Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Livsmedelsvetenskap

Ett certifikat i mat och dryck studier ger praktisk undervisning och värdefull information om historien om mat-och dryckesindustrin, samt aktuell information om branschen. Studenter som vill skapa sina egna recept eller bli chefer och direktörer i maten och besöksnäringen kan få värdefull erfarenhet och kompetens genom att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier.

Vad är Certificate i Mat och dryck studier? Denna typ av program lär eleverna om sammansättningen av livsmedel och drycker och instruerar dem hur man skapar sina egna unika recept. Ett certifikat i mat och dryck Studies förbereder också eleverna att skriva in sig i mer avancerade kulinariska konster utbildningsprogram om de så önskar. Studenterna kommer att lära ämnen som livsmedelssäkerhet, service management, mat och dryck kostnadskontroll och gästfrihet utbildning.Eleverna kan också lära dig mer om globala köken, professionell kock utbildning och internationell vin och matprovning.

Individer som vill göra karriär inom mat och gästfrihet tjänster kan dra nytta av de många livsmedelsrelaterade ämnen som behandlas i ett certifikat i mat och dryck Studies programmet. Studenter som genomför programmet och får sin Certificate i Mat och dryck Studier kommer att utrustas med den erfarenhet och kunskap som krävs för att bedriva en mängd olika yrken inom livsmedel och dryckesindustrin, bland annat hospitality management och rådgivning positioner. Studenter som föredrar att arbeta som kockar kan också få värdefull praktisk erfarenhet som hjälper dem att utmärka sig i sin karriär.

Kostnaden för ett certifikat i mat och dryck studier beror på det särskilda program där en student registrerar, liksom den globala plats på skolan de väljer att delta. För specifik undervisning upplysningar, kontakta skolan du valt direkt.

 

Studenter som vill bli framgångsrika kockar, företags mat och dryck rådgivare och chefer inom besöksnäringen uppmuntras att ta reda på mer om att ta emot ett certifikat i mat och dryck studier. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

41 Resultat i Livsmedelsvetenskap

Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett internationellt gemensamt program för studenter intresserade av ... [+]

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett nytt internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Den unika läroplanen ger eleverna möjlighet att öva sina nyförvärvade färdigheter, som de har fått genom intensiva kurser på Kul IN och ALMA genom att interning på elitens italienska restauranger och hotell. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. PROGRAM DETALJER FÖR PROFESSIONELL KOK AV ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelska,Italienska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Good Tastes Of Tuscany

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om ... [+]

Läs mer om kursen

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om traditionell italiensk mat och hur den berör regioner och kultur genom en virtuell gastronomisk resa.

Dessa kurser är en intensiv kulinarisk, geografisk, historisk och kulturell virtuell resa som genom sina livsmedel upptäcker de magnifika regionala diversiteterna. Italienska köket är tydligt regionalt: Många av skillnaderna kan hänföras till geografi, från bergen som sträcker sig över norr, slingrar sig längs landet, till att vara en halvö nästan helt omgiven av havet, eller helt så som i fallet med öregionerna Sicilien och Sardinien. Lägg sedan till i tusentals år av inkräktare eller antagandet av återkommande upptäcktarnas kulinariska upptäckter och du har en exotisk blandning av kultur, tradition och matlagning.... [-]

Italien Florence
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
15 - 30 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Programmet syftar till att undervisa grunden för det italienska moderna bakverket i sina regionala variationer med teori, demonstrationer och träningskurser. Upptäck den ... [+]

Programmet syftar till att undervisa grunden för det italienska moderna bakverket i sina regionala variationer med teori, demonstrationer och träningskurser.

Tillbringa två månader på ALMA Campus nära Parma, förklarat bara Creative City for Gastronomy, och lära dig det autentiska italienska bakverket från välrenommerade kockar. Slutför sedan denna livstidsupplevelse med en 3-månaders praktikplats i bakverkssektionen av en restaurang, hotellstruktur eller konditorivaror i ett av de 20 italienska regionerna.

Upptäck den autentiska traditionen av italiensk bakverk och få ditt professionella certifikat av italiensk bakverkskock.

Adressering till:

... [-]
Italien Parma
Oktober 2019
Engelska
Heltid
5 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Saddleback College

Grund Culinary Arts program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. ... [+]

Den Grundläggande måltidskunskap program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. Dessa inkluderar kock, Special och etniska restaurangverksamhet, servering, snabbmat Operations and Food Service i skolor och daghem för unga och äldre.

Program Student Mål

Studenter som fullföljer detta program kommer att kunna:

Demonstrera förberedelse för anställning i matserviceindustrin. Uppvisa praktiska färdigheter i en mängd olika applikationer relaterade till food service. Demonstrera skickliga säkerhet och sanitet produktionsmetoder i relation till matserviceindustrin. Obligatoriska kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS OCH NUTRITION 2 Enheter † och FN 261 PRAKTIK en Unit † FN 50 GRUNDER NUTRITION 3 Antal eller FN 205 NUTRITION för kulinariska PROFESSIONALS 3 enheter FN 110 BEREDNING AV LIVSMEDEL ESSENTIALS 3 Enheter * FN 120 SAMTIDA MEALS 3 Heter * FN 171 sanitet och SÄKERHETS 2 Enheter eller FN 210 SERVSAFE I LIVSMEDEL PRODUKTION en Unit FN 240 Köks principer som jag 3 enheter * FN 241 Köks PRINCIPER II 3 Antal * FN 244 BAKNING fundamenta I tre enheter * FN 246 PANTRY 3 Enheter * ... [-]
Amerikas förenta stater Mission Viejo
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Tecmilenio

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten. ... [+]

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten.

[-]
Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mer
Juli 2019
Spansk
Deltid
3 månader
Internet
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din pe ... [+]

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.

Hela paketet bara för dig

Melbourne Polytechnic är den enda träningsanläggningen i Victoria som ger tillgång till en fullt fungerande vingård och köttbearbetningsanläggning på Epping Campus. Vi har det bästa för att göra dig bäst.

En spännande karriärmeny

Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery kommer att kombinera dina tekniska kokkunskaper med managementtjänst för gästfrihet. Du kommer att lära dig av branschkvalificerade proffs i moderna, toppmoderna faciliteter, inklusive den populära St Georges restaurangen på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
Juli 2019
Engelska
Heltid
1 månad
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blom ... [+]

DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USAÖversikt

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap.

Studenter förvärvar intensiv professionell och praktisk erfarenhet av de dagliga matlagningsåtgärderna och driften av ett professionellt kök. Utnyttjande teknik med världsklass kulinarisk expertis, erbjuder detta program högkvalitativ träning i ett mer överkomligt format än traditionella matlagningsskolor. Genom att lära sig grundläggande matlagningsteori och -teknik genom att engagera online läroplan, kan eleverna sätta sina färdigheter i praktiken i varje klassmöte, vilket sker i ett professionellt kök tillsammans med toppkockarna.... [-]

Amerikas förenta stater Irvine USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
E-Learning University of Athens

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen ... [+]

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde.

I denna kurs på nätet lär du dig att klassificera olivolja i enlighet med dess kvalitetsegenskaper och hur man producerar olivolja av hög kvalitet. Du kommer också att lära dig hur olivolja har inspirerats och hur flera konstnärer använde det för att skapa konstverk från antiken till idag. Innehållet i denna kurs presenterar sorter och egenskaper hos oliver och olika typer av olivolja som är avsedda att konsumeras och användas i recept baserade på medelhavsdieten.... [-]

Grekland Athens
Kontakt Skolan
Engelska
7 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. ... [+]

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. Kursen ger deltagarna kompetens, kunskap och erfarenhet av praktiskt livsmedelsproduktion, hygien, meny kostar, hälsa och säkerhet, lagarbete och basal nutrition.

Cookery är en givande karriär, en som kommer att föra fram din naturliga kreativitet och eventuellt ta dig över hela världen! Certificate IV består av kurser och bedömning. I en typisk vecka studenter är ansvariga för upp till 30 timmars övervakad utbildning genom kurser.

Undervisningsmetoder som används inbegripa klassrumsbaserad undervisning och övervakad praktik på en verkstad. Beräkningsmetoder inkluderar inlämningsuppgifter och undersökningar, muntliga bedömningar inklusive individuella presentationer och praktiska demonstrationer i en verkstad.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne City Institute of Education

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som har en övervakande eller grupp ledande roll i köket. De arbetar självständigt eller med begränsad vä ... [+]

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som har en övervakande eller grupp ledande roll i köket. De arbetar självständigt eller med begränsad vägledning från andra och använda rätt att lösa icke-rutinmässiga problem. Certifiering som lämpar sig för en australisk lärlingsvägen.

CERTIFIKAT IV KOMMERSIELLA matlagnings DETALJER Nationell kod: SIT40413 Enheter: 27 kärna och 6 valbara enheter Avgifter från $ 10 * Plats: Multiple Leveransläge: klassrummet, praktik, arbetslivet, självstudier Längd: 2 dagar i veckan under 52 veckor Bedömning: Metoder för bedömning innehålla skriftliga, praktiska / observation och demonstration Tidigare erfarenhet: RPL & Credit Transfer är tillgängligt KARRIÄRMÖJLIGHETER ... [-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Deltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Le Cordon Bleu Mexico

Mexikansk mat, en UNESCO kulturella och immateriella arv av mänskligheten, är en av de mest varierade och rikaste köken. Det är känt för sina distinkta smaker och ... [+]

Mexikansk matlagningskurs I

Mexikansk mat, en UNESCO kulturella och immateriella arv av mänskligheten, är en av de mest varierade och rikaste köken. Det är känt för sina distinkta och sofistikerade smaker med stor smak, vilket mattraditioner från förspanska kulturer till nutid. Lär dig tekniker, förberedelser, kultur, historia och sofistikerade stil presentationer Cordon Bleu.

Certifikatinformation

Dagar: Tisdagar och torsdagar Timmar: 11:00 till 17:30 Längd: 20 flera testtillfällen Metod: Demonstration och praktisk Minimi studenter: 8 studenter Max studenter: 16 studenter

Den innehåller:

1 full uniform av Le Cordon Bleu Ingredienser Cookbook Student-ID Intyg om mexikanska köket I Avslutningsceremoni ... [-]
Mexiko Buenavista Mexicali
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
ICAE: International College of Advanced Education

Certificate III i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placerin ... [+]

Certifikat III Kommersiell Cookery

Certificate III i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placering (eleverna kan välja att göra obetald IP om så önskas). På campus, eleverna lär sig i vår specialbyggda kommersiella kök, utbildning under ledning av våra internationellt erfarna kockar. Även om IP, kan studenterna genomföra upp till 45 timmar av avlönat arbete i en kommersiell kök. Detta är en mycket praktisk kurs, förbereder studenterna för en karriär som kock eller kock.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som använder ett brett utbud av välutvecklade matlagningskunskaper och goda kunskaper om köks åtgärder för att förbereda mat och menyalternativ. Använda diskretion och dom, de arbetar med viss självständighet och under begränsad tillsyn med hjälp av planer, riktlinjer och rutiner för att styra arbetsuppgifter.... [-]

Australien Darwin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ad Astra Institute

Denna kvalifikation återspeglar rollen som kommersiella kockar som har en chefs- eller lagledande roll i köket. De arbetar oberoende eller med begränsad vägledning från a ... [+]

Denna kvalifikation återspeglar rollen som kommersiella kockar som har en chefs- eller lagledande roll i köket.

De arbetar oberoende eller med begränsad vägledning från andra och använder diskretion för att lösa icke-rutinproblem.

Inresa (International Students)

Sökande måste visa att de uppfyller ett av följande inmatningskriterier:

Engelska språkkunskaper motsvarande IELTS 5.5;18 år eller äldreTillfredsställa den australiensiska utrikesdepartementets (DIBP) äkta temporär deltagare (GTE) kriterier för studentvisum (underklass 500);Slutförande av australsk år 11 (gymnasieutbildning) eller utländsk motsvarighet; ELLERDemonstrerade färdigheter förvärvade genom arbetslivserfarenhet; ELLERAnställd i en relevant position med möjlighet att förvärva färdigheter ELLERDemonstrera genom en intervju med intervjuer, antingen personligen eller via telefon, att de har färdigheter och förmåga att lyckas i kursen.... [-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
UOC Universitat Oberta de Catalunya

Den inriktning mot Food Systems Analysis ger studenterna en stark förståelse av de viktigaste frågorna för mat system idag, bland annat hållbara och lokala livsmedelssyst ... [+]

Senaste dagarna för att anmäla!

Den Specialisering i Analysis matsystemmar ger studenterna en god förståelse av de viktigaste frågorna för mat system idag, bland annat hållbara och lokala livsmedelssystem, frön, kost, kön, ekologi, sociala rörelser, ekonomi, globalisering och lokalisering. Eleverna funderar teorier och kritik av liberaliseringen av handeln och styrning mat. Slutligen, är studenter introduceras till forskningsmetoder som gör det möjligt för dem att inte bara effektivt bedriva forskning om frågor som rör livsmedelssystem, men också att genomföra politiska analyser. Denna specialisering lärs av en internationell expertgrupp. Med denna utbildning kommer eleverna att vara bättre förberedda att förstå, analysera och ta upp frågor som är kopplade till våra livsmedelssystem i en mängd olika branscher.... [-]

Spanien Spain Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska
Tante Marie Culinary Academy

Denna kurs är idealisk för erfarna kockar som redan arbetar ombord på ett fartyg och behöver uppdatera sin certifiering, eller till kockar som har en solid branscherfaren ... [+]

Tante Marie Culinary Academy är nöjd att meddela att vi nu tillhandahåller bedömningen i marin kokkärl - fartygets kockbedömning - ett viktigt steg för att uppnå det obligatoriska skeppets kaktsbevis.

Denna kurs är idealisk för erfarna kockar som redan arbetar ombord på ett fartyg och behöver uppdatera sin certifiering, eller till kockar som har en solid branscherfarenhet och ser ut att börja en karriär till sjöss.

Tante Marie Culinary Academy ligger i centrala Woking, bara 20 minuters tågresa från London, Waterloo. Våra toppmoderna faciliteter kombinerat med vår online virtuella läromiljö (VLE) betyder att vår akademi är den perfekta platsen för att få den ackreditering du och ditt besättning behöver så snabbt och enkelt som möjligt för att säkerställa överensstämmelse med MLC 2006.... [-]

Storbritannien Woking
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska