Certifikat i Kinesiska

De mest populära certifikatprogrammen i Kinesiska

Att erhålla ett certifikat är ett viktigt mål att många engagerade studenter uppnå under sina studier. Certifikatet själv representerar en fin förståelse av ämnet till hands. Detta kan bevisas antingen genom kraftig kurser eller genom att fylla i tester.

Du kanske undrar, vad är ett intyg på kinesiska? Detta program kommer främst att fokusera på kinesiska språket, inklusive en förståelse för karaktärerna samt grammatik och andra viktiga aspekter. Andra inriktningar av studie kan omfatta kultur, litteratur och historia. Eleverna kommer att ges tillfälle att träna både muntliga och skriftliga kunskaper i det kinesiska språket i mindre grupper och i större klassrum.

Det finns många fördelar med att registrera sig i ett program som erbjuder ett certifikat på kinesiska.Studenter som har avslutat kurser kommer att få en bättre förståelse av språket och kulturen, vilket kan sätta dem på en fördel för karriärer som gynnas av att förstå kinesiska.

Kostnaden för att anmäla sig till en kurs som ger ett intyg på kinesiska kan variera beroende på universitetet där det erbjuds. Alla intresserade studenter bör kontakta kontoret för antagning och lära sig om hur ekonomiska krav kan i linje med personliga mål.

De som har avslutat ett program som erbjuder ett certifikat på kinesiska kommer att finna sig en fördel i karriären världen. Att ha en fördjupad förståelse av en annan kultur, särskilt när det gäller historia och språk, kommer att vara till stor nytta för tolkar, översättare och språklärare. Många studenter går vidare för att fortsätta sina studier i kinesiska, medan andra kan fungera i regeringen området som ett kulturellt samarbete.

Det finns program som erbjuder certifikat på kinesiska över hela världen.För alla studenter med en styv schema redan på plats, inskrivning i online-kurser är oftast det bästa alternativet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Professionellt programcertifikat i Mandarin för företag (MandarinX)

edX
Online 25 - 30 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

Lär dig nödvändigheten för att kommunicera på kinesiska, inklusive toner, pinyin, grammatik, tecken och grundläggande strukturer, för att hjälpa till att stärka och bygga bättre affärsrelationer. [+]

Översikt

Kinesiska är ett kritiskt språk för alla globala organisationer. Detta Mandarin for Business-program har en grundlig grundläggande och mellanliggande kinesisk virtuell inlärningsupplevelse i din egen takt!

I detta Mandarin för Business Professional Certificate Program integrerar vi dina kinesiska lärande erfarenheter från grunderna, som toner, pinyin, grammatik, tecken och grundläggande strukturer till avancerad kunskap. Vi tillhandahåller ett solidt lärande system som är viktigt för nybörjare att skilja och konstruera meningar, och sedan använda dem i verkliga livet, arbetsplats och affärsscenarier.

När du har fått grundläggande kunskaper i mer än 18 scenarier, kommer du att gå vidare till en kinesisk kurs som erbjuder dig möjligheten att tillämpa Mandarin-språkkunskaper du har fått i verkliga affärsscenarier.... [-]


Afrikanska, asiatiska och europeiska språkcertifikat

WITS Language School
Campusstudier Heltid Deltid 10 veckor October 2019 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

WITS Language School erbjuder dig ett brett utbud av kurser på deltid på afrikanska, asiatiska och europeiska språk. Våra kurser är utformade för vuxna och fokuserar på det språk som används i vardagligt samtal. [+]

Uttryck dig på ett nytt språk!

WITS Language School erbjuder dig ett brett utbud av kurser på deltid på afrikanska, asiatiska och europeiska språk. Våra kurser är utformade för vuxna och fokuserar på det språk som används i vardagligt samtal.

Valet av språk som erbjuds inkluderar:

ANMÄRKNING: * Kurser erbjuds endast genom privat undervisning eller föremål för efterfrågan.

1. Offentliga kurser

Våra offentliga kurser är indelade i nivåer och varje nivå har två moduler (A

Observera: Kvällskurser är beroende av att minsta studentantalskrav uppfylls.

Kursnivåer och struktur

Våra kurser erbjuds på tre grundläggande nivåer av språkkompetens: Nivå 1, Nivå 2 och Nivå 3. Kurserna är modulerade, där varje kompetensnivå har två moduler (A... [-]