra en rad uppgifter med lätta fordon, tunga fordon eller motorcyklar.

Kursens längd

Kursen levereras under en period av 22 veckor. Du är inskriven i ett klassrumsbaserat läge för 33,75 timmar per vecka. För att få ut det mesta av din kurs måste du göra självstudier i din egen tid.

Kurskrav

För utländska deltagare vars första språk inte är engelska, är den obligatoriska nivån för tillträde till kursen minst:

IELTS (International English Language Testing System) med ett betyg på 6 med inget individuellt betyg på mindre än 5 eller motsvarande. Deltagarna måste vara över 18 år. ... [-]
Australien Townsville City
Januari 2020
Engelska
Heltid
22 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tec-NQ

Denna kurs är ett bra sätt att få tillträde på avancerad nivå inom verkstadsindustrin. Denna kvalifikation omfattar de kunskaper och kunskaper som krävs för att utföra en ... [+]

Kursbeskrivning

Denna kurs är ett bra sätt att få tillträde på avancerad nivå inom verkstadsindustrin. Denna kvalifikation omfattar de kunskaper och kunskaper som krävs för att utföra en rad uppgifter inom verkstadsindustrin.

Kursens längd

Kursen levereras under en period av 20 veckor. Du är inskriven i ett klassrumsbaserat läge för 33,75 timmar per vecka. För att få ut det mesta av din kurs måste du göra självstudier i din egen tid.

Kurskrav

För utländska deltagare vars första språk inte är engelska, är den obligatoriska nivån för tillträde till kursen minst:

IELTS (International English Language Testing System) med ett betyg på 6 med inget individuellt betyg på mindre än 5 eller motsvarande. Deltagarna måste vara över 18 år. ... [-]
Australien Townsville City
Januari 2020
Engelska
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Aviation Institute of Maintenance

AMTE-programmet (Aviation Maintenance Maintenance Engineer) tar studenten genom grunderna i flygningen och in i de senaste tekniska framstegen för luftfartens värld. Karr ... [+]

Karriärmöjligheter öppnas bred för kandidaten till Aviation Maintenance Technical Engineer-programmet. Studiet tar studenten genom praktiska tekniker och kunskaper inom bland annat kompositfabrikation och reparation, plåt, hydraulik, pneumatik, instrumentation, landningsutrustning och kolv- och turbinmotorer, för att inkludera de olika flygsystemen. Eleven lär sig invecklingarna av hela flygplanet, eftersom varje system är dissekerat för djupare förståelse. Eleverna kommer att få färdigheter för att på ett korrekt och effektivt sätt felsöka och reparera flygplanssystem som de avser flygeln med fast vinge och roterande flygplan. Detta program blandar flygplanets elektriska system till mer avancerad flygtelektronik (avionics) som gör det möjligt för eleven att genomföra "hålla det enkelt" tillvägagångssätt för felsökning. Studenterna kommer att förbereda sig för att ta prov på Federal Communications Commission (FCC) för deras Element One och Element Three License, eller GROL (The General Radiotelephone Operators License), samt den eftertraktade FAA Airframe och Powerplant License. Teknikingenjören för luftfartsteknikundervisningsteknik kommer att få de färdigheter som krävs för att behålla och reparera flygmotorsystem, flygplan och avioniksystem, vilket gör det möjligt för kandidaten att lyckas i det ständigt växande luftfartsområdet. Studenten kommer att hitta dessa karriärmöjligheter i hela USA och världen inom områdena flygplansframställning. Charter, företag eller kommersiella flygbolag; Den amerikanska regeringen Eller i den ständigt växande allmänna luftfartssektorn. Positioner med de regionala och stora flygbolagen inkluderar ofta goda löner, omfattande fördelar för kandidaten och familjen och gratis gratis resor. De mer kännbara karriärmöjligheterna finns i regionala flygbolag, allmän flyg, tillverkare, industri och den amerikanska regeringen. Studenten ska kunna service, reparera och överföra flygplans... [-]

Amerikas förenta stater Irving Casselberry
September 2019
Engelska
Heltid
26 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
TAFE Queensland International

Öka dina färdigheter och lära dig att utföra avancerade diagnostiska funktioner inom fordonsindustrin, service och reparationsindustrin. Upptäck hur man tjänar och repare ... [+]

Öka dina färdigheter och lära dig att utföra avancerade diagnostiska funktioner inom fordonsindustrin, service och reparationsindustrin. Upptäck hur man tjänar och reparerar de mekaniska delarna av motorfordon, inklusive motor, växellåda (koppling, växellåda och differential), och upphängningssystem (styrning, bromsar, hjul och däck). Du kommer också att lära dig att diagnostisera och utföra reparationer av tändning, elektronisk motorhantering och elsystem för motorfordon.

JobbmöjligheterAutomotive MechanicLätt fordonsmekanisk teknikerMotormekanik (Allmänt)IngångskravEngelska språkkunskaper: IELTS 5,5 (inget individuellt band mindre än 5,0) eller ISLPR 2 på alla färdigheter eller annat - För en lista över alla engelska språkprov accepterade av TAFE Queensland InternationalAkademiska krav: Slutförande av år 10 (eller motsvarande) med goda resultat i matematik och engelska. Utlänningar som saknar skolan måste ha relevant arbetslivserfarenhet eller kvalifikation som indikerar sannolik framgång för kursen. För mer information om de internationella utbildningsnivåerna motsvarande år 10 och 12.... [-]
Australien Brisbane
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
TAFE Queensland International

Den här kvalifikationen täcker de färdigheter och kunskaper som krävs för anställning som en högre ingenjörsekonom eller en specialklasstekniker - nivå II inom metall-, i ... [+]

Den här kvalifikationen täcker de färdigheter och kunskaper som krävs för anställning som en högre ingenjörsekonom eller en specialklasstekniker - nivå II inom metall-, ingenjörs-, tillverknings- och tillhörande industrier. Du kommer att lära dig sammanfogningsteknik och få färdigheter i design, montering och tillverkning av strukturer. Kursen ger dig också värdefulla färdigheter i samarbete och samarbete. Kandidater kan hitta arbete i mineralutforskning och gruv-, olje- och gasborrning, eller arbeta vid tillverkning av tunga maskiner och byggprodukter.

Jobbmöjligheter

Maskiningenjörsarbetare

IngångskravEngelska språkkunskaper: IELTS 5,5 (inget individuellt band mindre än 5,0) eller ISLPR 2 på alla färdigheter eller annat - För en lista över alla engelska språkprov accepterade av TAFE Queensland InternationalAkademiska krav: Slutförande av år 12 (eller motsvarande). Utlänningar som saknar skolan måste ha relevant arbetslivserfarenhet eller kvalifikation som indikerar sannolik framgång för kursen. För mer information om de internationella utbildningsnivåerna motsvarande år 10 och 12.... [-]
Australien Brisbane
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska