$close

Filter

Visa resultat

Se alla certifikatprogram i Personaladministration i Singapore 2021/2022

Ett certifikat refererar vanligen till ett dokument som visar att en person har avlagt examen inom en förutbestämd mängd kurser. Det finns mycket variation bland certifikatkurser när det gäller innehåll, längd och kostnad.När man studerar hantering av mänskliga resurser blir man bättre förberedd på att hantera och leda medarbetare inom olika typer av företag och organisationer. Det fi… Läs mer

Ett certifikat refererar vanligen till ett dokument som visar att en person har avlagt examen inom en förutbestämd mängd kurser. Det finns mycket variation bland certifikatkurser när det gäller innehåll, längd och kostnad.

När man studerar hantering av mänskliga resurser blir man bättre förberedd på att hantera och leda medarbetare inom olika typer av företag och organisationer. Det finns ett antal kurser som man kan ta för att bygga en djupare förståelse för karriärrelaterade uppgifter, såsom konflikthantering, arbetsmarknadsrelationer, att skapa ROI och bygga arbetslag.  

Singapore (新加坡) är en stad-stat i Sydostasien. Grundades som en brittisk handel koloni år 1819, sedan självständigheten har det blivit en av världens 's mest välmående länder och har världens ' s mest trafikerade hamn. Singapore har sex nationella universitet och är i regel väl ansedda och lockar utbytesstudenter från hela världen.

De mest populära certifikatprogrammen i Personaladministration i Singapore 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Singapore
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Singapore Human Resources Institute
Downtown Core, Singapore

FCHRM-programmet är en praktisk kurs utformad speciellt för dem med liten eller ingen erfarenhet av mänsklig resurs men intresserade av detta område.

FCHRM-programmet är en praktisk kurs utformad speciellt för dem med liten eller ingen erfarenhet av mänsklig resurs men intresserade av detta område. -
Certifikat
Engelska
Campusstudier