ACADEMICCOURSES

De mest populära certifikatprogrammen i Juridikutbildning (Paralegal)

Ett certifikat är ett utmärkt komplement till en annan grad, eller ett sätt att förbättra yrkeserfarenhet. Tjänade från en högskola eller universitet efter slutförandet av en uppsättning serie kurser, ett intyg visar kompetens i ett ämne eller ämne.

Vad är ett certifikat i Paralegal studier? Studenterna kommer att lära sig de grundläggande färdigheter som behövs för att fungera som en paralegal, inklusive korrekturläsning juridiska dokument, hantera register system och vidta rättsliga anteckningar, minuter och diktamen. Studenterna kommer att studera dessa kunskaper i kurser som juridisk terminologi, bolagsrätt och skrivelser. Eftersom dessa program ger en specialiserad fokus för studien, kan eleverna fokusera på specifika delar av paralegal studier samtidigt få sitt certifikat.

Ett certifikat i Paralegal studier har fördelen att förbereda studenterna för en karriär i lag som en paralegal. De kunskaper och färdigheter lärt kan appliceras direkt i en professionell miljö.

Kostnaden för ett certifikat i Paralegal studier kommer att bero på platsen för den institution de intjänas från och typ av skola som utfärdar certifikatet. Medan många prestigefyllda skolor erbjuder certifikat program, de också kan ha en brant prislapp. Kontakta högskola eller universitet du är intresserad av för mer information om kostnaden.

Studenter som tjänar ett certifikat i Paralegal studier kommer att vara bättre förberedda för en karriär som paralegal eller juridisk assistent. Detta intyg kan vara en del av utbildningskraven för dessa yrken. Potentiella positioner kan hittas i privata advokatbyråer, corporate företag, myndigheter eller ideella rättsliga organisationer. Eleverna kan välja att specialisera sig på avtalsrätt, straffrätt, bolagsrätt, familjerätt eller fastighetsrätt. Dessa inriktningar kan avgöra vilken typ av juridisk organisation en student kan göra karriär inom.

Många universitet erbjuder certifikat i Paralegal studier.Om du är intresserad av att börja en karriär i lag, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

4 Resultat i Juridikutbildning (Paralegal) Filter

Paralegal Certifikat Program

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Certifikat
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;24 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

I över 40 år har vårt certifikatprogram för paralegal förberett studenter som du att gå in i det spännande och utmanande juridiska området som advokat. Att erhålla ett advokat ...

Läs mer

Paralegal

Centennial College
Kandidatdiplom
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Law Society of Upper Canada (LSUC) ackrediterar detta program. Efter avslutad kommer du att vara berättigad att skriva den obligatoriska LSUC licensiering undersökning som krä ...

Läs mer

Paralegal Studies Certificate

Brighton College
Certifikat
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Paralegalinstitutet erbjuder en möjlighet för dig att lägga till en konkurrensfördel för din strävan efter en position inom Paralegal-fältet genom att erbjuda ett Paralegal-ce ...

Läs mer

Paralegal Studies Certificate

American National University
Certifikat
<
Heltid
<
30 veckor
Engelska
Campusstudier

Paralegals spelar en avgörande roll när det gäller att utöva jurister. Medan advokater slutligen är ansvariga för juridiskt arbete, ger paralegaler många viktiga uppgifter vid ...

Läs mer