Certifikat i Professional Cooking

De mest populära certifikatprogrammen i Professional Cooking

Studenter som erhåller certifikat inom ett visst område eller disciplin kan på ett betydande sätt utveckla sina färdigheter och kunskaper. Certifikatprogram kräver vanligtvis att en uppsättning kurser är utformad speciellt för att öka studentens förståelse för sin valda bransch.

Vad är ett certifikat i professionell matlagning? När individer väljer att utöva certifikat i professionell matlagning söker de ofta ett kreativt utlopp inom kulinariska fältet. I ett certifikatprogram av den här typen kan eleverna lära sig att göra sin passion till en karriär som professionell kock. Eventuella kurser kan vara inriktade på menyplanering och näring, matberedning, bästa praxis för sanering och praktisk kreativ design.

Certifikat i professionella matlagning studenter kan få en färdighet som är användbar utanför köket. Förutom tekniska färdigheter som involverar faktiska kulinariska tekniker kan eleverna lära sig att stärka nyckelkvaliteter som de behöver som professionella kockar, såsom tidshantering, personalmotivering och stor uppmärksamhet på detaljer.

Kostnaden för att slutföra ett certifikatprogram varierar beroende på den specifika skolan. Typiskt varar denna typ av certifikatprogram ungefär ett år. Eftersom vissa program tar längre tid att slutföra eller kräva extra avgifter, kommer undervisningskostnaderna att ändras också.

Slutförandet av ett certifikat i professionell matlagning kan förbereda kandidater att arbeta i kulinariska positioner som ger tillträde till en värld av professionell matlagning. Några exempel på karriärvägar som valts av professionella matlagare är kommersiell kock, restaurangchef, matleverantör, assistentkock och chefskock. Dessutom kan utexaminerade utforska karriärmöjligheter i en mängd olika inställningar, såsom hotellrestauranger, cateringföretag, nöjesparker eller orter.

Studenter som är intresserade av ett certifikat inom professionell matlagning kan välja mellan olika institutionella inställningar. Dessa varierar från program som kompletteras helt online till kurser i personliga lokaler som handelsskolor, tekniska skolor, högskolor eller universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Certifikat i kulinariska färdigheter - kockutbildning

Fanshawe College
Campusstudier Heltid 30 veckor September 2019 Kanada London

En karriär i måltidskunskap är en sällsynt möjlighet att kombinera kreativitet matlagning med tillfredsställelse som kommer från att göra människor glada. [+]

Certifikat i kulinariska färdigheter - Chef Training

En karriär i måltidskunskap är en sällsynt möjlighet att kombinera kreativitet matlagning med tillfredsställelse som kommer från att göra människor glada. Om du är ute efter att förvandla din matlagning hobby till en karriär, eller om du är intresserad i att ta din redan imponerande kulinariska färdigheter till nästa nivå, den kulinariska färdigheter programmet kommer att få dig på din väg.

Matlagning är en konst, och ge verktyg för att frodas i den spännande värld av det professionella köket är vad detta program handlar om. Du kommer att utveckla kniv färdigheter, medan finjusterar lager, soppa, bakning och stekning kompetens. Du får också lära om turism och restaurangbranschen, inköp och menyplanering, kött och baka teori.... [-]


Certificat de commis de cuisine (certifikat III i kommersiell matlagning)

Le Cordon Bleu Australia
Campusstudier Heltid 15 månader January 2019 Australien Adelaide

Genom Certificat de kom- de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery) kommer du att lära grunden kunskaper och färdigheter i klassiska franska kulinariska tekniker som ligger till grund för moderna rätter. Franska studiehelheter kombineras med australiska enheter kompetens för att skapa en unik studie program. En bransch placering gör det möjligt att förverkliga de färdigheter du lärt under din på campus studie i en verklig hotellbranschen. [+]

Certificat de kom- de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery)

Genom Certificat de kom- de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery) kommer du att lära grunden kunskaper och färdigheter i klassiska franska kulinariska tekniker som ligger till grund för moderna rätter. Franska studiehelheter kombineras med australiska enheter kompetens för att skapa en unik studie program. En bransch placering gör det möjligt att förverkliga de färdigheter du lärt under din på campus studie i en verklig hotellbranschen.

Erbjuds i: Adelaide

Karriärvägar

Sous Chef, Executive Chef, Restaurangchef, bankett manager, Food & Beverage Manager, Catering Manager.

Programstruktur ... [-]

Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Le Cordon Bleu Australia
Campusstudier Heltid 15 månader January 2019 Australien Melbourne Sydney + 1 fler

Vår Dipl [+]

Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Vårt Diplôme de Cuisine är det mest rigorösa och omfattande programmet i klassiska franska kulinariska tekniker som finns tillgängliga idag. När du går vidare genom kursen (Basic, Intermediate and Superior) lär du dig gradvis och behärskar teknikerna för traditionell och modern fransk mat.

Branschplacering ger dig chansen att arbeta i en äkta gästfrihet och genomföra de färdigheter du har lärt dig under din campusstudie. I en bransch som ständigt växer, ger detta program dig färdigheter och kunskaper för att göra dig till en mycket önskvärd kandidat till arbetsgivare.

Erbjuder i: Melbourne eller Sydney... [-]


Certifikat i professionell kock av italiensk mat

Culinary Institute Kul IN
Campusstudier Heltid 10 månader June 2019 Kroatien Sisak

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Studenterna börjar med en intensiv 2-månaders generell kulinarisk kurs på Kul IN , och fortsätter sedan att specialisera sig på italiensk mat på ALMA. Studerande då praktikant på en elit italiensk restaurang eller hotell i 5 månader. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. [+]

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett nytt internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Den unika läroplanen ger eleverna möjlighet att öva sina nyförvärvade färdigheter, som de har fått genom intensiva kurser på Kul IN och ALMA genom att interning på elitens italienska restauranger och hotell. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. PROGRAM DETALJER FÖR PROFESSIONELL KOK AV ITALIAN CUISINE... [-]