Certifikat i Livsmedelsvetenskap

De mest populära certifikatprogrammen i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

Ett certifikat i mat och dryck studier ger praktisk undervisning och värdefull information om historien om mat-och dryckesindustrin, samt aktuell information om branschen. Studenter som vill skapa sina egna recept eller bli chefer och direktörer i maten och besöksnäringen kan få värdefull erfarenhet och kompetens genom att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier.

Vad är Certificate i Mat och dryck studier? Denna typ av program lär eleverna om sammansättningen av livsmedel och drycker och instruerar dem hur man skapar sina egna unika recept. Ett certifikat i mat och dryck Studies förbereder också eleverna att skriva in sig i mer avancerade kulinariska konster utbildningsprogram om de så önskar. Studenterna kommer att lära ämnen som livsmedelssäkerhet, service management, mat och dryck kostnadskontroll och gästfrihet utbildning.Eleverna kan också lära dig mer om globala köken, professionell kock utbildning och internationell vin och matprovning.

Individer som vill göra karriär inom mat och gästfrihet tjänster kan dra nytta av de många livsmedelsrelaterade ämnen som behandlas i ett certifikat i mat och dryck Studies programmet. Studenter som genomför programmet och får sin Certificate i Mat och dryck Studier kommer att utrustas med den erfarenhet och kunskap som krävs för att bedriva en mängd olika yrken inom livsmedel och dryckesindustrin, bland annat hospitality management och rådgivning positioner. Studenter som föredrar att arbeta som kockar kan också få värdefull praktisk erfarenhet som hjälper dem att utmärka sig i sin karriär.

Kostnaden för ett certifikat i mat och dryck studier beror på det särskilda program där en student registrerar, liksom den globala plats på skolan de väljer att delta. För specifik undervisning upplysningar, kontakta skolan du valt direkt.

 

Studenter som vill bli framgångsrika kockar, företags mat och dryck rådgivare och chefer inom besöksnäringen uppmuntras att ta reda på mer om att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

ALMA nya italienska kulinariska programmet

ALMA - The International School of Italian Cuisine
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Italien Parma

Det italienska kulinariska programmet är en ettårig kurs, organiserad i två utbildningsenheter. Det är den perfekta kursen om du letar efter en riktig full nedsänkning i den italienska maten och en komplett studieupplevelse att bli en professionell kock av italiensk mat. [+]

De bästa certifikatprogrammen i Livsmedelsvetenskap 2019.

Det nya italienska kulinariska programmet, organiserat i två utbildningsenheter, är den perfekta kursen om du letar efter en riktig full nedsänkning i den italienska maten och en komplett studieupplevelse att bli en professionell kock av italiensk mat.

Det italienska kulinariska programmet är en långsiktig / enårig kurs. Från början går det upp till avancerad nivå och erbjuder en fullständig och professionell italiensk mat

Utformade för att erbjuda en "kärlek vid första ögonkastet" -upplevelse av det italienska köket, kommer studenterna att kunna delta i tränings- och demonstrationslektioner samt resa över Italien tillsammans med ALMA-lärare och besöka de viktigaste italienska matkvaliteterna, mat... [-]


Certifikat IV i kommersiell matlagning

Ad Astra Institute
Campusstudier Heltid 18 månader January 2019 Australien Melbourne

Denna kvalifikation återspeglar rollen som kommersiella kockar som har en chefs- eller lagledande roll i köket. De arbetar oberoende eller med begränsad vägledning från andra och använder diskretion för att lösa icke-rutinproblem. [+]

Denna kvalifikation återspeglar rollen som kommersiella kockar som har en chefs- eller lagledande roll i köket.

De arbetar oberoende eller med begränsad vägledning från andra och använder diskretion för att lösa icke-rutinproblem.

Inresa (International Students)

Sökande måste visa att de uppfyller ett av följande inmatningskriterier:

Engelska språkkunskaper motsvarande IELTS 5.5;18 år eller äldreTillfredsställa den australiensiska utrikesdepartementets (DIBP) äkta temporär deltagare (GTE) kriterier för studentvisum (underklass 500);Slutförande av australsk år 11 (gymnasieutbildning) eller utländsk motsvarighet; ELLERDemonstrerade färdigheter förvärvade genom arbetslivserfarenhet; ELLERAnställd i en relevant position med möjlighet att förvärva färdigheter ELLERDemonstrera genom en intervju med intervjuer, antingen personligen eller via telefon, att de har färdigheter och förmåga att lyckas i kursen.... [-]

Professionella matlagningskurser

Good Tastes Of Tuscany
Campusstudier Heltid 15 - 30 dagar October 2019 Italien Florence

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om traditionell italiensk mat och hur den berör regioner och kultur genom en virtuell gastronomisk resa. [+]

Läs mer om kursen

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om traditionell italiensk mat och hur den berör regioner och kultur genom en virtuell gastronomisk resa.

Dessa kurser är en intensiv kulinarisk, geografisk, historisk och kulturell virtuell resa som genom sina livsmedel upptäcker de magnifika regionala diversiteterna. Italienska köket är tydligt regionalt: Många av skillnaderna kan hänföras till geografi, från bergen som sträcker sig över norr, slingrar sig längs landet, till att vara en halvö nästan helt omgiven av havet, eller helt så som i fallet med öregionerna Sicilien och Sardinien. Lägg sedan till i tusentals år av inkräktare eller antagandet av återkommande upptäcktarnas kulinariska upptäckter och du har en exotisk blandning av kultur, tradition och matlagning.... [-]


Certifikat i professionell kock av italiensk mat

Culinary Institute Kul IN
Campusstudier Heltid 10 månader June 2019 Kroatien Sisak

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Studenterna börjar med en intensiv 2-månaders generell kulinarisk kurs på Kul IN , och fortsätter sedan att specialisera sig på italiensk mat på ALMA. Studerande då praktikant på en elit italiensk restaurang eller hotell i 5 månader. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. [+]

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett nytt internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Den unika läroplanen ger eleverna möjlighet att öva sina nyförvärvade färdigheter, som de har fått genom intensiva kurser på Kul IN och ALMA genom att interning på elitens italienska restauranger och hotell. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. PROGRAM DETALJER FÖR PROFESSIONELL KOK AV ITALIAN CUISINE... [-]


Certifikat III i konditori

Australian College of Applied Education
Campusstudier Heltid Deltid 1 år January 2019 Australien Perth + 1 fler

Certificate III i Patisserie motsvarar off-the-job training av kocken Patissier lärlingsutbildning. I kursen ingår industrin praktikplatser ger dig den nödvändiga on-the-arbetsplatspraktik i ett bakverk kök. [+]

Ett års heltids; Deltid finns också

Kvalificerade som en konditor är nytt och innovativt i västra Australien. Denna nya handels examen godkändes av Institutionen för utbildning och arbetsplats utveckling i mars 2010. Detta intyg ger dig kocken Patissier examen inklusive en praktisk industri placering, studerande också krävs för att slutföra minst 250 timmar industri praktik.

Fördelar

Certificate III i Patisserie motsvarar off-the-job training av kocken Patissier lärlingsutbildning. I kursen ingår industrin praktikplatser ger dig den nödvändiga on-the-arbetsplatspraktik i ett bakverk kök.

Processen att kvalificera med handels likvärdighet kan ta upp till 3 år, men eleverna är anställda under den här tiden i branschen att få betydande och relevant erfarenhet. Placeringarna anordnas av ASCA.... [-]


Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Le Cordon Bleu Australia
Campusstudier Heltid 15 månader January 2019 Australien Melbourne Sydney + 1 fler

Vår Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Vårt Diplôme de Cuisine är det mest rigorösa och omfattande programmet i klassiska franska kulinariska tekniker som finns tillgängliga idag. När du går vidare genom kursen (Basic, Intermediate and Superior) lär du dig gradvis och behärskar teknikerna för traditionell och modern fransk mat.

Branschplacering ger dig chansen att arbeta i en äkta gästfrihet och genomföra de färdigheter du har lärt dig under din campusstudie. I en bransch som ständigt växer, ger detta program dig färdigheter och kunskaper för att göra dig till en mycket önskvärd kandidat till arbetsgivare.

Erbjuder i: Melbourne eller Sydney... [-]


Texas Tech Viticulture Certificate Program

Texas Tech University in the Hill Country
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Fredericksburg

Texas Tech Viticulture Certificate Program är utformat för vinindustrin entreprenörer och potentiella vingård chefer som söker omfattande kunskaper om vinodlingsprinciper och kommersiella druvsproduktion metoder. [+]

Texas Tech Viticulture Certificate Program

Nästa ansökningsperiod: 1 juni - 31 juli 2018

Texas Tech Viticulture Certificate Program är utformat för vinindustrin entreprenörer och potentiella vingård chefer som söker omfattande kunskaper om vinodlingsprinciper och kommersiella druvsproduktion metoder. Programmet produceras av Institutionen för Växt

Vinodlingsprogrammet består av sex kurser, som hålls över en tvåårsperiod. Framgångsrikt genomförande av alla sex kurser krävs för att få professionellt certifikat inom vinkultur. Certifikatprogrammet fungerar på kohortbasis för att förbättra inlärningsupplevelsen och underlätta nätverksmöjligheter för deltagare. Av detta skäl är programmet begränsat till 40 deltagare som är villiga att göra åtagandet att gå igenom alla kurser under tvåårsperioden. Anmälan i enskilda kurser är inte tillgänglig.... [-]


Basic Pâtisserie Certificate

Le Cordon Bleu New Zealand
Campusstudier Heltid 10 veckor January 2019 Nya Zeeland Wellington

Basic Pâtisserie-programmet (Basic Certificate) är utformat för att ge dig en stark grund för att bygga dina kunskaper och kunskaper inom gästbranschen. Denna spännande kurs introducerar dig till de olika koncepten, egenskaperna och applikationerna av Pâtisserie som du gradvis lär dig att förbereda ett brett urval av kakor, desserter och bakverk. [+]

Basic Pâtisserie Certificate

Basic Pâtisserie-programmet (Basic Certificate) är utformat för att ge dig en stark grund för att bygga dina kunskaper och kunskaper inom gästbranschen. Denna spännande kurs introducerar dig till de olika koncepten, egenskaperna och applikationerna av Pâtisserie som du gradvis lär dig att förbereda ett brett urval av kakor, desserter och bakverk. Demonstrationen och praktiska sessioner leder dig steg för steg genom grunderna i French Pâtisserie.

4 intag per år: januari, april, juli, oktober (eller slutet av september)NyckelinformationVaraktighet: 10 veckorPris: NZD $ 12 500 (kan ändras)Avgifter inkluderar: 2x uniformer (jacka, byxor, hatt, slips), WÜSTOF Kniv Tool Kit, alla ingredienser, kursmaterial, tentor, examenHours per vecka: Ca 20-25 timmarIngångskrav: IELTS 5.0, med inget band lägre än 5,016 år (ingen övre åldersgräns)kursinnehåll... [-]

Certifikat i Culinary Business Administration

Universidad Tecmilenio
Online Deltid 3 månader July 2019 Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 fler

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten. [+]

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten.

[-]

Certifikat i måltidskunskap

Saddleback College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Mission Viejo

Grund Culinary Arts program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. [+]

Den Grundläggande måltidskunskap program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. Dessa inkluderar kock, Special och etniska restaurangverksamhet, servering, snabbmat Operations and Food Service i skolor och daghem för unga och äldre.

Program Student Mål

Studenter som fullföljer detta program kommer att kunna:

Demonstrera förberedelse för anställning i matserviceindustrin. Uppvisa praktiska färdigheter i en mängd olika applikationer relaterade till food service. Demonstrera skickliga säkerhet och sanitet produktionsmetoder i relation till matserviceindustrin. Obligatoriska kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS OCH NUTRITION 2 Enheter † och FN 261 PRAKTIK en Unit † FN 50 GRUNDER NUTRITION 3 Antal eller FN 205 NUTRITION för kulinariska PROFESSIONALS 3 enheter FN 110 BEREDNING AV LIVSMEDEL ESSENTIALS 3 Enheter * FN 120 SAMTIDA MEALS 3 Heter * FN 171 sanitet och SÄKERHETS 2 Enheter eller FN 210 SERVSAFE I LIVSMEDEL PRODUKTION en Unit FN 240 Köks principer som jag 3 enheter * FN 241 Köks PRINCIPER II 3 Antal * FN 244 BAKNING fundamenta I tre enheter * FN 246 PANTRY 3 Enheter * ... [-]

Kurs i olivolja

E-Learning University of Athens
Online 7 veckor June 2019 Grekland Athens

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde. [+]

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde.

