Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Projektförvaltning

Ett certifikat är en akademisk beteckning som ges till studenter som framgångsrikt slutförde förutbestämda kurs i ett visst område eller fält. Ett certifikat kräver vanligtvis mindre tid och ansträngning än ett examensprogram men kan fungera som ett steg för dem som vill vidareutveckla sina akademiska karriärer.

Precis vad är ett certifikat i projektledning? Denna omfattande studie går att se till att deltagarna är beredda att möta kraven från olika projekt runt om i världen. En sådan kurs lär sig vanligtvis eleverna viktiga verktyg och tekniker som kan användas i många projekthanteringsmiljöer. Eleverna lär sig hur man hanterar och kör projekt med hårda och snabba tidsbegränsningar och tidsfrister, och kommer att granska hur man maximerar budgetar till bästa möjliga förmåga.

Studerande som lyckats genomföra ett certifikat i projektledning är förberedda för arbete i olika positioner över hela världen och har också tjänat värdefulla livsförmågor som kan genomföras i en mängd olika globala sektorer. Innehavare av certifikat kan ofta också leda mer pengar än dem som inte har certifikat och är ofta anställda även för icke-certifikatinnehavare.

Det finns stor variation i kostnaden för att erhålla ett certifikat i projektledning. Faktorer som spelar en roll för att bestämma programkostnaderna innefattar allmänt längden på det program som tagits och den geografiska regionen genom vilken den erbjuds.

Projektledningskunskaper är mycket önskvärda i dagens globala arbetskraft, och de som framgångsrikt tjänar ett certifikat i projektledning är beredda att fungera som projektledare i praktiskt taget alla branscher över hela världen. Många fortsätter att hitta arbete inom ekonomi, teknik, administration, informationsteknik, tillverkning, myndigheter eller fastigheter, bland annat.

Om en givande karriär som projektledare låter som något du vill lära dig mer om, utnyttja vår omfattande katalog över globala program och använd ledningsformuläret för att hitta en som passar dina unika behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

36 Resultat i Projektförvaltning

edX

Förbättra dina projektledningskunskaper och lär dig de viktigaste strategierna för att skapa avgörande finansiering för ditt projekt. Detta program kommer att ge dig grun ... [+]

Förbättra dina projektledningskunskaper och lär dig de viktigaste strategierna för att skapa avgörande finansiering för ditt projekt.

Är du inblandad i utveckling och genomförande av tekniska projekt och villiga att veta vad som krävs för att framgångsrikt finansiera ett projekt? Vill du ha mer kontakt med den senaste utvecklingen inom projektfinansiering och kunna använda dessa till din fördel? För att dra nytta av en rad nya projektkontrakt och finansieringsmetoder måste yrkesverksamma inom infrastruktur och industriprojekt ha en god förståelse för hur projektfinansiering fungerar och hur projektinvesterare och långivare tänker och bedömer riskerna med ett projekt.

... [-]
Amerikas förenta stater Cambridge
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 14 veckor
Internet
Läs mer på svenska
edX

Utveckla de projektledningskunskaper du behöver för att lyckas hantera komplex teknik, infrastruktur och andra stora projekt. ... [+]

Utveckla de projektledningskunskaper du behöver för att lyckas hantera komplex teknik, infrastruktur och andra stora projekt.

Undervärdering av projektkomplexitet är allmänt accepterad som en av de främsta orsakerna till projektfel. Baserat på internationella benchmarking-aktiviteter (Merrow, 2010) vet vi att i genomsnitt 40 procent av projekten inte levererar vad de lovade.

Så hur kan du som ingenjör med teknisk bakgrund förbättra ditt projektresultat?

I detta program lär du dig de projektledningskunskaper du behöver för att lyckas hantera tekniska projekt. Först kommer du att fokusera på de tidiga projektfaserna, vilket är avgörande för att uppnå projektsucces. De områden som omfattas är projektledare och teamet, projektprocessen och projektets sammanhang. I slutet av den här delen av programmet har du skapat en egen projektkörningsplan.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
10 - 14 veckor
Internet
Läs mer på svenska
edX

I detta professionella certifikatprogram lär du mekanikerna att utforma och underlätta projekt som använder "ren" Agile Scrum och Lean Kanban tekniker. Du kommer också at ... [+]

Master Scrum och principerna för Agile projektledning för att leverera snabbare och mer innovativa lösningar genom att frigöra ditt lags potential.

I detta professionella certifikatprogram lär du mekanikerna att utforma och underlätta projekt som använder "ren" Agile Scrum och Lean Kanban tekniker. Du kommer också att lära dig avvägningarna av att använda hybridtekniker som Lean Startup, Scaled Agile For Enterprise (SAFe) och Disciplined Agile Development.

Vi kommer då att gå utöver dessa ramar för de vetenskapliga och grundläggande principerna du måste se till att du får de största fördelarna med Agile Project Management-metoder: Hastighet, innovation, ledarskap och Kaizen (Change to the Better).... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
20 veckor
Internet
Läs mer på svenska
The Learning People

Om du vill utveckla dina projektledningskunskaper med globalt erkända kvalifikationer från PMI och PRINCE2, och bli en ledande projektledare, så är vår projektledningssam ... [+]

Om du vill utveckla dina projektledningskunskaper med globalt erkända kvalifikationer från PMI och PRINCE2 och bli en ledande projektledare, så är vår projektledningssamling till dig.

1. Anpassad för nya projektledare på mellannivå

Certifierad Associate in Project Management - CAPM - Validerar din kunskap om projektledningsprocessen och hjälper dig att öka din anställbarhet i alla branscher.

2.Access till böcker 24x7

Inkluderar titlar av ledande branschexperter omedelbart tillgängliga för dig samtidigt som du är på resande fot.

3.Praktis miljö

En engagerande inlärningsmiljö gör det möjligt för verkliga scenarier att spela ut i ett säkert sammanhang så att eleverna kan dra av sig erfarenhet.... [-]

Storbritannien Brighton Irland Dublin Australien Sydney Nya Zeeland Wellington  + 4 Mer
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 månader
Internet
Läs mer på svenska
The Learning People

Våra projektledningssamlingar innehåller kurser, utbildning och resurser som du behöver för att lyckas som projektledare, med globalt erkända certifieringar från PMI och ... [+]

Våra projektledningssamlingar innehåller kurser, utbildning och resurser som du behöver för att lyckas som projektledare, med globalt erkända certifieringar från PMI och PRINCE2.

1. Anpassad för erfarna projektledare

Projektledningspersonal - PMP - erkänner en individs kompetens att utföra i projektledarens roll när man leder och leder projekt.

2. Tillgång till böcker 24x7

Inkluderar titlar av ledande branschexperter omedelbart tillgängliga för dig samtidigt som du är på resande fot.

3. Övningsmiljö

En engagerande inlärningsmiljö gör det möjligt för verkliga scenarier att spela ut i ett säkert sammanhang så att eleverna kan dra av sig erfarenhet.... [-]

Storbritannien Brighton Irland Dublin Australien Sydney Nya Zeeland Wellington  + 4 Mer
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
FOCUS LEARNING

Denna kvalifikation är lämplig för autonoma individer som identifierar och tillämpar projektledningskunskaper och kunskaper i en mängd olika sammanhang. ... [+]

Vem är den här kursen för?

Denna kvalifikation är lämplig för autonoma individer som identifierar och tillämpar projektledningskunskaper och kunskaper i en mängd olika sammanhang.

Jobbtitel för dessa roller kan innefatta kontraktsansvariga, projektadministratörer, kvalitetsansvariga och småföretagare. Personer i dessa roller kan vara medlemmar i ett projektteam, utan direkt ansvar för övergripande projektresultat. För det första skulle dessa roller stödja bredare projektverksamhet.

Kursen är lämplig för lokala och internationella studenter som kommer att vara involverade i utbildning på heltid i klassrumsmiljön.

Bedömningsöversikt

Teori och praktisk kunskap och färdigheter bedöms inom en klassrumsmiljö och kompletteras enhetligt med hjälp av olika utvärderingsmetoder.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt Skolan
Engelska
26 veckor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The Learning People

Om du använder agila metoder i dina projekt eller din organisation antar agila metoder för projektledning, är PMI Agile Certified Practitioner - ACP-certifiering för dig. ... [+]

Om du använder agila metoder i dina projekt eller din organisation antar agila metoder för projektledning, är PMI Agile Certified Practitioner - ACP-certifiering för dig.

1. Agile metoder används i 80% av alla utvecklingsprojekt

Användningen av ett agilt tillvägagångssätt för att hantera IT-projekt har ökat dramatiskt under de senaste sju åren, vilket bidrog till att påskynda mjukvaruutvecklingens livscykel - SDLC - och undviker onödiga steg.

2. Industriell standard smidig certifiering

PMI ACP tester ett bredare spektrum av metoder än alternativa flexibla kvalifikationer, inklusive Scrum XP, Lean och Kanban.

3. Den idealiska kvalifikationen för IT-projektledare... [-]

Storbritannien Brighton Irland Dublin Australien Sydney Nya Zeeland Wellington  + 4 Mer
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 12 veckor
Internet
Läs mer på svenska
American Heritage College

Kursen är en omfattande studie av projektledningens principer och kunskapens kännedom. Eleverna kommer att lära sig om processgrupper och kunskapsområden. ... [+]

Projektledning

Kursen är en omfattande studie av projektledningens principer och kunskapens kännedom.

Eleverna kommer att lära sig om processgrupper och kunskapsområden. Programmet introducerar de praktiska insikterna och teknikerna som kan tillämpas vid hantering av projekt, total kvalitetshantering, kontinuerliga förbättringsprogram och drivkraften för radikalt omstrukturering av affärsprocesser, integrerad bild av projektledning, effektiv affärskommunikation, strategisk eller organisatorisk kompetens, rekrytering och bemanningskoncept och tekniker. Även om certifiering inte krävs, slutförandet av detta program och uppfyller andra akademiska och erfarenhetskrav, förbereda den professionella som vill få PMP-certifiering (Project Management Professional).... [-]

Amerikas förenta stater Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
E-Learning University of Athens

Den pedagogiska onlinekursen "Advanced Project Management - Professional Education" baseras på International Project Management Association (IPMA) standarder. ... [+]

Professional Education

Den pedagogiska onlinekursen "Advanced Project Management - Professional Education" baseras på International Project Management Association (IPMA) standarder.

En extra valfri utbildningslektion finns också (med en extra avgift 150 €), för att utbilda kandidaterna till examen IPMA Level D (Certified Project Management Associate), som organiseras av det godkända Hellenic IPMA Project Managers Certification Body ( PMGCert) i Aten, Grekland.

Inlärningsmaterialet består av omfattande text, presentationer, videoföreläsningar och lösningen av de förvärvade kunskapstesten som bedömts och integrerades med anmärkningar och förklaringar av handledaren. Nuvarande kurs ingår i kategorin Business - Economics av ​​våra online kurser och den går via en användarvänlig utbildningsplattform.... [-]

Grekland Athens
Kontakt Skolan
Engelska
20 veckor
Internet
Läs mer på svenska
ExcelR Raising Excellene

ExcelR erbjuder fyra dagar PMP® certifieringsutbildning som en del av vår portfölj av projektledningskurser. PMI PMP® Certifieringstrening levereras av erfarna och certif ... [+]

ExcelR erbjuder fyra dagar PMP® certifieringsutbildning som en del av vår portfölj av projektledningskurser. PMI PMP ® Certifieringsutbildning levereras av erfarna och certifierade tränare som anses vara en av de bästa utbildarna inom branschen.

Vi är ett av de bästa PMP®-träningsinstituten och vår bästa kursutbildning ger dig en grundlig kunskap om projektledning baserat på PMBOK Guide femte upplagan och hjälper dig att få PMP®- certifierad. Tillsammans med fyra dagars träning erbjuder vi dig 180-dagars e-learning-åtkomst, tre uppsättningar av 200 simulerade PMP ® mock-undersökningar, kunskapsområdet kloka test, 35 kontakt timmar, gratis online instruktörledd nybörjare MS Project Professional 2013 träning och mycket fler sådana faciliteter.... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
ExcelR Raising Excellene

ExcelR erbjuder två dagar Certified Lean Six Sigma Green Belt Certification and Training för både individer och företagsansvariga. Lean Six Sigma certifieringsutbildning ... [+]

De bästa certifikatprogrammen i Projektförvaltning 2019. Vad är LEAN SIX SIGMA GREEN BELT?

ExcelR erbjuder två dagar Certified Lean Six Sigma Green Belt Certification and Training för både individer och företagsansvariga. Lean Six Sigma certifieringsutbildning levereras av erfarna och en av de bästa Six Sigma-tränare i branschen. Utbildningen drivs av Mini-fliken och praktisk exponering säkerställs med ett klassrumsprojekt.

Lean Six Sigma är tänkt att införliva begreppen Lean (minska avfall) och Six Sigma (minska variation). Begreppen för dessa metoder kompletterar varandra och ger synergistisk inverkan för att uppnå djupa resultat. Resultatet är så enastående att det ökar både bottenlinjen (vinsten) och topplinjen (ökning av verksamheten).... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Central Law Training

CLT Skottland är också glada att kunna erbjuda Online Certificate i Projektledning för advokater som introducerar beprövade tekniker förvaltning och anpassar dessa för at ... [+]

CLT Skottland är också glada att kunna erbjuda Online Certificate i Projektledning för advokater som introducerar beprövade tekniker förvaltning och anpassar dessa för att göra dem relevanta och som gäller för den juridiska sektorn. Du kommer att införas för strukturerade metoder som säkerställer du möter affärsmål samtidigt öka kundnytta och att nå lönsamhet. Ett antal mallar tillhandahålls och du kommer att vägledas i deras användning för att få dem att fungera bäst för dig. Kursen avslutas flexibelt nätet runt andra åtaganden. Efter avslutad kommer du att få ett certifikat i projektledning för advokater som utfärdats av CLT Scotland i samarbete med University of Strathclyde.... [-]

Storbritannien Glasgow
Augusti 2019
Engelska
Deltid
6 timmar
Internet
Läs mer på svenska
Morgan International

Få en övergripande förståelse av alla aspekter av projektledning, från viktiga tekniker och senaste bästa praxis, ända fram till att maximera avkastningen på investeringe ... [+]

projektledning professionell

Få en övergripande förståelse av alla aspekter av projektledning, från viktiga tekniker och senaste bästa praxis, ända fram till att maximera avkastningen på investeringen i ett projekt och strategiskt beslutsfattande.

Vad betyder det för dig?

[-]
Libanon Beirut Jordanien Amman Saudiarabien Dammam Jeddah Riyadh Kuwait Kuwait City Indien Pune Hyderabad Chennai New Delhi Kanada Mississauga Vancouver Montreal Frankrike Paris Schweiz Geneva Tyskland Frankfurt Qatar Doha Ukraina Kyiv Bahrain Manama Förenade arabemiraten Abu Dhabi Dubai Al Ain Ryssland Moscow Egypten Cairo Kazakstan Almaty Bengaluru  + 38 Mer
Oktober 2019
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
ADEN Tegucigalpa

Hur man korrekt hantera projektet RÄTT ... [+]

hantera korrekt PROJEKTET RÄTT

Syften

Förvärva kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för en riktig, effektiv och effektiv förvaltning av projekten, enligt den samlade kunskap (god praxis) som definieras av Project Management Institute (PMI) i PMBOK® 5th ed. (Guide till Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide). Att veta och tillämpa processen för att formulera och utvärdera ett investeringsprojekt: identifiera, mäta, utvärdera, ordning och jämföra och därmed identifiera rätt projekt. Applicera mjukvara till konst gör processer och projektledning. Träna dina färdigheter som projektledare, med hjälp av förvaltnings simulatorer, som piloter utbildas i flygsimulatorer. Att lära sig att identifiera de kritiska variablerna som avgör framgången för projekt. Hantera situationer med risk och osäkerhet, för att maximera sannolikheten för och konsekvenserna av positiva händelser och minimera sannolikheten för och konsekvenserna av negativa mål händelser projekt. Förbättra en god förvaltning av rätt projekt, tillämpa agila förvaltningsmetoder. Vara ett steg att tillämpas på internationella certifieringar av Project Management Institute PMP® (Project Management Professional) och PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner). ... [-]
Honduras Tegucigalpa
September 2019
Engelska,Spansk
Heltid
130 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Adept Technology Dubai

Adept är ett globalt utbildningsföretag som inleddes 2004 som nu har expanderat över hela världen, intygar över 100.000 proffs! Vi har fört MSP Utbildning & certifier ... [+]

Ingår i kursen Online Kurs för både MSP (Managing Framgångsrika program) Foundation & Practitioner E-böcker 2 Tentor ingår (tagen på nätet) 98% Exam genomströmningen Examen stöd och förberedelser Pass Garanti * Om du inte klarar, den 2: a försöket är gratis Deltagande Certifikat MSP certifieringar skickas till dig Översikt

MSP - hjälpa dig uppnå goda resultat FRÅN transformerande ÄNDRA Organisationer blir alltmer medvetna deras behov av programförvaltningen. Antagandet av MSP har vuxit över hela världen som den har etablerats som standard för programhantering. Stora, komplexa leveranser ofta uppdelade i hanterbara, inbördes relaterade projekt. För dem som förvaltar denna övergripande leverans, principerna för programförvaltningen är nyckeln till att leverera i tid och inom budget. Framgångsrik program omfattar ett antal principer, styrningsteman och en transformerande flöde för att ge färdplan för programmet livscykel. Det grundar sig på bästa praxis men det är inte tvingande. Det är mycket flexibel och konstruerad för att vara anpassad att möta behoven av lokala förhållanden... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 dagar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska