Filter
Certifikat
Sverige Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära certifikatprogrammen i Sverige 2019

Ett certifikat är ett dokument som intygar att en student med framgång har genomgått en utbildning eller kurser inom ett visst område. Det kan också betyda att man har klarat vissa prov.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

Börja idag De mest populära certifikatprogrammen i Sverige 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Northern Air Training

Syftet med MCC-kursen är att ge piloter kunskap och färdigheter att fungera i en Multi Pilot Environment. Du lär dig att kommunicera på ett effektivt och säkert sätt med ... [+]

Vad är MCC Helikopter

Syftet med MCC-kursen är att ge piloter kunskap och färdigheter att fungera i en Multi Pilot Environment. Du lär dig att kommunicera på ett effektivt och säkert sätt med den andra piloten, du kommer att tillbringa samma tid som Pilot Flying och Pilot Monitoring.

Teoretisk träning

Kommunikation, situationsmedvetenhet, instrumentskanning och övervakning, pilots psykologi och beslutsfattande och IFR-förfaranden. Det finns två typer av MCC-kurser: MCC-IFR och MCC-VFR.

MCC IFR

Teori: 25 timmarFlygträning: 20 timmar

MCC VFR

Teori: 25 timmarFlygträning: 15 timmarPraktiskt flygppl

Den praktiska träningen under kommer att ske i vår FNTP II AS355 / MCC Simulator. Instruktören kommer att ställa in olika scenarier för att du ska hantera tillsammans med den andra piloten. Efter varje scenario tittar du på inspelade flygdata tillsammans med dina instruktörer för att se vad du gjorde och hur du kan förbättra och bli en kompetent pilot i en multi -krew miljö.... [-]

Sverige Säve
September 2019
Engelska
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska