Certifikat i Matlagningskonst

De mest populära certifikatprogrammen i Matlagningskonst

Matlagningskonst

En yrkeslegitimation kan slutföras på de flesta högskolor eller universitet. Många studenter väljer att tjäna ett certifikat inom sitt val att antingen öka sin nuvarande karriär eller hjälpa dem att få framtida anställning. Medan längden på studien kommer att variera beroende på program och institution, de flesta kan slutföras inom ett år.

Vad är ett certifikat i Culinary Arts? Detta program är utformat för att förbereda och kvalificera individer att laga mat i antingen en kommersiell köksmiljö eller inom ett brett utbud av kulinariska yrken. Eleverna kan lära sig grunderna i matlagning, allt från hur man korrekt använder en kniv vad kryddor bäst kompletterar varandra i en skål. Några av de kurser som erbjuds kan omfatta kniv färdigheter, plätering, förbereder kött, lager och soppor, bakverk, vegetariska rätter, moderna matlagningtekniker, livsmedelssäkerhet och hygien, snittar, och hur man förbereder grönsaker.

Det finns många fördelar som är förknippade med att tjäna ett certifikat.För de flesta människor, det fungerar som en språngbräda mot högre utbildning. Även om det kan också gynna enskilda personer i vissa arbetsmiljöer som kräver professionell certifiering. Vissa företag kan också erbjuda en högre lön för dem som har certifierats.

Studieavgifter för programmen kommer att variera beroende på institution, land den är belägen och ämnesområde. Intresserade uppmanas att vända sig till institutionen direkt ta reda på mer information.

Jobb i måltidskunskap är i hög efterfrågan, och examen från programmet kan hitta en framgångsrik karriär inom matlagning branschen på olika institutioner, såsom bistroer, restauranger, hotell och catering. Detta program kan ta fram de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en kvalificerad kock.Några möjliga ambitioner akademiker kan fortsätta inkluderar sous kock, enhetschef för cateringverksamhet, bankett eller funktion manager, kock konditor, kökschef, kök eller spel manager, och privat kock.

Dessa program erbjuds från institutioner runt om i världen, med online klasser tillgängliga för dem som har begränsad tillgång till anläggningen. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

ALMA nya italienska kulinariska programmet

ALMA - The International School of Italian Cuisine
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Italien Parma

Det italienska kulinariska programmet är en ettårig kurs, organiserad i två utbildningsenheter. Det är den perfekta kursen om du letar efter en riktig full nedsänkning i den italienska maten och en komplett studieupplevelse att bli en professionell kock av italiensk mat. [+]

De bästa certifikatprogrammen i Matlagningskonst 2019.

Det nya italienska kulinariska programmet, organiserat i två utbildningsenheter, är den perfekta kursen om du letar efter en riktig full nedsänkning i den italienska maten och en komplett studieupplevelse att bli en professionell kock av italiensk mat.

Det italienska kulinariska programmet är en långsiktig / enårig kurs. Från början går det upp till avancerad nivå och erbjuder en fullständig och professionell italiensk mat

Utformade för att erbjuda en "kärlek vid första ögonkastet" -upplevelse av det italienska köket, kommer studenterna att kunna delta i tränings- och demonstrationslektioner samt resa över Italien tillsammans med ALMA-lärare och besöka de viktigaste italienska matkvaliteterna, mat... [-]


Professionella matlagningskurser

Good Tastes Of Tuscany
Campusstudier Heltid 15 - 30 dagar October 2019 Italien Florence

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om traditionell italiensk mat och hur den berör regioner och kultur genom en virtuell gastronomisk resa. [+]

Läs mer om kursen

Kurser som erbjuds av Accademia Italiana di Cucina Pandolfini är ett praktiskt sätt att lära sig regionalt italienskt kök. Mästaren expanderar och fördjupar kunskapen om traditionell italiensk mat och hur den berör regioner och kultur genom en virtuell gastronomisk resa.

Dessa kurser är en intensiv kulinarisk, geografisk, historisk och kulturell virtuell resa som genom sina livsmedel upptäcker de magnifika regionala diversiteterna. Italienska köket är tydligt regionalt: Många av skillnaderna kan hänföras till geografi, från bergen som sträcker sig över norr, slingrar sig längs landet, till att vara en halvö nästan helt omgiven av havet, eller helt så som i fallet med öregionerna Sicilien och Sardinien. Lägg sedan till i tusentals år av inkräktare eller antagandet av återkommande upptäcktarnas kulinariska upptäckter och du har en exotisk blandning av kultur, tradition och matlagning.... [-]


Certifikat i Kulinarisk Förvaltning

Culinary Institute Kul IN
Campusstudier 3 månader March 2019 Kroatien Sisak

Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella realismen som krävs för att lyckas. Culinary Management är utformad för studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangaffär på egen hand. [+]

Studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangrestaurang, kommer att få en övergripande förståelse för livsmedelsindustrin genom detta väl avrundade program. På Kul IN stärker studenterna sina matlagningskunskaper genom intensiva matlagningar. På ZSEM Business Academy lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Passion är inte det enda som krävs för att öppna ett framgångsrikt företag, särskilt inom HoReCa-industrin. Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella realismen som krävs för att lyckas. Culinary Management är utformad för studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangaffär på egen hand. Studenter förstärker först sina kulinariska färdigheter på Kul IN i två månader. Sedan lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.... [-]


Certifikat i Culinary Business Administration

Universidad Tecmilenio
Online Deltid 3 månader July 2019 Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 fler

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten. [+]

På ett övergripande sätt tillämpas de bästa metoderna för drift och administration i restaurangbranschen för att maximera vinsten i den kulinariska verksamheten.

[-]

Certifikat i måltidskunskap

Saddleback College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Mission Viejo

Grund Culinary Arts program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. [+]

Den Grundläggande måltidskunskap program förbereder eleverna för många samtida arbetstillfällen. Dessa inkluderar kock, Special och etniska restaurangverksamhet, servering, snabbmat Operations and Food Service i skolor och daghem för unga och äldre.

Program Student Mål

Studenter som fullföljer detta program kommer att kunna:

Demonstrera förberedelse för anställning i matserviceindustrin. Uppvisa praktiska färdigheter i en mängd olika applikationer relaterade till food service. Demonstrera skickliga säkerhet och sanitet produktionsmetoder i relation till matserviceindustrin. Obligatoriska kurser CWE 180 CO-OP-ED FOODS OCH NUTRITION 2 Enheter † och FN 261 PRAKTIK en Unit † FN 50 GRUNDER NUTRITION 3 Antal eller FN 205 NUTRITION för kulinariska PROFESSIONALS 3 enheter FN 110 BEREDNING AV LIVSMEDEL ESSENTIALS 3 Enheter * FN 120 SAMTIDA MEALS 3 Heter * FN 171 sanitet och SÄKERHETS 2 Enheter eller FN 210 SERVSAFE I LIVSMEDEL PRODUKTION en Unit FN 240 Köks principer som jag 3 enheter * FN 241 Köks PRINCIPER II 3 Antal * FN 244 BAKNING fundamenta I tre enheter * FN 246 PANTRY 3 Enheter * ... [-]

Kurs i olivolja

E-Learning University of Athens
Online 7 veckor June 2019 Grekland Athens

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde. [+]

Gamla som människor, heliga som antika ritualer, så värdefulla att de betraktades som gudarnas gåvor till mänskligheten, såg olivträdet och olivoljan i Medelhavsbassängen och blev dominerande och permanenta armaturer i sitt landskap. Denna kurs deltar i historia och kultur av olivträd och olivolja, medan det betonar deras näringsvärde.

I denna kurs på nätet lär du dig att klassificera olivolja i enlighet med dess kvalitetsegenskaper och hur man producerar olivolja av hög kvalitet. Du kommer också att lära dig hur olivolja har inspirerats och hur flera konstnärer använde det för att skapa konstverk från antiken till idag. Innehållet i denna kurs presenterar sorter och egenskaper hos oliver och olika typer av olivolja som är avsedda att konsumeras och användas i recept baserade på medelhavsdieten.... [-]


Certifikat IV i kommersiell matlagning

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 1 månad February 2019 Australien Melbourne

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär. [+]

Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.

Hela paketet bara för dig

Melbourne Polytechnic är den enda träningsanläggningen i Victoria som ger tillgång till en fullt fungerande vingård och köttbearbetningsanläggning på Epping Campus. Vi har det bästa för att göra dig bäst.

En spännande karriärmeny

Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery kommer att kombinera dina tekniska kokkunskaper med managementtjänst för gästfrihet. Du kommer att lära dig av branschkvalificerade proffs i moderna, toppmoderna faciliteter, inklusive den populära St Georges restaurangen på Preston campus.... [-]


Cuisine de base

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Heltid 11 veckor June 2019 Kanada Ottawa

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När termen fortskrider, läggs tekniker på varandra [+]

Cuisine de Base

Från och med dag 1 introduceras knivhantering, klassiska skärningar och grundläggande lager. När begreppet fortskrider, läggs teknikerna på varandra och blir mer komplicerade och mer menyorienterade och innehåller element som organisation, förberedelse, balans och timing. Du lär dig dessa grunder, samtidigt som du ökar dina konfidensnivåer.

Grundmodulen:

Säker knivhantering och grundläggande skärningar

Lär dig knivhanteringstekniker för att klippa och limma grönsaker och kött

Livsmedelssäkerhet, hygien och organisation

Lär dig livsmedelssäkerhet, hygien och organisation så att du kommer att vara beredd att arbeta i ett professionellt kök... [-]


Certifikat i kulinariska konsten

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 månader September 2019 Amerikas förenta stater Irvine USA Online + 3 fler

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap. DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USA [+]

DETTA PROGRAM INKLUDERAR MANDATORISK FACE TO MACE TRAINING I EN PROFESSIONELL KÖK LÄGGAD I ORANGE COUNTY, CA, USAÖversikt

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap.

Studenter förvärvar intensiv professionell och praktisk erfarenhet av de dagliga matlagningsåtgärderna och driften av ett professionellt kök. Utnyttjande teknik med världsklass kulinarisk expertis, erbjuder detta program högkvalitativ träning i ett mer överkomligt format än traditionella matlagningsskolor. Genom att lära sig grundläggande matlagningsteori och -teknik genom att engagera online läroplan, kan eleverna sätta sina färdigheter i praktiken i varje klassmöte, vilket sker i ett professionellt kök tillsammans med toppkockarna.... [-]


Certifikat iv i kommersiella matlagning

Kangan Institute
Campusstudier Heltid 1 år January 2019 Australien Melbourne

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. [+]

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. Kursen ger deltagarna kompetens, kunskap och erfarenhet av praktiskt livsmedelsproduktion, hygien, meny kostar, hälsa och säkerhet, lagarbete och basal nutrition.

Cookery är en givande karriär, en som kommer att föra fram din naturliga kreativitet och eventuellt ta dig över hela världen! Certificate IV består av kurser och bedömning. I en typisk vecka studenter är ansvariga för upp till 30 timmars övervakad utbildning genom kurser.

Undervisningsmetoder som används inbegripa klassrumsbaserad undervisning och övervakad praktik på en verkstad. Beräkningsmetoder inkluderar inlämningsuppgifter och undersökningar, muntliga bedömningar inklusive individuella presentationer och praktiska demonstrationer i en verkstad.... [-]


Certifikat iii i kommersiella matlagning

Perth College of Business and Technology
Campusstudier Heltid 12 månader Öppen antagning Australien Perth

PCBT stolta över sin höga kvalitet leverans och utvärdering för studenter att uppnå kompetens som en kock med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. [+]

PCBT stolta över sin höga kvalitet leverans och utvärdering för studenter att uppnå kompetens som en kock med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30830. Vi erbjuder den senaste utbildningspaket så att eleverna kan vara säker att de är en av de första i branschen med den nya uppsättningen av kompetensstandarder.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som använder ett brett spektrum av matlagningskunskaper. De använder diskretion och omdöme och har en god kunskap om köksverksamheten. De arbetar med en viss självständighet och under begränsad tillsyn och kan ge operativa råd och stöd till lagmedlemmarna.

Kursinformation

Nationell kod: SIT30830 CRICOS KOD: 082538J... [-]


Certifikat iii i kommersiella matlagning

ICAE: International College of Advanced Education
Campusstudier Heltid 1 år July 2019 Australien Darwin

Certificate III i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placering (eleverna kan välja att göra obetald IP om så önskas). På campus, eleverna lär sig i vår specialbyggda kommersiella kök, utbildning under ledning av våra internationellt erfarna kockar. Även om IP, kan studenterna genomföra upp till 45 timmar av avlönat arbete i en kommersiell kök. Detta är en mycket praktisk kurs, förbereder studenterna för en karriär som kock eller kock. [+]

Certifikat III Kommersiell Cookery

Certificate III i Commercial Cookery är en ettårig kurs som omfattar en termin av på campus studier och praktisk undervisning, följt av en termin betald Industry Placering (eleverna kan välja att göra obetald IP om så önskas). På campus, eleverna lär sig i vår specialbyggda kommersiella kök, utbildning under ledning av våra internationellt erfarna kockar. Även om IP, kan studenterna genomföra upp till 45 timmar av avlönat arbete i en kommersiell kök. Detta är en mycket praktisk kurs, förbereder studenterna för en karriär som kock eller kock.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som använder ett brett utbud av välutvecklade matlagningskunskaper och goda kunskaper om köks åtgärder för att förbereda mat och menyalternativ. Använda diskretion och dom, de arbetar med viss självständighet och under begränsad tillsyn med hjälp av planer, riktlinjer och rutiner för att styra arbetsuppgifter.... [-]


Cooking Bundle Course - CPD-certifierad

iStudy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Reveal kocken inom dig med denna Cooking Bundle Course Vi älskar alla att äta god mat, men matlagning kräver en stor mängd skicklighet och hårt arbete. Men om du har en passion för att göra god mat med en touch av finess i din plätering så kommer den här kursen att ge dig ett stort intresse. Högsta kvalitet restauranger är alltid på utkik efter en skicklig kock för att förbereda utsökta måltider enligt menyn. Du lagar mat som glädjer kunderna med sin smak och snabb leverans. En utmärkt kock måste kunna följa instruktionerna i matlagning och leverera välberedda måltider. De måste vara fina i att flytta runt i köket och lämpa sig för multi-tasking. Erfarenhet av att använda olika ingredienser och matlagningstekniker är också viktigt. Oavsett om du är någon som lagar mat professionellt eller en hemmafru som lagar mat för din familj, kommer denna matlagningsbunt kurs att utveckla din matlagning. Lär dig att laga hälsosamma recept i denna buntlära. [+]

Kurshöjdpunkter

Cooking Bundle Course är en prisbelönt och den bästsäljande kursen som har fått CPD-certifieringen

Det anses vara en av de perfekta kurser i Storbritannien som kan hjälpa elever / elever att bli bekant med ämnet och få nödvändiga kunskaper för att fungera bra på detta område. Vi har packat Cooking Bundle Course i flera moduler för att lära dig allt du behöver för att bli framgångsrik i detta yrke.

För att ge dig enkel åtkomst, är kursen utformad för både deltids- och heltidsstudenter. Du kan bli ackrediterad på bara 20/30 timmar och det är också möjligt att studera i din egen takt.

Vi har upplevt handledare som hjälper dig genom hela kursplanen för kursen och svarar på alla dina frågor via e-post.... [-]


Certifikat i kulinariska färdigheter - kockutbildning

Fanshawe College
Campusstudier Heltid 30 veckor September 2019 Kanada London

En karriär i måltidskunskap är en sällsynt möjlighet att kombinera kreativitet matlagning med tillfredsställelse som kommer från att göra människor glada. [+]

Certifikat i kulinariska färdigheter - Chef Training

En karriär i måltidskunskap är en sällsynt möjlighet att kombinera kreativitet matlagning med tillfredsställelse som kommer från att göra människor glada. Om du är ute efter att förvandla din matlagning hobby till en karriär, eller om du är intresserad i att ta din redan imponerande kulinariska färdigheter till nästa nivå, den kulinariska färdigheter programmet kommer att få dig på din väg.

Matlagning är en konst, och ge verktyg för att frodas i den spännande värld av det professionella köket är vad detta program handlar om. Du kommer att utveckla kniv färdigheter, medan finjusterar lager, soppa, bakning och stekning kompetens. Du får också lära om turism och restaurangbranschen, inköp och menyplanering, kött och baka teori.... [-]


Certifikat i professionell matlagning

Ashburton Chefs Academy
Online Campusstudier Heltid 4 veckor November 2019 Storbritannien Exeter + 1 fler

Certifikatet i professionellt kök är ett ackrediterat 4-veckors kock stiftelse program för att lära amatör kockar de kunskaper som krävs för att laga till en professionell standard. I slutet av kursen kommer du att ha kompetens att starta din karriär som junior kock på ett professionellt kök, starta din egen catering företag, eller bara njuta av livskunskap av en duktig kock. [+]

Certifikatet i professionellt kök är ett ackrediterat 4-veckors kock stiftelse program för att lära amatör kockar de kunskaper som krävs för att laga till en professionell standard. I slutet av kursen kommer du att ha kompetens att starta din karriär som junior kock på ett professionellt kök, starta din egen catering företag, eller bara njuta av livskunskap av en duktig kock.

Över 4 veckor, kommer detta strukturerade kurs ger dig expertutbildning från våra erfarna kock lärare i moderna matlagningstekniker. Kursen innehåller en nivå 2 Award i Culinary Skills QCF examen ackrediterade av Confederation of turism och Hospitality.

Kursen ger över 30 timmars praktisk matlagning i veckan för att lära dig de grundläggande kunskaper som krävs för att laga till en professionell standard, vare sig i ett restaurangkök, ett café, en stuga eller som en del av en cateringverksamhet.... [-]