Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Matlagningskonst

En yrkeslegitimation kan slutföras på de flesta högskolor eller universitet. Många studenter väljer att tjäna ett certifikat inom sitt val att antingen öka sin nuvarande karriär eller hjälpa dem att få framtida anställning. Medan längden på studien kommer att variera beroende på program och institution, de flesta kan slutföras inom ett år.

Vad är ett certifikat i Culinary Arts? Detta program är utformat för att förbereda och kvalificera individer att laga mat i antingen en kommersiell köksmiljö eller inom ett brett utbud av kulinariska yrken. Eleverna kan lära sig grunderna i matlagning, allt från hur man korrekt använder en kniv vad kryddor bäst kompletterar varandra i en skål. Några av de kurser som erbjuds kan omfatta kniv färdigheter, plätering, förbereder kött, lager och soppor, bakverk, vegetariska rätter, moderna matlagningtekniker, livsmedelssäkerhet och hygien, snittar, och hur man förbereder grönsaker.

Det finns många fördelar som är förknippade med att tjäna ett certifikat.För de flesta människor, det fungerar som en språngbräda mot högre utbildning. Även om det kan också gynna enskilda personer i vissa arbetsmiljöer som kräver professionell certifiering. Vissa företag kan också erbjuda en högre lön för dem som har certifierats.

Studieavgifter för programmen kommer att variera beroende på institution, land den är belägen och ämnesområde. Intresserade uppmanas att vända sig till institutionen direkt ta reda på mer information.

Jobb i måltidskunskap är i hög efterfrågan, och examen från programmet kan hitta en framgångsrik karriär inom matlagning branschen på olika institutioner, såsom bistroer, restauranger, hotell och catering. Detta program kan ta fram de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en kvalificerad kock.Några möjliga ambitioner akademiker kan fortsätta inkluderar sous kock, enhetschef för cateringverksamhet, bankett eller funktion manager, kock konditor, kökschef, kök eller spel manager, och privat kock.

Dessa program erbjuds från institutioner runt om i världen, med online klasser tillgängliga för dem som har begränsad tillgång till anläggningen. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

21 Resultat i Matlagningskonst

Ad Astra Institute

Denna kvalifikation speglar rollen som konditorkockar som använder ett brett utbud av välutvecklade konditorivärden och god kunskap om köksverksamhet för att producera ko ... [+]

Denna kvalifikation speglar rollen som konditorkockar som använder ett brett utbud av välutvecklade konditorivärden och god kunskap om köksverksamhet för att producera konditorivaror. Med diskretion och bedömning arbetar de med viss självständighet och under begränsad övervakning med hjälp av planer, policyer och rutiner för att styra arbetsverksamheten.

Denna kvalifikation ger en Pathway till jobbet i olika organisationer där konditorivaror framställs och serveras, inklusive konditorier, restauranger, hotell, restaurangverksamhet, klubbar, pubar, kaféer och kaféer.

Med diskretion och bedömning arbetar de med viss självständighet och under begränsad övervakning med hjälp av planer, policyer och rutiner för att styra arbetsverksamheten.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
E-Learning University of Athens

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen ... [+]

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde.

I denna kurs på nätet lär du dig att klassificera olivolja i enlighet med dess kvalitetsegenskaper och hur man producerar olivolja av hög kvalitet. Du kommer också att lära dig hur olivolja har inspirerats och hur flera konstnärer använde det för att skapa konstverk från antiken till idag. Innehållet i denna kurs presenterar sorter och egenskaper hos oliver och olika typer av olivolja som är avsedda att konsumeras och användas i recept baserade på medelhavsdieten.... [-]

Grekland Athens
Kontakt Skolan
Engelska
7 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Bröd, bakning och bakverk Menyplanering och kostnadsberäkning Matlagning för större antal CV byggnadsverkstad Som en del av Intensive Certificate Course ... [+]

Bröd, bakning och bakverk Menyplanering och kostnadsberäkning Matlagning för större antal

CV byggnadsverkstad

Som en del av Intensive Certificate Course erbjuder vi också en ovärderlig intervju- och CV-byggverkstad. Mentorerad av erfarna HR- och affärsexperter är detta ett utmärkt tillfälle att perfekta ditt CV och finslipa din intervjuteknik för att förbereda sig för en förändring i karriär eller att dyka in i arbetslivet.

vin Studier

Under kursen ges studenterna en en-dag introduktion till mat och vin matchning, undervisad av vår expert sommelier.

Detta kommer att ge eleverna en förståelse för sminkens smink och deras förmåga att matcha olika smaker och livsmedelstyper.... [-]

Storbritannien Edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
ICAE: International College of Advanced Education

Certifikat IV i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placering ... [+]

Certifikat IV Kommersiell Cookery

Certifikat IV i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placering (eleverna kan välja att göra obetald IP om så önskas). På campus, eleverna lär sig i vår specialbyggda kommersiella kök, utbildning under ledning av våra internationellt erfarna kockar. Även om IP, kan studenterna genomföra upp till 45 timmar av avlönat arbete i en kommersiell kök. Detta är en mycket praktisk kurs, förbereder studenterna för en karriär som kock eller kock.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som har en övervakande eller grupp ledande roll i köket. De arbetar självständigt eller med begränsad vägledning från andra och använda rätt att lösa icke-rutinmässiga problem.... [-]

Australien Darwin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ICAE: International College of Advanced Education

Certificate III i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placerin ... [+]

Certifikat III Kommersiell Cookery

Certificate III i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placering (eleverna kan välja att göra obetald IP om så önskas). På campus, eleverna lär sig i vår specialbyggda kommersiella kök, utbildning under ledning av våra internationellt erfarna kockar. Även om IP, kan studenterna genomföra upp till 45 timmar av avlönat arbete i en kommersiell kök. Detta är en mycket praktisk kurs, förbereder studenterna för en karriär som kock eller kock.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som använder ett brett utbud av välutvecklade matlagningskunskaper och goda kunskaper om köks åtgärder för att förbereda mat och menyalternativ. Använda diskretion och dom, de arbetar med viss självständighet och under begränsad tillsyn med hjälp av planer, riktlinjer och rutiner för att styra arbetsuppgifter.... [-]

Australien Darwin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. ... [+]

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. Kursen ger deltagarna kompetens, kunskap och erfarenhet av praktiskt livsmedelsproduktion, hygien, meny kostar, hälsa och säkerhet, lagarbete och basal nutrition.

Cookery är en givande karriär, en som kommer att föra fram din naturliga kreativitet och eventuellt ta dig över hela världen! Certificate IV består av kurser och bedömning. I en typisk vecka studenter är ansvariga för upp till 30 timmars övervakad utbildning genom kurser.

Undervisningsmetoder som används inbegripa klassrumsbaserad undervisning och övervakad praktik på en verkstad. Beräkningsmetoder inkluderar inlämningsuppgifter och undersökningar, muntliga bedömningar inklusive individuella presentationer och praktiska demonstrationer i en verkstad.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne City Institute of Education

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som har en övervakande eller grupp ledande roll i köket. De arbetar självständigt eller med begränsad vä ... [+]

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som har en övervakande eller grupp ledande roll i köket. De arbetar självständigt eller med begränsad vägledning från andra och använda rätt att lösa icke-rutinmässiga problem. Certifiering som lämpar sig för en australisk lärlingsvägen.

CERTIFIKAT IV KOMMERSIELLA matlagnings DETALJER Nationell kod: SIT40413 Enheter: 27 kärna och 6 valbara enheter Avgifter från $ 10 * Plats: Multiple Leveransläge: klassrummet, praktik, arbetslivet, självstudier Längd: 2 dagar i veckan under 52 veckor Bedömning: Metoder för bedömning innehålla skriftliga, praktiska / observation och demonstration Tidigare erfarenhet: RPL & Credit Transfer är tillgängligt KARRIÄRMÖJLIGHETER ... [-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Deltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cookery School at Little Portland Street

Denna spännande snabbspår, ger sex veckors intensiv professionell matlagningskurs största möjliga kulinariska kunskaper. Deltagarna kan sedan gå vidare för att börja arbe ... [+]

En cookery lektion för livet!

Denna spännande snabbspår, ger sex veckors intensiv professionell matlagningskurs största möjliga kulinariska kunskaper. Deltagarna kan sedan gå vidare för att börja arbeta som kock på ett professionellt kök, gör säsonger på en yacht eller i en stuga, tillgodose middagsbjudningar eller helt enkelt öka sin egen matlagning repertoar.

Utformning av vår kurs Huvudsyftet med kursen är att bygga upp kompetens och förtroende. Detta uppnås genom ett intensivt lärande i små klasser med en hög andel lärare till elever. Cookery School kockar lämnar oss känslan skickliga och väl utrustade med förmågan att planera och genomföra menyer som passar tillfället och att gå vidare för att nå målsättningen som förde dem till kursen i första hand. Kursen bygger på antagandet att alla har hål i sin kulinariska kunskaper så ingenting på kursen tas för givet. Alla relevanta ämnen - teoretiska och praktiska - omfattas som bidrar till förtroende av våra studenter, få dem att känna att de har ett bra grepp om matlagning färdigheter som de kommer att kräva i framtiden. Vi arbetar inom en tydligt strukturerad ram med recept som har finslipat och testat över tio år och som har använts av tusentals studenter. Vi tror att om man använder ett bra recept, producerar ett en god maträtt. Våra studenter är försedda med grundläggande matlagning verktyg och bygga upp nödvändiga kunskaper så att de känner sig säkra med de tekniker som anses knepigt men är en viktig del av en kock arsenal. Den klasstorleken är begränsad till... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ashburton Chefs Academy

Certifikatet i professionellt kök är ett ackrediterat 4-veckors kock stiftelse program för att lära amatör kockar de kunskaper som krävs för att laga till en professionel ... [+]

Certifikatet i professionellt kök är ett ackrediterat 4-veckors kock stiftelse program för att lära amatör kockar de kunskaper som krävs för att laga till en professionell standard. I slutet av kursen kommer du att ha kompetens att starta din karriär som junior kock på ett professionellt kök, starta din egen catering företag, eller bara njuta av livskunskap av en duktig kock.

Över 4 veckor, kommer detta strukturerade kurs ger dig expertutbildning från våra erfarna kock lärare i moderna matlagningstekniker. Kursen innehåller en nivå 2 Award i Culinary Skills QCF examen ackrediterade av Confederation of turism och Hospitality.

Kursen ger över 30 timmars praktisk matlagning i veckan för att lära dig de grundläggande kunskaper som krävs för att laga till en professionell standard, vare sig i ett restaurangkök, ett café, en stuga eller som en del av en cateringverksamhet.... [-]

Storbritannien Exeter
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Perth College of Business and Technology

PCBT stolta över sin höga kvalitet leverans och utvärdering för studenter att uppnå kompetens som en kock med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT stolta över sin höga kvalitet leverans och utvärdering för studenter att uppnå kompetens som en kock med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30830. Vi erbjuder den senaste utbildningspaket så att eleverna kan vara säker att de är en av de första i branschen med den nya uppsättningen av kompetensstandarder.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som använder ett brett spektrum av matlagningskunskaper. De använder diskretion och omdöme och har en god kunskap om köksverksamheten. De arbetar med en viss självständighet och under begränsad tillsyn och kan ge operativa råd och stöd till lagmedlemmarna.

Kursinformation

Nationell kod: SIT30830 CRICOS KOD: 082538J... [-]

Australien Perth
Öppen antagning
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Le Cordon Bleu Ottawa

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När termen fortskrider, läggs tekniker på varandra ... [+]

Cuisine de Base

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När begreppet fortskrider, läggs teknikerna på varandra och blir mer komplicerade och mer menyorienterade och innehåller element som organisation, förberedelse, balans och timing. Du lär dig dessa grunder, samtidigt som du ökar dina konfidensnivåer.

Grundmodulen:

Säker knivhantering och grundläggande skärningar

Lär dig knivhanteringstekniker för att klippa och limma grönsaker och kött

Livsmedelssäkerhet, hygien och organisation

Lär dig livsmedelssäkerhet, hygien och organisation så att du kommer att vara beredd att arbeta i ett professionellt kök... [-]

Kanada Ottawa
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
11 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tante Marie Culinary Academy

Denna kurs är idealisk för erfarna kockar som redan arbetar ombord på ett fartyg och behöver uppdatera sin certifiering, eller till kockar som har en solid branscherfaren ... [+]

Tante Marie Culinary Academy är nöjd att meddela att vi nu tillhandahåller bedömningen i marin kokkärl - fartygets kockbedömning - ett viktigt steg för att uppnå det obligatoriska skeppets kaktsbevis.

Denna kurs är idealisk för erfarna kockar som redan arbetar ombord på ett fartyg och behöver uppdatera sin certifiering, eller till kockar som har en solid branscherfarenhet och ser ut att börja en karriär till sjöss.

Tante Marie Culinary Academy ligger i centrala Woking, bara 20 minuters tågresa från London, Waterloo. Våra toppmoderna faciliteter kombinerat med vår online virtuella läromiljö (VLE) betyder att vår akademi är den perfekta platsen för att få den ackreditering du och ditt besättning behöver så snabbt och enkelt som möjligt för att säkerställa överensstämmelse med MLC 2006.... [-]

Storbritannien Woking
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tante Marie Culinary Academy

Den 1 termen Cordon Bleu Certifikatkurs är lämpad för dem som vill utveckla karriär inom mat och gästfrihet. ... [+]

Den 1 termen Cordon Bleu Certifikatkurs är lämpad för dem som vill utveckla karriär inom mat och gästfrihet.

Vi har kört kursen sedan 1954, vilket har lett till det globala erkännandet som ett av de ledande grundnivåerna på matlagningsprogrammen.

Cordon Bleu-certifikatkursen innehåller också CTH Level 2 Diploma in Culinary Skills, ett nivå 2-pris inom livsmedelssäkerhet och en 1-dagars vinkurs med Master of Wine, John Downes.

Vad du kommer att lära dig

Din kurs börjar med en introduktion till att arbeta i en professionell köksmiljö, med praktisk kompetensutveckling som knivkompetens innan du går vidare till grunden för professionell matlagning.

... [-]
Storbritannien Woking
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blom ... [+]

DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USAÖversikt

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap.

Studenter förvärvar intensiv professionell och praktisk erfarenhet av de dagliga matlagningsåtgärderna och driften av ett professionellt kök. Utnyttjande teknik med världsklass kulinarisk expertis, erbjuder detta program högkvalitativ träning i ett mer överkomligt format än traditionella matlagningsskolor. Genom att lära sig grundläggande matlagningsteori och -teknik genom att engagera online läroplan, kan eleverna sätta sina färdigheter i praktiken i varje klassmöte, vilket sker i ett professionellt kök tillsammans med toppkockarna.... [-]

Amerikas förenta stater Irvine USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din pe ... [+]

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.

Hela paketet bara för dig

Melbourne Polytechnic är den enda träningsanläggningen i Victoria som ger tillgång till en fullt fungerande vingård och köttbearbetningsanläggning på Epping Campus. Vi har det bästa för att göra dig bäst.

En spännande karriärmeny

Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery kommer att kombinera dina tekniska kokkunskaper med managementtjänst för gästfrihet. Du kommer att lära dig av branschkvalificerade proffs i moderna, toppmoderna faciliteter, inklusive den populära St Georges restaurangen på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
Juli 2019
Engelska
Heltid
1 månad
Campusstudier
Läs mer på svenska