I denna kurs på nätet lär du dig att klassificera olivolja i enlighet med dess kvalitetsegenskaper och hur man producerar olivolja av hög kvalitet. Du kommer också att lära dig hur olivolja har inspirerats och hur flera konstnärer använde det för att skapa konstverk från antiken till idag. Innehållet i denna kurs presenterar sorter och egenskaper hos oliver och olika typer av olivolja som är avsedda att konsumeras och användas i recept baserade på medelhavsdieten.... [-]


Certifikat IV i kommersiell matlagning

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 1 månad February 2019 Australien Melbourne

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär. [+]

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.

Hela paketet bara för dig

Melbourne Polytechnic är den enda träningsanläggningen i Victoria som ger tillgång till en fullt fungerande vingård och köttbearbetningsanläggning på Epping Campus. Vi har det bästa för att göra dig bäst.

En spännande karriärmeny

Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery kommer att kombinera dina tekniska kokkunskaper med managementtjänst för gästfrihet. Du kommer att lära dig av branschkvalificerade proffs i moderna, toppmoderna faciliteter, inklusive den populära St Georges restaurangen på Preston campus.... [-]


Pâtisserie intermédiaire

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Heltid 11 veckor June 2019 Kanada Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire bygger på övning och upprepning. Som studenter mäter viktiga tekniker som att göra en svamp eller bayersk kräm blir studenter effektivare [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Tillägna mer tid till dekoration och presentation av dina kakor.

Pâtisserie Intermédiaire bygger på övning och upprepning. Som studenter mäter viktiga tekniker som att göra en svamp eller bayersk kräm blir studenter effektivare.

Den mellanliggande modulen:

Konstnärliga dekorativa färdigheter

Lär dig fin linje och gränsrör och förlängningsarbete med Royal icing

Variationer på restaurang desserter

Lär dig att förbereda frysta desserter som glass och sorbet och andra grädde och custard fyllda desserter

Miniatyrisering - söta petits fours

Lär dig miniaturiseringen och söt petits fours

Klassiska och samtida presentationer ... [-]

Certifikat i kulinariska konsten

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 månader September 2019 Amerikas förenta stater Irvine USA Online + 3 fler

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap. DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USA [+]

DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USAÖversikt

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap.

Studenter förvärvar intensiv professionell och praktisk erfarenhet av de dagliga matlagningsåtgärderna och driften av ett professionellt kök. Utnyttjande teknik med världsklass kulinarisk expertis, erbjuder detta program högkvalitativ träning i ett mer överkomligt format än traditionella matlagningsskolor. Genom att lära sig grundläggande matlagningsteori och -teknik genom att engagera online läroplan, kan eleverna sätta sina färdigheter i praktiken i varje klassmöte, vilket sker i ett professionellt kök tillsammans med toppkockarna.... [-]


Kurs i Brewing Technology (Online)

Siebel Institute of Technology
Online Heltid 3 månader April 2019 Amerikas förenta stater Chicago

Den webbaserade kurser inom bryggteknik ger eleverna omfattande kunskaper om bryggningsprocessen, dynamiken i bryggerivirksomheten och problem som påverkar industrin. Inom ramen för kursen kommer studenterna att få en nivå av industriell kunskap som kommer att gynna dem på något ansvarsområde i bryggeriet, som täcker varje ämne som är kritiskt för framgångsrika bryggerivirksomheter, oavsett vilken storlek. [+]

Den webbaserade kurser inom bryggteknik ger eleverna omfattande kunskaper om bryggningsprocessen, dynamiken i bryggerivirksomheten och problem som påverkar industrin. Inom ramen för kursen kommer studenterna att få en nivå av industriell kunskap som kommer att gynna dem på något ansvarsområde i bryggeriet, som täcker varje ämne som är kritiskt för framgångsrika bryggerivirksomheter, oavsett vilken storlek.

Den konkreta kursen täcker ett liknande ämnesområde som de som presenteras i våra avancerade nivåprogram men på ett djup som tillåter dem med en endast måttlig förståelse för att bryta vetenskap och teknik för att delta i kursen.

Detta är en idealisk kurs för dem som överväger inträde i bryggerinäringen, samt de som arbetar med bredare kunskaper om verksamheten för att förbättra sina färdigheter och avancera i sina bryggerivaror. Den kurser i Brewing Technology erbjuder också det bästa sättet att förbereda våra avancerade program om du bestämmer dig för att ta dem på ett senare datum.... [-]