Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Matlagningskonst

En yrkeslegitimation kan slutföras på de flesta högskolor eller universitet. Många studenter väljer att tjäna ett certifikat inom sitt val att antingen öka sin nuvarande karriär eller hjälpa dem att få framtida anställning. Medan längden på studien kommer att variera beroende på program och institution, de flesta kan slutföras inom ett år.

Vad är ett certifikat i Culinary Arts? Detta program är utformat för att förbereda och kvalificera individer att laga mat i antingen en kommersiell köksmiljö eller inom ett brett utbud av kulinariska yrken. Eleverna kan lära sig grunderna i matlagning, allt från hur man korrekt använder en kniv vad kryddor bäst kompletterar varandra i en skål. Några av de kurser som erbjuds kan omfatta kniv färdigheter, plätering, förbereder kött, lager och soppor, bakverk, vegetariska rätter, moderna matlagningtekniker, livsmedelssäkerhet och hygien, snittar, och hur man förbereder grönsaker.

Det finns många fördelar som är förknippade med att tjäna ett certifikat.För de flesta människor, det fungerar som en språngbräda mot högre utbildning. Även om det kan också gynna enskilda personer i vissa arbetsmiljöer som kräver professionell certifiering. Vissa företag kan också erbjuda en högre lön för dem som har certifierats.

Studieavgifter för programmen kommer att variera beroende på institution, land den är belägen och ämnesområde. Intresserade uppmanas att vända sig till institutionen direkt ta reda på mer information.

Jobb i måltidskunskap är i hög efterfrågan, och examen från programmet kan hitta en framgångsrik karriär inom matlagning branschen på olika institutioner, såsom bistroer, restauranger, hotell och catering. Detta program kan ta fram de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en kvalificerad kock.Några möjliga ambitioner akademiker kan fortsätta inkluderar sous kock, enhetschef för cateringverksamhet, bankett eller funktion manager, kock konditor, kökschef, kök eller spel manager, och privat kock.

Dessa program erbjuds från institutioner runt om i världen, med online klasser tillgängliga för dem som har begränsad tillgång till anläggningen. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

19 Results in Matlagningskonst

ALMA - The International School of Italian Cuisine

Ett 1-veckors program riktat till internationella studenter som söker en första kulinarisk konstupplevelse med en passion för italiensk mat och önskar att berika sin resa ... [+]

En smak av Italien är ALMA: s första kortkurs :

Ett 1-veckors program riktat till internationella studenter som söker en första kulinarisk konstupplevelse med en passion för italiensk mat och önskar att berika sin resa till Italien, inklusive ett annat sätt att utforska landet och upptäcka utmärkelsen av italiensk gastronomi i en helt ny sätt.

Kursen följer "ALMA Metod", kombinerar akademiska lektioner, direkt erfarenhet av produkter och råvaror, tekniskt och tekniskt styrande, kunskap och övning av italienska traditionella recept och fokuserar på pasta, vin och bakverk samt en föreläsning på historien om italiensk mat och en provsmakning. Därför representerar det det bästa tillfället för de studenter som reser till Italien för att upptäcka det italienska kökets hemligheter och att ha ett första tillvägagångssätt med matlagningskunskapens utbildning.... [-]

Italien Parma
July 2019
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Good Tastes Of Tuscany

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om ... [+]

Läs mer om kursen

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om traditionell italiensk mat och hur den berör regioner och kultur genom en virtuell gastronomisk resa.

Dessa kurser är en intensiv kulinarisk, geografisk, historisk och kulturell virtuell resa som genom sina livsmedel upptäcker de magnifika regionala diversiteterna. Italienska köket är tydligt regionalt: Många av skillnaderna kan hänföras till geografi, från bergen som sträcker sig över norr, slingrar sig längs landet, till att vara en halvö nästan helt omgiven av havet, eller helt så som i fallet med öregionerna Sicilien och Sardinien. Lägg sedan till i tusentals år av inkräktare eller antagandet av återkommande upptäcktarnas kulinariska upptäckter och du har en exotisk blandning av kultur, tradition och matlagning.... [-]

Italien Florence
October 2019
Heltid
15 - 30 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella real ... [+]

Studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangrestaurang, kommer att få en övergripande förståelse för livsmedelsindustrin genom detta väl avrundade program. På Kul IN stärker studenterna sina matlagningskunskaper genom intensiva matlagningar. På ZSEM Business Academy lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Passion är inte det enda som krävs för att öppna ett framgångsrikt företag, särskilt inom HoReCa-industrin. Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella realismen som krävs för att lyckas. Culinary Management är utformad för studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangaffär på egen hand. Studenter förstärker först sina kulinariska färdigheter på Kul IN i två månader. Sedan lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.... [-]

Kroatien Sisak
June 2019
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Tecmilenio

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten. ... [+]

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten.

[-]
Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mer
July 2019
Deltid
3 månader
Online
Läs mer på svenska
Saddleback College

Grund Culinary Arts program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. ... [+]

Den Grundläggande måltidskunskap program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. Dessa inkluderar kock, Special och etniska restaurangverksamhet, servering, snabbmat Operations and Food Service i skolor och daghem för unga och äldre.

Program Student Mål

Studenter som fullföljer detta program kommer att kunna:

Demonstrera förberedelse för anställning i matserviceindustrin. Uppvisa praktiska färdigheter i en mängd olika applikationer relaterade till food service. Demonstrera skickliga säkerhet och sanitet produktionsmetoder i relation till matserviceindustrin. Obligatoriska kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS OCH NUTRITION 2 Enheter † och FN 261 PRAKTIK en Unit † FN 50 GRUNDER NUTRITION 3 Antal eller FN 205 NUTRITION för kulinariska PROFESSIONALS 3 enheter FN 110 BEREDNING AV LIVSMEDEL ESSENTIALS 3 Enheter * FN 120 SAMTIDA MEALS 3 Heter * FN 171 sanitet och SÄKERHETS 2 Enheter eller FN 210 SERVSAFE I LIVSMEDEL PRODUKTION en Unit FN 240 Köks principer som jag 3 enheter * FN 241 Köks PRINCIPER II 3 Antal * FN 244 BAKNING fundamenta I tre enheter * FN 246 PANTRY 3 Enheter * ... [-]
Amerikas förenta stater Mission Viejo
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
E-Learning University of Athens

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen ... [+]

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde.

I denna kurs på nätet lär du dig att klassificera olivolja i enlighet med dess kvalitetsegenskaper och hur man producerar olivolja av hög kvalitet. Du kommer också att lära dig hur olivolja har inspirerats och hur flera konstnärer använde det för att skapa konstverk från antiken till idag. Innehållet i denna kurs presenterar sorter och egenskaper hos oliver och olika typer av olivolja som är avsedda att konsumeras och användas i recept baserade på medelhavsdieten.... [-]

Grekland Athens
June 2019
7 veckor
Online
Läs mer på svenska
Le Cordon Bleu Ottawa

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När termen fortskrider, läggs tekniker på varandra ... [+]

Cuisine de Base

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När begreppet fortskrider, läggs teknikerna på varandra och blir mer komplicerade och mer menyorienterade och innehåller element som organisation, förberedelse, balans och timing. Du lär dig dessa grunder, samtidigt som du ökar dina konfidensnivåer.

Grundmodulen:

Säker knivhantering och grundläggande skärningar

Lär dig knivhanteringstekniker för att klippa och limma grönsaker och kött

Livsmedelssäkerhet, hygien och organisation

Lär dig livsmedelssäkerhet, hygien och organisation så att du kommer att vara beredd att arbeta i ett professionellt kök... [-]

Kanada Ottawa
June 2019
Heltid
11 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Polytechnic

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din pe ... [+]

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.

Hela paketet bara för dig

Melbourne Polytechnic är den enda träningsanläggningen i Victoria som ger tillgång till en fullt fungerande vingård och köttbearbetningsanläggning på Epping Campus. Vi har det bästa för att göra dig bäst.

En spännande karriärmeny

Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery kommer att kombinera dina tekniska kokkunskaper med managementtjänst för gästfrihet. Du kommer att lära dig av branschkvalificerade proffs i moderna, toppmoderna faciliteter, inklusive den populära St Georges restaurangen på Preston campus.... [-]

Australien Melbourne
July 2019
Heltid
1 månad
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blom ... [+]

DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USAÖversikt

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap.

Studenter förvärvar intensiv professionell och praktisk erfarenhet av de dagliga matlagningsåtgärderna och driften av ett professionellt kök. Utnyttjande teknik med världsklass kulinarisk expertis, erbjuder detta program högkvalitativ träning i ett mer överkomligt format än traditionella matlagningsskolor. Genom att lära sig grundläggande matlagningsteori och -teknik genom att engagera online läroplan, kan eleverna sätta sina färdigheter i praktiken i varje klassmöte, vilket sker i ett professionellt kök tillsammans med toppkockarna.... [-]

Amerikas förenta stater Irvine USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
3 - 6 månader
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
John Academy

En tårta dekoration expert är någon som är skicklig i glasyr eller frost och kaka design. Experterna tar vanligtvis år i att lära sig färdigheterna i tårtadekoration, men ... [+]

Vem är kursen för?Affärsinriktade människor som är inblandad i Cake Decorating.Människor som är intresserade av att starta ett Cake Decorating-företagIngångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din tentamen får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar på bekostnad av £ 39 eller i PDF-format till kostnaden för £ 24.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
iStudy

Reveal kocken inom dig med denna Cooking Bundle Course Vi älskar alla att äta god mat, men matlagning kräver en stor mängd skicklighet och hårt arbete. Men om du har en p ... [+]

Kurshöjdpunkter

Cooking Bundle Course är en prisbelönt och den bästsäljande kursen som har fått CPD-certifieringen

Det anses vara en av de perfekta kurser i Storbritannien som kan hjälpa elever / elever att bli bekant med ämnet och få nödvändiga kunskaper för att fungera bra på detta område. Vi har packat Cooking Bundle Course i flera moduler för att lära dig allt du behöver för att bli framgångsrik i detta yrke.

För att ge dig enkel åtkomst, är kursen utformad för både deltids- och heltidsstudenter. Du kan bli ackrediterad på bara 20/30 timmar och det är också möjligt att studera i din egen takt.

Vi har upplevt handledare som hjälper dig genom hela kursplanen för kursen och svarar på alla dina frågor via e-post.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
Cookery School at Little Portland Street

Denna spännande snabbspår, ger sex veckors intensiv professionell matlagningskurs största möjliga kulinariska kunskaper. Deltagarna kan sedan gå vidare för att börja arbe ... [+]

En cookery lektion för livet!

Denna spännande snabbspår, ger sex veckors intensiv professionell matlagningskurs största möjliga kulinariska kunskaper. Deltagarna kan sedan gå vidare för att börja arbeta som kock på ett professionellt kök, gör säsonger på en yacht eller i en stuga, tillgodose middagsbjudningar eller helt enkelt öka sin egen matlagning repertoar.

Utformning av vår kurs Huvudsyftet med kursen är att bygga upp kompetens och förtroende. Detta uppnås genom ett intensivt lärande i små klasser med en hög andel lärare till elever. Cookery School kockar lämnar oss känslan skickliga och väl utrustade med förmågan att planera och genomföra menyer som passar tillfället och att gå vidare för att nå målsättningen som förde dem till kursen i första hand. Kursen bygger på antagandet att alla har hål i sin kulinariska kunskaper så ingenting på kursen tas för givet. Alla relevanta ämnen - teoretiska och praktiska - omfattas som bidrar till förtroende av våra studenter, få dem att känna att de har ett bra grepp om matlagning färdigheter som de kommer att kräva i framtiden. Vi arbetar inom en tydligt strukturerad ram med recept som har finslipat och testat över tio år och som har använts av tusentals studenter. Vi tror att om man använder ett bra recept, producerar ett en god maträtt. Våra studenter är försedda med grundläggande matlagning verktyg och bygga upp nödvändiga kunskaper så att de känner sig säkra med de tekniker som anses knepigt men är en viktig del av en kock arsenal. Den klasstorleken är begränsad till... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Bröd, bakning och bakverk Menyplanering och kostnadsberäkning Matlagning för större antal CV byggnadsverkstad Som en del av Intensive Certificate Course ... [+]

Bröd, bakning och bakverk Menyplanering och kostnadsberäkning Matlagning för större antal

CV byggnadsverkstad

Som en del av Intensive Certificate Course erbjuder vi också en ovärderlig intervju- och CV-byggverkstad. Mentorerad av erfarna HR- och affärsexperter är detta ett utmärkt tillfälle att perfekta ditt CV och finslipa din intervjuteknik för att förbereda sig för en förändring i karriär eller att dyka in i arbetslivet.

vin Studier

Under kursen ges studenterna en en-dag introduktion till mat och vin matchning, undervisad av vår expert sommelier.

Detta kommer att ge eleverna en förståelse för sminkens smink och deras förmåga att matcha olika smaker och livsmedelstyper.... [-]

Storbritannien Edinburgh
August 2019
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ad Astra Institute

Denna kvalifikation speglar rollen som konditorkockar som använder ett brett utbud av välutvecklade konditorivärden och god kunskap om köksverksamhet för att producera ko ... [+]

Denna kvalifikation speglar rollen som konditorkockar som använder ett brett utbud av välutvecklade konditorivärden och god kunskap om köksverksamhet för att producera konditorivaror. Med diskretion och bedömning arbetar de med viss självständighet och under begränsad övervakning med hjälp av planer, policyer och rutiner för att styra arbetsverksamheten.

Denna kvalifikation ger en Pathway till jobbet i olika organisationer där konditorivaror framställs och serveras, inklusive konditorier, restauranger, hotell, restaurangverksamhet, klubbar, pubar, kaféer och kaféer.

Med diskretion och bedömning arbetar de med viss självständighet och under begränsad övervakning med hjälp av planer, policyer och rutiner för att styra arbetsverksamheten.... [-]

Australien Melbourne
January 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne City Institute of Education

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som har en övervakande eller grupp ledande roll i köket. De arbetar självständigt eller med begränsad vä ... [+]

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som har en övervakande eller grupp ledande roll i köket. De arbetar självständigt eller med begränsad vägledning från andra och använda rätt att lösa icke-rutinmässiga problem. Certifiering som lämpar sig för en australisk lärlingsvägen.

CERTIFIKAT IV KOMMERSIELLA matlagnings DETALJER Nationell kod: SIT40413 Enheter: 27 kärna och 6 valbara enheter Avgifter från $ 10 * Plats: Multiple Leveransläge: klassrummet, praktik, arbetslivet, självstudier Längd: 2 dagar i veckan under 52 veckor Bedömning: Metoder för bedömning innehålla skriftliga, praktiska / observation och demonstration Tidigare erfarenhet: RPL & Credit Transfer är tillgängligt KARRIÄRMÖJLIGHETER ... [-]
Australien Melbourne
January 2020
Deltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska