ACADEMICCOURSES

Se certifikatprogram i Internationella köket 2021 i Buenavista i Mexiko

Ett certifikat refererar vanligen till ett dokument som visar att en person har avlagt examen inom en förutbestämd mängd kurser. Det finns mycket variation bland certifikatkurser när det gäller innehåll, längd och kostnad.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Mexico City är den största staden och huvudstad i Mexiko. Den har också det största antalet universitet i landet, inklusive UNAM som är ett av de äldsta universiteten i kontinenten. Det är en idealisk plats för att få högre utbildning till rimliga kostnader.

Be om information Certifikatprogram i Internationella köket i Buenavista i Mexiko 2021

4 Resultat i Internationella köket, Buenavista Filter

Pentry kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Från den första dagen ska studenten lära sig principer, grunder, stiftelser och matlagningstekniker för att eftersträva en internationell nivå, som ger de nödvändiga verktygen ...

Läs mer

Mellanliggande matlagning kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Fortsätter med de kunskaper som förvärvats på grundnivå, betonar mellannivå klassiska, traditionella recept och presentation av rätter och vikten av

Läs mer

Topp matlagning kurs

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Vi närmar oss den samtida internationella rätter och nya trender. I den här kursen eleverna uppmuntras att utveckla sofistikerade recept med kreativitet, använder och

Läs mer

Mexikansk matlagningskurs i

Le Cordon Bleu Mexico
Certifikat
<
Heltid
Engelska
Spansk
Campusstudier

Mexikansk mat, en UNESCO kulturella och immateriella arv av mänskligheten, är en av de mest varierade och rikaste köken. Det är känt för sina distinkta smaker och

Läs mer