Certifikat i International Cuisines

De mest populära certifikatprogrammen i International Cuisines

Ett certifikatprogram har sina fördelar. Det kan vara kortare än ett vanligt utbildningsprogram, och det kan fungera som bevis för att en individ har uppfyllt de professionella kraven för att utföra ett visst jobb på en viss nivå. Certifieringsprogram kan variera från några veckor till flera månader, beroende på läroplanen.

Vad är ett certifikat i internationell mat? Denna typ av certifikat kan vara av intresse för studenter som vill förvärva kunskaper om och lära sig att förbereda mat från länder runt om i världen. Certifiering i internationell matlagning innebär i allmänhet att undervisa studenterna om matens ursprung i världen, samt matlagningstekniker och recept. Vissa skolor erbjuder praktik på hotell eller restauranger, och andra kan till och med erbjuda språkstudier och affärsprinciper som en del av läroplanen.

Studenter som fullgör certifikatkurser i internationell mat kan lära sig färdigheter som kulturmedvetenhet, kreativitet och kommunikation. Dessa färdigheter kan vara fördelaktiga för att utveckla interpersonella relationer med andra.

Många faktorer kan påverka kostnaden för att få ett certifikat i internationell mat. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, det land där utbildningen erbjuds, skolan och utbildningens varaktighet.

En student som framgångsrikt fullbordar certifikatet kan få anställning som sous chef, restaurangchef, matleverantör, bankettschef eller chefskock. Studenter kan förvärva speciell kunskap om sanering och mat och näring, vilket gör dem ännu mer marknadsförbara. Sysselsättningsmöjligheterna får inte vara begränsade till sitt eget land eller det land där certifikatet erhölls. Vissa studenter kanske kan få jobb internationellt.

Certifikat i internationellt kök erbjuds över hela världen av olika högskolor, universitet och skolor som specialiserat sig på mattjänster. Klasser kan erbjudas på plats på institutionen eller online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Certifikat i sushi och washoku - 8 veckors kurs

Tokyo Sushi Academy
Campusstudier Heltid 8 veckor April 2019 Japan Tokyo

8 veckor Course, som kombinerar 4 veckor Sushi Course och 4 veckor Washoku Naturligtvis är mest populära och väljs av 70% av utländska studenter. [+]

8 VECKOR SUSHI OCH Washoku (japanska köket) KURSENS 8 veckor Course, som kombinerar 4 veckor Sushi Course och 4 veckor Washoku Naturligtvis är mest populära och väljs av 70% av utländska studenter. Vi erbjuder rabatt på 50,000JPY från det totala priset.

4 VECKOR SUSHI KURS Du kommer att lära av japanskt knivhantering till rå fisk förberedelse för sushi, från grundforskning till fördjupade kunskaper! Allt om sushi att göra!

3 FÖRDELAR MED kursen Grunderna till avancerad teknik Du kan få ett brett spektrum av färdigheter och kunskaper om sushi, inklusive hur man använder en japansk kökskniv, hur man förbereder ris för sushi (Shari), hur man rengör och bota fisk, hur man gör Edomae stil sushi, rullar eller sashimi, och livsmedelshygien ledning. Ett stort utbud av fisk och skaldjur Du kommer att lära dig att göra sushi med mer än 20 typer av fisk och skaldjur: vit, röd, små, medelstora eller stora fiskar, skaldjur, bläckfisk eller bläckfisk. Tonfisk, lax, gulstjärtsskädda och räkor är populära utomlands, men du kommer också att behandla grundläggande fisk för Edomae stil sushi, såsom Kohada (Gizzard shad) eller Conger ål. Tekniker anpassade till varje ingrediens Edomae stil sushi bevarar gamla visdom kockarna i Tokyo (Edo), såsom Kobu-jime och Su-jime (härdning med kelp eller vinäger) och Zuke (marinering med sojasås). Att lära sig grundläggande tekniker som tar fram den bästa smaken av ingredienser kommer att bredda möjligheterna att din matlagning. ... [-]

Certifikat i Washoku (japansk mat) - 4 veckors kurs

Tokyo Sushi Academy
Campusstudier Heltid 4 veckor April 2019 Japan Tokyo

Du kommer att lära dig att göra Dashi (japansk soppa stock) till berömda Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya livsmedel, Okonomiyaki och mycket mer! [+]

4 VECKOR Washoku (japanska köket) KURS Du kommer att lära dig att göra Dashi (japansk soppa stock) till berömda Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya livsmedel, Okonomiyaki och mycket mer!

3 FÖRDELAR MED kursen Grunderna och tillämpningar av Dashi och Umami Dashi är en lager gjord av japanska ingredienser såsom katsuobushi (Bonito flingor), niboshi (torkade små sardiner), kelp och torkad shiitake svamp. Även känd som Umami är Dashi väcka uppmärksamhet från hela världen. Dashi är grundläggande för Washoku, så kommer du att lära sina grunder och applikationer: dess beståndsdelar, hur man gör det och hur man använder den för rätter. Ett brett utbud av japanska rätter Japanska köket har utvecklat ett unikt sätt under påverkan av främmande kulturer från antiken. Du kan lära dig ett brett utbud av rätter, inklusive lokal mat serveras på Izakaya liksom Tempura, Sashimi, Yakitori och Tonkatsu som är populära utomlands. Verktyg och matlagning tekniker för Washoku Du lär dig fem tekniker nyttiga rå (skärning), sjudande, grillning, ångande och fritering-med japanska verktyg inklusive en kökskniv. Matlagning tekniker som tilltalar fem sinnen och ta fram den bästa smaken av ingredienser är mycket utvärderas i världen, så att de kommer att hjälpa dig att utveckla din framtida karriär. ... [-]

Certifikat i sushi - fyra veckors kurs

Tokyo Sushi Academy
Campusstudier Heltid 4 veckor April 2019 Japan Tokyo

Du kommer att lära av japanskt knivhantering till rå fisk förberedelse för sushi, från grundforskning till fördjupade kunskaper! Allt om sushi att göra! [+]

4 VECKOR SUSHI KURS Du kommer att lära av japanskt knivhantering till rå fisk förberedelse för sushi, från grundforskning till fördjupade kunskaper! Allt om sushi att göra!

3 FÖRDELAR MED kursen Grunderna till avancerad teknik Du kan få ett brett spektrum av färdigheter och kunskaper om sushi, inklusive hur man använder en japansk kökskniv, hur man förbereder ris för sushi (Shari), hur man rengör och bota fisk, hur man gör Edomae stil sushi, rullar eller sashimi, och livsmedelshygien ledning. Ett stort utbud av fisk och skaldjur Du kommer att lära dig att göra sushi med mer än 20 typer av fisk och skaldjur: vit, röd, små, medelstora eller stora fiskar, skaldjur, bläckfisk eller bläckfisk. Tonfisk, lax, gulstjärtsskädda och räkor är populära utomlands, men du kommer också att behandla grundläggande fisk för Edomae stil sushi, såsom Kohada (Gizzard shad) eller Conger ål. Tekniker anpassade till varje ingrediens Edomae stil sushi bevarar gamla visdom kockarna i Tokyo (Edo), såsom Kobu-jime och Su-jime (härdning med kelp eller vinäger) och Zuke (marinering med sojasås). Att lära sig grundläggande tekniker som tar fram den bästa smaken av ingredienser kommer att bredda möjligheterna att din matlagning. ... [-]

Mexikansk matlagningskurs i

Le Cordon Bleu Mexico
Campusstudier Heltid July 2019 Mexiko Buenavista Mexicali

Mexikansk mat, en UNESCO kulturella och immateriella arv av mänskligheten, är en av de mest varierade och rikaste köken. Det är känt för sina distinkta smaker och [+]

Mexikansk matlagningskurs I

Mexikansk mat, en UNESCO kulturella och immateriella arv av mänskligheten, är en av de mest varierade och rikaste köken. Det är känt för sina distinkta och sofistikerade smaker med stor smak, vilket mattraditioner från förspanska kulturer till nutid. Lär dig tekniker, förberedelser, kultur, historia och sofistikerade stil presentationer Cordon Bleu.

Certifikatinformation

Dagar: Tisdagar och torsdagar Timmar: 11:00 till 17:30 Längd: 20 flera testtillfällen Metod: Demonstration och praktisk Minimi studenter: 8 studenter Max studenter: 16 studenter

Den innehåller:

1 full uniform av Le Cordon Bleu Ingredienser Cookbook Student-ID Intyg om mexikanska köket I Avslutningsceremoni ... [-]

Topp matlagning kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Campusstudier Heltid July 2019 Mexiko Buenavista Mexicali

Vi närmar oss den samtida internationella rätter och nya trender. I den här kursen eleverna uppmuntras att utveckla sofistikerade recept med kreativitet, använder och [+]

Överlägsen Kurs Kitchen

För att vidta nödvändiga kurser för studier inom högre Basic och fortsättningskurs.

Vi närmar oss den samtida internationella rätter och nya trender. I den här kursen eleverna uppmuntras att utveckla sofistikerade recept med kreativitet, använda och kombinera ingredienser, smaker, färger och texturer i vart och ett av rätterna.

Certifikatinformation

Dagar: tisdag, onsdag och fredag Öppettider: måndag och fredag ​​från 8:00 till 14:00 | onsdag 11:00 till 17:00 timmar Längd: 28 sessioner över en återkopplingssession och diskussion Metod: Praktisk och demonstration Minimi studenter: 8 studenter Max studenter: 16 studenter ... [-]

Mellanliggande matlagning kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Campusstudier Heltid July 2019 Mexiko Buenavista Mexicali

Fortsätter med de kunskaper som förvärvats på grundnivå, betonar mellannivå klassiska, traditionella recept och presentation av rätter och vikten av [+]

Cooking Kurs Intermediär

För att ta mellan kurser som krävs för att fullfölja grundkursen.

Fortsätter med de kunskaper som förvärvats på grundnivå, betonar mellannivå klassiska, traditionella recept och presentation av rätter och vikten av "mise en spets" och organiseras i köket upptäcka nya arbetsformer presentera rätter.

Certifikatinformation

Dagar: Måndag, tisdag och fredag Timmar: 8:00 till 14:00 timmar Längd: 28 sessioner över en återkopplingssession och diskussion Metod: Praktisk och demonstration Minimi studenter: 8 studenter Max studenter: 16 studenter

Den innehåller:

2 fulla uniformer Le Cordon Bleu Ingredienser Cookbook Cooking Intermediär Diplom Avslutningsceremoni ... [-]

Pentry kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Campusstudier Heltid July 2019 Mexiko Buenavista Mexicali

Från den första dagen ska studenten lära sig principer, grunder, stiftelser och matlagningstekniker för att eftersträva en internationell nivå, som ger de nödvändiga verktygen för att [+]

Grundläggande matlagningskurs

Från den första dagen ska studenten lära sig principer, grunder, stiftelser och matlagningstekniker för att eftersträva en internationell nivå, vilket ger de verktyg som behövs för en omfattande utbildning i den kulinariska världen.

Certifikatinformation

Dagar: Måndag, onsdag och torsdag Timmar: 8:00 till 14:00 timmar Längd: 28 sessioner plus undersökning Metod: Praktisk och demonstration Minimi studenter: 8 studenter Max studenter: 16 studenter

Den innehåller:

2 fulla uniformer Le Cordon Bleu Portfölj av knivar och köksredskap Par skor till kök Cook Book Ingredienser Cookbook Diploma of Higher Cuisine Avslutningsceremoni ... [-]

Köket supérieure

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Heltid 11 veckor June 2019 Kanada Ottawa

Denna nivå fokuserar på utvecklingen av franska tekniker som möjliggör personlig kreativitet och behärskning av klassiska och nutida kokkunskaper. [+]

Cuisine Supérieure

Mesta klassiska och nutida kokkunskaper och lägg till din egen signaturstil

Denna nivå fokuserar på utvecklingen av franska tekniker som möjliggör personlig kreativitet och behärskning av klassiska och nutida kokkunskaper.

Supérieure-modulen:

Behärskning av klassisk och modern "Haute Cuisine"

Upptäck nya trender i presentation, färg och klassisk mat

Behärskning av invecklade tekniker och metoder

Lär dig de mest invecklade teknikerna i franskt kök som kan tillämpas på alla världsrätter

Konst av modern presentation genom grupp och individuella rätter

Lär dig utvecklingen av presentationstekniker och presentationen av enskilda rätter... [-]


Kök intermédiaire

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Heltid 11 veckor June 2019 Kanada Ottawa

Studera franska regionala rätter, ingredienser och ursprung och studera de mest kända recepten från Frankrike. Genom övning och upprepning kommer du att börja utföra [+]

Cuisine Intermédiaire

Förfina och bli effektivare i köket när du använder dina nya färdigheter och tekniker för att skapa kända recept.

Studera franska regionala rätter, ingredienser och ursprung och studera de mest kända recepten från Frankrike. Genom övning och upprepning kommer du att börja utföra uppgifter lättare medan kockinstruktörerna lyfter fram presentationer från tallrik till tallrik.

Den mellanliggande modulen:

Produktens ursprung och påverkan på regional mat

Bli introducerad till de tolv regionerna i Frankrike och de unika matlagningsstilarna i de olika regionerna

Mer avancerade tekniska nedskärningar (slakt) och presentation ... [-]

Cuisine de base

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Heltid 11 veckor June 2019 Kanada Ottawa

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När termen fortskrider, läggs tekniker på varandra [+]

Cuisine de Base

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När begreppet fortskrider, läggs teknikerna på varandra och blir mer komplicerade och mer menyorienterade och innehåller element som organisation, förberedelse, balans och timing. Du lär dig dessa grunder, samtidigt som du ökar dina konfidensnivåer.

Grundmodulen:

Säker knivhantering och grundläggande skärningar

Lär dig knivhanteringstekniker för att klippa och limma grönsaker och kött

Livsmedelssäkerhet, hygien och organisation

Lär dig livsmedelssäkerhet, hygien och organisation så att du kommer att vara beredd att arbeta i ett professionellt kök... [-]


Grundläggande kökscertifikat

Le Cordon Bleu New Zealand
Campusstudier Heltid 10 veckor January 2019 Nya Zeeland Wellington

Basic Cuisine-programmet (Basic Certificate) öppnar dörren till äventyren av fransk mat. Från och med dag 1 börjar du behärska grundläggande färdigheter: från hur man håller en kniv ordentligt, hur man skalar grönsaker eller hur man gör en kyckling. [+]

Grundläggande kökscertifikat

Basic Cuisine-programmet (Basic Certificate) öppnar dörren till äventyren av fransk mat. Från och med dag 1 börjar du behärska de grundläggande färdigheterna: från hur man håller en kniv ordentligt, hur man skalar grönsaker eller hur man sätter på en kyckling. När begreppet fortskrider, är tekniken lagrad på varandra och blir mer komplexa. Demonstrationer blir mer menyorienterade och innehåller sådana element som organisation, förberedelse, balans och timing. Eleverna lär sig också att använda och integrera kryddor, örter och kryddor i sina recept som producerar en mängd olika smaker som kompletterar de färdiga rätterna. Som ett solidt grundämne i grundläggande matlagning, är det här programmet både för nybörjare och erfarna studenter.... [-]


Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Le Cordon Bleu Australia
Campusstudier Heltid 15 månader January 2019 Australien Melbourne Sydney + 1 fler

Vår Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Vårt Diplôme de Cuisine är det mest rigorösa och omfattande programmet i klassiska franska kulinariska tekniker som finns tillgängliga idag. När du går vidare genom kursen (Basic, Intermediate and Superior) lär du dig gradvis och behärskar teknikerna för traditionell och modern fransk mat.

Branschplacering ger dig chansen att arbeta i en äkta gästfrihet och genomföra de färdigheter du har lärt dig under din campusstudie. I en bransch som ständigt växer, ger detta program dig färdigheter och kunskaper för att göra dig till en mycket önskvärd kandidat till arbetsgivare.

Erbjuder i: Melbourne eller Sydney... [-]


Certifikat i professionell kock av italiensk mat

Culinary Institute Kul IN
Campusstudier Heltid 10 månader June 2019 Kroatien Sisak

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Studenterna börjar med en intensiv 2-månaders generell kulinarisk kurs på Kul IN , och fortsätter sedan att specialisera sig på italiensk mat på ALMA. Studerande då praktikant på en elit italiensk restaurang eller hotell i 5 månader. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. [+]

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett nytt internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Den unika läroplanen ger eleverna möjlighet att öva sina nyförvärvade färdigheter, som de har fått genom intensiva kurser på Kul IN och ALMA genom att interning på elitens italienska restauranger och hotell. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. PROGRAM DETALJER FÖR PROFESSIONELL KOK AV ITALIAN CUISINE... [-]