Filter
Certifikat
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära certifikatprogrammen i Spanska

Tjänar ett certifikat är ett enkelt sätt att visa behärskning av en färdighet eller disciplin. Många certifikat program tar mindre tid än att tjäna en kandidatexamen. Längden på programmet och antalet förlopp beror till stor del på vad du väljer att studera.

Vad är ett certifikat i spanska? Ett certifikat i spanska fokuserar på de färdigheter som krävs för att konversera på spanska. Banor kan vara i en avslappnad klassrum. Intensivkurser kan kräva studenter att tillbringa tid i ett land där spanska är det primära språket. Även nätkurser kan vara tillgängliga via vissa program, kan många kräver studenterna att delta i klassen på ett campus för att interagera med klasskamrater och lärare. Kurser kan variera beroende på vilket språk mål, såsom samtals spanska för invånare eller företag spanska för företagsledare.

Förutom att kunna tala med en stor del av världens befolkning, kan individer som tjänar ett certifikat i spanska hitta de har ett försprång när de söker jobb över människor som inte har denna färdighet. Sådana kunskaper kan också kvalificera certifikatinnehavare för högre löner.

Eftersom det finns många olika faktorer som med kostnaden för att tjäna ett certifikat, studerande uppmuntras att kontakta sina program direkt för att lära sig om detaljer som rör undervisning och avgifter. Bostäder är en extra kostnad studenter måste överväga om de planerar att studera spanska i ett främmande land.

Det finns många olika yrken som gynnas av en student tjänar ett certifikat i spanska. I länder där det finns en hög population av spansktalande personer, kan vem som helst i servicesektorn dra nytta av att förstå och tala spanska.Personer som går på att tjäna en kandidatexamen eller magisterexamen i spanska kanske kan hitta ett arbete som tolkar, lingvister, språklärare, eller översättare. I affärssammanhang, kan affärspersonalen kunna arbeta som kontaktpersoner med spansktalande partner eller ens resa till spansktalande områden på företag.

Spanska är bara en av många användbara språk att lära sig. För att hitta rätt program för dina behov, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Spanska

Native Language College

SIELE är Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española som certifierar elektronisk språket för språkkunskaper för studenter och yrkesverksamma. Det är en off ... [+]

Vad är SIELE?

-SIELE är Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española som certifierar elektronisk språket för språkkunskaper för studenter och yrkesverksamma. Det är en officiell spansk tentamen som erkänns internationellt.

-Skrivs av Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca och Universidad de Buenos Aires. Dessa institutioner garanterar standarderna för kvalitet och god praxis vid skapandet av testen och användningen av olika språkliga sorter i den latinamerikanska världen.

SIELE certifierar graden av språkkunskaper med fyra tester: Läsa och lyssna, Skriftligt uttryck och interaktion och Talt uttryck och interaktion; examen tar också som referens de nivåer som fastställs av den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR)... [-]

Spanien Madrid
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
WITS Language School

WITS Language School erbjuder dig ett brett utbud av kurser på deltid på afrikanska, asiatiska och europeiska språk. Våra kurser är utformade för vuxna och fokuserar på d ... [+]

Uttryck dig på ett nytt språk!

WITS Language School erbjuder dig ett brett utbud av kurser på deltid på afrikanska, asiatiska och europeiska språk. Våra kurser är utformade för vuxna och fokuserar på det språk som används i vardagligt samtal.

Valet av språk som erbjuds inkluderar:

ANMÄRKNING: * Kurser erbjuds endast genom privat undervisning eller föremål för efterfrågan.

1. Offentliga kurser

Våra offentliga kurser är indelade i nivåer och varje nivå har två moduler (A

Observera: Kvällskurser är beroende av att minsta studentantalskrav uppfylls.

Kursnivåer och struktur

Våra kurser erbjuds på tre grundläggande nivåer av språkkompetens: Nivå 1, Nivå 2 och Nivå 3. Kurserna är modulerade, där varje kompetensnivå har två moduler (A... [-]

Sydafrika Johannesburg
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
10 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska