Certifikatprogram i Museologi i Nordamerika

Se certifikatprogram i Museologi i Nordamerika 2018/2019

Museologi

Ett certifikat är ett dokument som intygar att en student med framgång har genomgått en utbildning eller kurser inom ett visst område. Det kan också betyda att man har klarat vissa prov.

Museologi är fältet ansvarig för att bevara värdefulla konstverk och föremål av historisk betydelse för forskning och utbildning. Detta fält kräver specialister med en stark humanistisk bakgrund och även media och tekniska färdigheter för att organisera och hantera både offentliga och privata assemblage.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Se alla certifikatprogram i Museologi i Nordamerika 2018/2019

Läs Mer

Certifikat i museet studier

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Medford

Tufts museet studier certifikat programmet är utformat för nyutexaminerade akademiker, karriärväxlare, och de som för närvarande arbetar i museer. Kurser lär ut nya färdigheter och adresserar nuvarande trender inom området. Gästhögtalare, rabatter till områdemuseer och medlemskap i New England Museum Association bygger värdefulla professionella nätverk. [+]

Bygg din kunskap och förbättra din karriär

Tufts museet studier certifikat programmet är utformat för nyutexaminerade akademiker, karriärväxlare, och de som för närvarande arbetar i museer. Kurser lär ut nya färdigheter och adresserar nuvarande trender inom området. Gästhögtalare, rabatter till områdemuseer och medlemskap i New England Museum Association bygger värdefulla professionella nätverk.

Bli en del av en flexibel och spännande inlärningsmiljö

Tuftsmuseet studier examensnivå certifikatprogrammet består av fem kurser (inklusive praktik).

Museumkurser är planerade på kvällen, och certifikatprogrammet kan genomföras på deltid i så lite som ett år. Programmet är utformat för att vara flexibelt och låta dig gå i din egen takt. ... [-]