Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Livsmedelsvetenskap

Ett certifikat i mat och dryck studier ger praktisk undervisning och värdefull information om historien om mat-och dryckesindustrin, samt aktuell information om branschen. Studenter som vill skapa sina egna recept eller bli chefer och direktörer i maten och besöksnäringen kan få värdefull erfarenhet och kompetens genom att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier.

Vad är Certificate i Mat och dryck studier? Denna typ av program lär eleverna om sammansättningen av livsmedel och drycker och instruerar dem hur man skapar sina egna unika recept. Ett certifikat i mat och dryck Studies förbereder också eleverna att skriva in sig i mer avancerade kulinariska konster utbildningsprogram om de så önskar. Studenterna kommer att lära ämnen som livsmedelssäkerhet, service management, mat och dryck kostnadskontroll och gästfrihet utbildning.Eleverna kan också lära dig mer om globala köken, professionell kock utbildning och internationell vin och matprovning.

Individer som vill göra karriär inom mat och gästfrihet tjänster kan dra nytta av de många livsmedelsrelaterade ämnen som behandlas i ett certifikat i mat och dryck Studies programmet. Studenter som genomför programmet och får sin Certificate i Mat och dryck Studier kommer att utrustas med den erfarenhet och kunskap som krävs för att bedriva en mängd olika yrken inom livsmedel och dryckesindustrin, bland annat hospitality management och rådgivning positioner. Studenter som föredrar att arbeta som kockar kan också få värdefull praktisk erfarenhet som hjälper dem att utmärka sig i sin karriär.

Kostnaden för ett certifikat i mat och dryck studier beror på det särskilda program där en student registrerar, liksom den globala plats på skolan de väljer att delta. För specifik undervisning upplysningar, kontakta skolan du valt direkt.

 

Studenter som vill bli framgångsrika kockar, företags mat och dryck rådgivare och chefer inom besöksnäringen uppmuntras att ta reda på mer om att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

43 Resultat i Livsmedelsvetenskap

ALMA - The International School of Italian Cuisine

Ett 1-veckors program riktat till internationella studenter som söker en första kulinarisk konstupplevelse med en passion för italiensk mat och önskar att berika sin resa ... [+]

En smak av Italien är ALMA: s första kortkurs :

Ett 1-veckors program riktat till internationella studenter som söker en första kulinarisk konstupplevelse med en passion för italiensk mat och önskar att berika sin resa till Italien, inklusive ett annat sätt att utforska landet och upptäcka utmärkelsen av italiensk gastronomi i en helt ny sätt.

Kursen följer "ALMA Metod", kombinerar akademiska lektioner, direkt erfarenhet av produkter och råvaror, tekniskt och tekniskt styrande, kunskap och övning av italienska traditionella recept och fokuserar på pasta, vin och bakverk samt en föreläsning på historien om italiensk mat och en provsmakning. Därför representerar det det bästa tillfället för de studenter som reser till Italien för att upptäcka det italienska kökets hemligheter och att ha ett första tillvägagångssätt med matlagningskunskapens utbildning.... [-]

Italien Parma
July 2019
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Good Tastes Of Tuscany

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om ... [+]

Läs mer om kursen

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om traditionell italiensk mat och hur den berör regioner och kultur genom en virtuell gastronomisk resa.

Dessa kurser är en intensiv kulinarisk, geografisk, historisk och kulturell virtuell resa som genom sina livsmedel upptäcker de magnifika regionala diversiteterna. Italienska köket är tydligt regionalt: Många av skillnaderna kan hänföras till geografi, från bergen som sträcker sig över norr, slingrar sig längs landet, till att vara en halvö nästan helt omgiven av havet, eller helt så som i fallet med öregionerna Sicilien och Sardinien. Lägg sedan till i tusentals år av inkräktare eller antagandet av återkommande upptäcktarnas kulinariska upptäckter och du har en exotisk blandning av kultur, tradition och matlagning.... [-]

Italien Florence
October 2019
Heltid
15 - 30 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella real ... [+]

Studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangrestaurang, kommer att få en övergripande förståelse för livsmedelsindustrin genom detta väl avrundade program. På Kul IN stärker studenterna sina matlagningskunskaper genom intensiva matlagningar. På ZSEM Business Academy lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Passion är inte det enda som krävs för att öppna ett framgångsrikt företag, särskilt inom HoReCa-industrin. Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella realismen som krävs för att lyckas. Culinary Management är utformad för studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangaffär på egen hand. Studenter förstärker först sina kulinariska färdigheter på Kul IN i två månader. Sedan lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.... [-]

Kroatien Sisak
June 2019
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian College of Applied Education

Certificate III i Patisserie motsvarar off-the-job training av kocken Patissier lärlingsutbildning. I kursen ingår industrin praktikplatser ger dig den nödvändiga on-the- ... [+]

Ett års heltids; Deltid finns också

Kvalificerade som en konditor är nytt och innovativt i västra Australien. Denna nya handels examen godkändes av Institutionen för utbildning och arbetsplats utveckling i mars 2010. Detta intyg ger dig kocken Patissier examen inklusive en praktisk industri placering, studerande också krävs för att slutföra minst 250 timmar industri praktik.

Fördelar

Certificate III i Patisserie motsvarar off-the-job training av kocken Patissier lärlingsutbildning. I kursen ingår industrin praktikplatser ger dig den nödvändiga on-the-arbetsplatspraktik i ett bakverk kök.

Processen att kvalificera med handels likvärdighet kan ta upp till 3 år, men eleverna är anställda under den här tiden i branschen att få betydande och relevant erfarenhet. Placeringarna anordnas av ASCA.... [-]

Australien Perth
January 2020
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Saddleback College

Grund Culinary Arts program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. ... [+]

Den Grundläggande måltidskunskap program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. Dessa inkluderar kock, Special och etniska restaurangverksamhet, servering, snabbmat Operations and Food Service i skolor och daghem för unga och äldre.

Program Student Mål

Studenter som fullföljer detta program kommer att kunna:

Demonstrera förberedelse för anställning i matserviceindustrin. Uppvisa praktiska färdigheter i en mängd olika applikationer relaterade till food service. Demonstrera skickliga säkerhet och sanitet produktionsmetoder i relation till matserviceindustrin. Obligatoriska kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS OCH NUTRITION 2 Enheter † och FN 261 PRAKTIK en Unit † FN 50 GRUNDER NUTRITION 3 Antal eller FN 205 NUTRITION för kulinariska PROFESSIONALS 3 enheter FN 110 BEREDNING AV LIVSMEDEL ESSENTIALS 3 Enheter * FN 120 SAMTIDA MEALS 3 Heter * FN 171 sanitet och SÄKERHETS 2 Enheter eller FN 210 SERVSAFE I LIVSMEDEL PRODUKTION en Unit FN 240 Köks principer som jag 3 enheter * FN 241 Köks PRINCIPER II 3 Antal * FN 244 BAKNING fundamenta I tre enheter * FN 246 PANTRY 3 Enheter * ... [-]
Amerikas förenta stater Mission Viejo
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Texas Tech University in the Hill Country

Texas Tech Viticulture Certificate Program är utformat för vinindustrin entreprenörer och potentiella vingård chefer som söker omfattande kunskaper om vinodlingsprinciper ... [+]

Texas Tech Viticulture Certificate Program

Nästa ansökningsperiod: 1 juni - 31 juli 2018

Texas Tech Viticulture Certificate Program är utformat för vinindustrin entreprenörer och potentiella vingård chefer som söker omfattande kunskaper om vinodlingsprinciper och kommersiella druvsproduktion metoder. Programmet produceras av Institutionen för Växt

Vinodlingsprogrammet består av sex kurser, som hålls över en tvåårsperiod. Framgångsrikt genomförande av alla sex kurser krävs för att få professionellt certifikat inom vinkultur. Certifikatprogrammet fungerar på kohortbasis för att förbättra inlärningsupplevelsen och underlätta nätverksmöjligheter för deltagare. Av detta skäl är programmet begränsat till 40 deltagare som är villiga att göra åtagandet att gå igenom alla kurser under tvåårsperioden. Anmälan i enskilda kurser är inte tillgänglig.... [-]

Amerikas förenta stater Fredericksburg
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
E-Learning University of Athens

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen ... [+]

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde.

I denna kurs på nätet lär du dig att klassificera olivolja i enlighet med dess kvalitetsegenskaper och hur man producerar olivolja av hög kvalitet. Du kommer också att lära dig hur olivolja har inspirerats och hur flera konstnärer använde det för att skapa konstverk från antiken till idag. Innehållet i denna kurs presenterar sorter och egenskaper hos oliver och olika typer av olivolja som är avsedda att konsumeras och användas i recept baserade på medelhavsdieten.... [-]

Grekland Athens
June 2019
7 veckor
Online
Läs mer på svenska
Universidad Tecmilenio

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten. ... [+]

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten.

[-]
Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mer
July 2019
Deltid
3 månader
Online
Läs mer på svenska
Le Cordon Bleu Ottawa

Pâtisserie Supérieure-programmet kombinerar all kunskap, tekniker och konstnärliga färdigheter på grundnivå och mellannivå ... [+]

Pâtisserie Supérieure

Kör för att personifiera varje bit av ditt arbete.

Pâtisserie Supérieure-programmet kombinerar all kunskap, tekniker och konstnärliga färdigheter på grund- och mellannivåerna.

Överlägsen modul:

Samtida Restaurang Desserter

Lär dig att laga restaurang desserter, inklusive samtida kakor, tartes och bûches

Entremets desserter och fördjupad studie av smaker, aromer och kryddor

Lär dig att skapa efterrätter med mer kräm, lager och smaker som frukt

Konsten av choklad:

Lär artisten av chokladmousse kakor, härdning av choklad, handdämpade och gjutna choklad

Blanda olika choklad och texturer

Chokladlådor och blommor, skulptur och display... [-]

Kanada Ottawa
June 2019
Heltid
11 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din pe ... [+]

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.

Hela paketet bara för dig

Melbourne Polytechnic är den enda träningsanläggningen i Victoria som ger tillgång till en fullt fungerande vingård och köttbearbetningsanläggning på Epping Campus. Vi har det bästa för att göra dig bäst.

En spännande karriärmeny

Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery kommer att kombinera dina tekniska kokkunskaper med managementtjänst för gästfrihet. Du kommer att lära dig av branschkvalificerade proffs i moderna, toppmoderna faciliteter, inklusive den populära St Georges restaurangen på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 månad
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blom ... [+]

DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USAÖversikt

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap.

Studenter förvärvar intensiv professionell och praktisk erfarenhet av de dagliga matlagningsåtgärderna och driften av ett professionellt kök. Utnyttjande teknik med världsklass kulinarisk expertis, erbjuder detta program högkvalitativ träning i ett mer överkomligt format än traditionella matlagningsskolor. Genom att lära sig grundläggande matlagningsteori och -teknik genom att engagera online läroplan, kan eleverna sätta sina färdigheter i praktiken i varje klassmöte, vilket sker i ett professionellt kök tillsammans med toppkockarna.... [-]

Amerikas förenta stater Irvine USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
3 - 6 månader
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
John Academy

Att investera i restaurangbranschen kan vara en mycket bra idé, men det kommer också med ett stort ansvar. Du måste ha försiktighet och höga standarder för att få god häl ... [+]

Vem är kursen för?Professionella som vill starta ett företag inom livsmedelsindustrinMänniskor som är intresserade av matberedningMänniskor som vill lära sig mer om hygien och säkerhetIngångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din tentamen får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i papperskopia till kostnaden för £ 39 eller i PDF-format till kostnaden för £ 24.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
iStudy

Kökshantering - hjälpa dig med en varm måltid varje dag Matlagning kan representera sin själ när de lägger tillräckligt med kärlek i det, många tror även att det är vägen ... [+]

Kurshöjdpunkter

Kitchen Management Certificate Course är en prisbelönt och den mest sålda kursen som har fått CPD-certifieringen

Det anses vara en av de perfekta kurser i Storbritannien som kan hjälpa elever / elever att bli bekant med ämnet och få nödvändiga kunskaper för att fungera bra på detta område. Vi har packat Kitchen Management Certificate Course i 38 moduler för att lära dig allt du behöver för att bli framgångsrik i detta yrke.

För att ge dig enkel åtkomst, är kursen utformad för både deltids- och heltidsstudenter. Du kan bli ackrediterad på bara 1 dag, 5 timmar och det är också möjligt att studera i din egen takt.

Vi har upplevt handledare som hjälper dig genom hela kursplanen för kursen och svarar på alla dina frågor via e-post.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
Ad Astra Institute

Denna kvalifikation återspeglar rollen som kommersiella kockar som har en chefs- eller lagledande roll i köket. De arbetar oberoende eller med begränsad vägledning från a ... [+]

Denna kvalifikation återspeglar rollen som kommersiella kockar som har en chefs- eller lagledande roll i köket.

De arbetar oberoende eller med begränsad vägledning från andra och använder diskretion för att lösa icke-rutinproblem.

Inresa (International Students)

Sökande måste visa att de uppfyller ett av följande inmatningskriterier:

Engelska språkkunskaper motsvarande IELTS 5.5;18 år eller äldreTillfredsställa den australiensiska utrikesdepartementets (DIBP) äkta temporär deltagare (GTE) kriterier för studentvisum (underklass 500);Slutförande av australsk år 11 (gymnasieutbildning) eller utländsk motsvarighet; ELLERDemonstrerade färdigheter förvärvade genom arbetslivserfarenhet; ELLERAnställd i en relevant position med möjlighet att förvärva färdigheter ELLERDemonstrera genom en intervju med intervjuer, antingen personligen eller via telefon, att de har färdigheter och förmåga att lyckas i kursen.... [-]
Australien Melbourne
January 2020
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Siebel Institute of Technology

Tvilling-campus Master Brewer-programmet kommer att förbereda akademiker för att avancera sin karriär genom praktisk tillämpning av bryggning. Avancerad teori och en omfa ... [+]

Tvilling-campus Master Brewer-programmet kommer att förbereda akademiker för att avancera sin karriär genom praktisk tillämpning av bryggning. Avancerad teori och en omfattande avancerad praktisk applikationsmodul ger kandidater med den kunskap och erfarenhet som krävs för att förstå alla kritiska områden av kommersiell bryggning.

Detta 20-veckors program består av segment, uppdelade i en till åtta veckors moduler, med varje modul som specialiserat sig på ett visst område av bryggteknik. Innehållet kommer att behandla problem i bryggning ur ett internationellt perspektiv, vilket ger eleverna utbildning och erfarenhet som inte erbjuds av någon annan bryggskola.

Programdetaljer... [-]
Amerikas förenta stater Chicago Tyskland Munich
February 2020
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska