Certifikat i Teknologistudier

De mest populära certifikatprogrammen i Teknologistudier

Teknologistudier

Ett certifikat är en examen som många studenter försöka få under sin högskoleutbildning karriär. De flesta certifikat kräver mindre tid att tjäna än en grad gör, men låta eleverna att demonstrera en specialitet i ett visst ämne. Certifikat kan erhållas på egen hand eller tillsammans med en annan grad, och erbjuds i många olika områden.

Vad är ett certifikat i teknik? Denna typ av certifiering innebär att en student har fått kompetens inom ett eller flera teknikområden, bland annat teknikutnyttjande, medicinsk teknologi, informationsteknik, tekniska system, och även VVS. Eleverna kan studera en mängd olika ämnen, bland annat datavetenskap, informationsteori, datamodellering, affärsstrategi, och handelsspecifika kunskaper.

Det finns många fördelar som är tillgängliga för dem som får ett certifikat i Technology. I de flesta fall är ett certifikat billigare än en full grad.Studenter kan finna att deras möjligheter på arbetsmarknaden förbättras efter att de har avslutat de obligatoriska kurserna. En teknik certifikat kan visa en specialitet i ett visst ämne och kan ge viktiga sysselsättnings kvalifikationer.

Kostnaden för att få ett intyg teknik varierar mycket beroende på den institution som valts, det särskilda programmet, och om eleven lär sig online eller på campus. De som vill utöva ett certifikat i tekniken ska komma i kontakt med potentiella skolor för aktuell information om undervisning, avgifter och kostnader för böcker.

Många jobb kan förföljde tjäna ett certifikat i Technology. Sådana jobb inkluderar karriärer inom informationssystem och teknisk förvaltning. Certifikat program akademiker kan också ha tur att hitta arbete i andra yrken som involverar vetenskap och teknik. Certifikat program akademiker kan även vara kvalificerad att driva tekniska yrken i särskilda områden.

Om du vill tjäna en Certificate i teknik, börjar idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Certifikat i virtualisering

American Heritage College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Orange Garden Grove Long Beach Oceanside + 2 fler

Virtualiseringen [+]

virtualisering

Virtualiseringen

Detta är en speciellt utformad, praktisk utbildning. Den utforskar installation, konfiguration och hantering av VMware® vSphereTM, som består av VMware ESXTM / ESXi och VMware vCenterTM Server. Kursen är baserad på ESX 5. Programmet är inriktat mot proffs från alla fält som är allmänt kända för IT-miljöer och är intresserade av att lära sig en snabbt utvecklande teknik.

CERTIFIKAT FÖR AVFärdANDE

American Heritage College tilldelas ett examensbevis till studenter som framgångsrikt fullgjort alla nödvändiga kurser för programmet.

PROGRAMFÖRSKRIFTER

Högskoleexamen eller motsvarande (GED) krävs och en viss yrkeserfarenhet inom informationsteknik rekommenderas.... [-]


Certifikat i datavetenskap

Tufts University - School of Engineering
Campusstudier Heltid Deltid August 2019 Amerikas förenta stater Medford

Detta fyra-gradiga utbildningsnivå för datavetenskap certifikat kommer att uppdatera dina kunskaper och bredda din kunskap i datavetenskap. [+]

Datavetenskap (certifikat)

Detta fyra-gradiga utbildningsnivå för datavetenskap certifikat kommer att uppdatera dina kunskaper och bredda din kunskap i datavetenskap. Datorvetenskapliga certifikatkurser kan överföras till Tufts MS-programmet efter godkännande av det programmet.

Ansökningskrav:

- Anmälningsavgift

- Återuppta / CV

- Personligt uttalande

- Officiell TOEFL eller IELTS, om tillämpligt

- Transkript

-1 Rekommendationsbrev

[-]

Certifikat i Data Analytics

Emerson College
Online 12 månader September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Vårt certifikatprogram är utformat för yrkesverksamma som är angelägna om att få kritiska, efterfrågade dataanalys. Efter avslutad examensbevis har eleverna möjlighet att ansöka om att fortsätta och slutföra hela examensprogrammet. Intjänade krediter från certifikatprogrammet kommer att tillämpas mot masterprogrammet. [+]

Programbeskrivning

Har du erfarenhet eller bakgrund i dataanalys? Kombinera din befintliga kunskap med vårt online-data Analytics Graduate Certificate för att stärka din färdighet och fördjupa din karriär.

Under hela studietiden utvecklar du de dataanalyser du behöver för att tävla i dagens insiktstyrda marknad:

Utveckla konsumentpersoner och segment som ger ramarna för att distribuera riktade och personliga marknadsföringsbehandlingarBygg prediktiva modeller som förutser individuella konsumentbeteenden och möjliggör proaktiv marknadsföringskommunikationAnvända webb- och sociala medier analytiska verktyg för att utvärdera online-interaktioner och identifiera nya möjligheter att generera konsumentledningar och bygga ännu starkare kundrelationerInkorporera bästa praxis för digitala kampanjtest och mätmetoder som exakt utvärderar avkastningen på marknadsinvesteringar... [-]

Accelerated Certificate Program: Data Science

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Campusstudier Heltid 3 månader September 2019 Amerikas förenta stater Irvine

Mycket framgångsrika företag vet att de inte längre kan förlita sig ensam på deras produkt eller tjänst för att växa; De måste utnyttja sina uppgifter för att bättre kunna förstå sina kunder och lära av sina företags kollektiva erfarenheter att förbli konkurrenskraftiga. [+]

Översikt

Mycket framgångsrika företag vet att de inte längre kan förlita sig ensam på deras produkt eller tjänst för att växa; De måste utnyttja sina uppgifter för att bättre kunna förstå sina kunder och lära av sina företags kollektiva erfarenheter att förbli konkurrenskraftiga.

UC Irvines 3-månaders forskarutbildningsnivå Accelerated Certificate Program (ACP) i datavetenskap

fördelarLär dig av branschexperter att använda en kombination av vetenskap, konst och affärsteknik för att ge ny insikt och konkurrenskraftig intelligensUtveckla strategier och färdigheter för att effektivt samla in och hantera Big Data och utföra data-driven upptäckt och förutsägelseOptimera marknadsföringskampanjer och webbplatsbeteende för att öka kundresponser och omvandlingarIntegrera kraftfulla och traditionellt outnyttjade informationskällor, inklusive sociala data, ostrukturerad text och stora datasetDefiniera affärsmål, förbereda data, utveckla och verifiera prediktiva modeller, och distribuera och förfina prediktiva modellerUtveckla handlingsbara planer för att öka försäljningen, minska marknadsföringskostnaderna och förbättra kundens behållningFå en konkurrensfördel på den globala arbetsmarknaden genom praktik i ett amerikanskt företagVem ska delta... [-]

Certifikat iv på webbaserade tekniker

Open Colleges
Online Heltid 24 månader January 2019 Australien Australia Online

Certifikatet IV i webbaserade Technologies är idealisk för människor som vill kombinera kreativa och tekniska aspekterna av webbdesign och webbutveckling för att öppna upp spännande karriärmöjligheter i den ständigt växande webbindustrin. [+]

Certificate IV i webb-baserade tekniker

Kombinera de kreativa och tekniska aspekterna av webbdesign och utveckling, kommer Certificate IV i webbaserade Technologies ger dig en bred arbetsgrupp.

Kursbeskrivning

Certifikatet IV i webbaserade Technologies är idealisk för människor som vill kombinera kreativa och tekniska aspekterna av webbdesign och webbutveckling för att öppna upp spännande karriärmöjligheter i den ständigt växande webbindustrin.

Under dina studier kommer du att lära dig att planera, design, anpassa och utveckla dynamiska webbplatser, liksom hur man värd och överföra innehåll och skapa grundläggande databaser. Dina studier kommer också att förbereda dig att göra tester för att säkerställa webbplatser är kompatibla, och ger dig kompetens att övervaka och underhålla webbplatser, sätta upp dig för ett antal spännande karriärvägar.... [-]


Certifikat i Cyber ​​Security Professional (Collection)

The Learning People
Online August 2019 Storbritannien Brighton Irland Dublin Australien Sydney Nya Zeeland Wellington + 4 fler

Om du vill driva dina säkerhetsfärdigheter ytterligare och vill få branschledande certifieringar från CompTIA, Cisco, EC Council, Microsoft, ISACA och ISC2 så är vår cybersecurity professionella samling för dig. [+]

Om du vill driva dina säkerhetsfärdigheter ytterligare och vill få branschledande certifieringar från CompTIA, Cisco, EC Council, Microsoft, ISACA och ISC2 så är vår cybersecurity professionella samling för dig.

1. Praktisk inlärning

Med material som är speciellt utvalt för dig får du en cybersäkerhetsexpert.

2. skräddarsydd för dig

Vår premium cybersecurity-samling innehåller allt du behöver för att landa en karriär inom cybersecurity.

3. Lär dig i din egen takt

Alla våra kurser är tillgängliga 24/7 och kan nås från var som helst i världen.

Din snabbinsamling guideLeverantörer: CompTIA, Cisco, EC Council, Microsoft, ISACA, ISC2Leverantör: SkillsoftStudentstöd: StudentCare ™ och sakkunniga mentorerFörkunskaper: Se individuella kurserBedömning: Examination baseradResurser: Tillgång till Internet och e-postPerfekt för: Cybersecurity-analytiker, säkerhetsarkitekter och infosec-specialisterVad finns i samlingenProfessionell utveckling som arbetar runt digCompTIA NetworkCompTIA SecurityCompTIA Cybersecurity AnalystCompTIA Advanced Security PractitionerCCNACCNA-säkerhetCertifierad Ethical HackerCISSPSSCPFå certifierad The Learning People sättProfessionell utveckling som arbetar runt digVärldens # 1 eLearning portal24x7 tillgångExpert mentorerPraktiska interaktiva Practice LabsEtt globalt samhälle av kamraterPröva prep praktik tentorPrisbelönta StudentCare-teametOnline böcker, tentamen guider och videorOfficiell EC-rådets CEH-utbildning [-]

Post-kandidatcertifikat i geografiska informationssystem

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Deltid 1 - 5 år September 2019 Amerikas förenta stater Washington

Johns Hopkins Online-certifikat i Geographic Information Systems erbjuder dig en vetenskaplig grund i rumslig datamodellering, analys och visualisering. Programmet är inriktat på deltidspersonal och fokuserar på geospatial dataanalys och visualisering i en webbaserad miljö. Finns helt online, kommer det att ge dig en bekväm, interaktiv plattform för att utforska GIS och dess roll i det snabbt utvecklade området cloud computing. [+]

Johns Hopkins Online-certifikat i Geographic Information Systems erbjuder dig en vetenskaplig grund i rumslig datamodellering, analys och visualisering. Programmet är inriktat på deltidspersonal och fokuserar på geospatial dataanalys och visualisering i en webbaserad miljö. Finns helt online, kommer det att ge dig en bekväm, interaktiv plattform för att utforska GIS och dess roll i det snabbt utvecklade området cloud computing.

Programmet tar ett mycket innovativt och unikt tillvägagångssätt för GIS-utbildning, som lär dig de senaste trenderna i rumslig databehandling, analys och visualisering med hjälp av ett multimedia-leveranssystem. Du kommer också att få ovärderlig erfarenhet av GIS-webbaserad applikationsutveckling i en cloud computing-miljö, vilket ökar din förståelse för programdesign, programvaru livscykelhantering, databasskydd och webbarkitektur.... [-]


Certifikat i datornätverk: cisco nätverksadministration

Butte College
Campusstudier Heltid 12 - 24 månader August 2019 Amerikas förenta stater Chico

Den datornätverk Programmet förbereder för branschstandard certifieringsprov och nybörjar positioner som professionella datornätverk. [+]

Certifikat i datanätverk: Cisco Network AdministratioN

Datanätverksprogram

www.butte.edu/departments/careertech/computerscience/ Linda Fischer, Advisor (530) 893-7402 Avdelningskontor: AHPS 251 (530) 895-2531 Rådgivning och rådgivning: (530) 895-2378

Om programmet

Den datornätverk Programmet förbereder för branschstandard certifieringsprov och nybörjar positioner som professionella datornätverk. Läroplanen omfattar nätverks fundamenta, WAN teknik, grundtrygghet och trådlösa koncept, routing och kopplings fundamenta, och konfigurera enkla nätverk.

Inga förutsättning färdigheter krävs för studenter att skriva in sig i programmet.

Karriärmöjligheter... [-]


Högre nationellt certifikat (HNC) i databehandling

Barking & Dagenham College
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Dagenham

Du kan studera på detta tvååriga högre nationella diplom och gå direkt in i arbetet, eller använd det som förberedelse för att gå vidare till universitetet för att studera för en examen i databehandling. På något sätt kommer det att ge dig en mångsidig uppsättning färdigheter och god analytisk kunskap inom en rad datorämnen från digital bildskapande, till IT-säkerhetshantering. HNC / HND i Computing kan vara det perfekta sättet att kickstart dina ambitioner. Genom att genomföra kursen kommer du att få den kunskap och förståelse som behövs för att komma in i ett brett spektrum av spännande IT-relaterade yrken. Och med Canary Wharf och Tech City i östra London precis längs vägen från Barking [+]

Är du intresserad av en karriär inom databehandling?

Med Canary Wharf och Tech City i östra London innebär att du studerar med oss ​​att du är i toppposition för att få ut det mesta av möjligheter precis utanför dörren.

Vårt HNC Computing-program är utformat för att hjälpa dig att utveckla både de tekniska och "mjukare" färdigheter som efterfrågas av arbetsgivare. Kursen omfattar digital hårdvara design, nätverksteknik, kodning, webbutveckling, robotik, affärsanalys och databasadministration samt många andra eftersökta färdigheter.

Efter avslutad HNC kan du gå vidare till HND, som även erbjuds på Barking

Vad ska jag lära mig?

Du kommer att lära dig de stora specialiteterna i databehandling.... [-]


Certifikat i avancerad IT-hantering

Universidad Tecmilenio
Online Deltid 3 månader July 2019 Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 fler

Strategiskt föreslår och implementerar state-of-the-art informationsteknik som identifierats för omformning eller förbättring av ett företag. [+]

Strategiskt föreslår och implementerar state-of-the-art informationsteknik som identifierats för omformning eller förbättring av ett företag.

[-]

Certifierad Ethical Hacker

US Online Learning
Online September 2019 Amerikas förenta stater New York

Den certifierade etiska hackaren (CEH) -kursen gör att eleverna kan identifiera, motverka och försvara hackare från penetrerande nätverk och få tillgång till viktig information. Detta kommer att göra det möjligt för elever att distribuera proaktiva motåtgärder och i sin tur fortsätta utveckla informationssäkerhet och utnyttjade sårbarheter. [+]

Certifierad Ethical Hacker (CEH)

Den certifierade etiska hackaren (CEH) -kursen gör att eleverna kan identifiera, motverka och försvara hackare från penetrerande nätverk och få tillgång till viktig information. Detta kommer att göra det möjligt för elever att distribuera proaktiva motåtgärder och i sin tur fortsätta utveckla informationssäkerhet och utnyttjade sårbarheter. Med denna certifiering kommer yrkesverksamma att få en värdefull behörighet som styr en genomsnittlig lön på över 100 000 dollar per år. Denna kurs är också förutsättningen för CHFI-certifieringen som kommer att expandera på hackteknikerna och leda till området för cyberforskning och utredning. Ämnen som ingår i kursen är: DDOS Attacks, Detection, Policy Creation, Social Engineering, Virus Creation och Buffer Overflows för att nämna några.... [-]


Certifikat i digital transformation: Från AI och IoT till Cloud, Blockchain och Cybersecurity

MIT Professional Education Online
Online Heltid 2 månader September 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

En digital revolution är pågår. Tekniken tränger igenom alla aspekter av vårt samhälle: kommunikation, utbildning, medicin, transport, jordbruk och tillverkning. Cryptocurrencies stör system för banker. Hyperconnectivity - genom kommunikationssystem, sensorer, wearables och smarta enheter - har suddit gränsen mellan de fysiska och digitala världarna. [+]

ÖVERSIKT

En digital revolution är pågår. Tekniken tränger igenom alla aspekter av vårt samhälle: kommunikation, utbildning, medicin, transport, jordbruk och tillverkning. Cryptocurrencies stör system för banker. Hyperconnectivity - genom kommunikationssystem, sensorer, wearables och smarta enheter - har suddit gränsen mellan de fysiska och digitala världarna.

Professionella som förstår betydelsen av stora data, och ännu viktigare hur man kan utnyttja det, kan hjälpa sina företag att ansluta sig till kunder och intressenter med effektivitet och precision, skapa nya möjligheter och fortsätta konkurrera. Digitala plattformar erbjuder grundläggande förbättringar av traditionella affärsmodeller, kan omvandla hela industrier och är viktiga drivkrafter för tillväxt. Webbaserade företag som utnyttjar digital infrastruktur kan snabbt komma in på marknaderna och flytta med smidighet i den nya digitala ekonomin.... [-]


Certifikat inom marin dieselmekanik

NBCC
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Kanada Saint Andrews

Marindieselmekanik är motorspecialister. De har expertkunskap om el- och motorsystem i dieselmotorer och fartyg. Du lär dig hur du installerar, reparerar och underhåller stora mekaniska komponenter i kommersiella maskiner. [+]

Programöversikt

Marindieselmekanik är motorspecialister. De har expertkunskap om el- och motorsystem i dieselmotorer och fartyg. Du lär dig hur du installerar, reparerar och underhåller stora mekaniska komponenter i kommersiella maskiner. Din träning kommer också att överföras till andra affärer, inklusive utrustning för tung utrustningstjänster och transport- och transporttjänsteman. Vattentransporter är avgörande för industri och fritid, och marin dieselmekanik är efterfrågade över hela världen i olika sektorer.

Varaktighet

Krav på detta certifikatprogram kan uppnås inom ett akademiskt år av heltidsstudie.

Förkunskapskrav

Profil A

Högskoleexamen eller Vuxenhögskolan Diplom eller GED-diplom för högstadieekvivalensKarriärmöjligheter... [-]

Certifikat i digital transformation: Ledande personer, data

UC Berkeley Executive Education Online
Online Heltid 2 månader December 2019 Amerikas förenta stater Berkeley

Varje organisation, oavsett bransch och erbjudande, är nu ett informationsföretag. Från relationer med externa partners och kunder till interna verksamheter har digital teknik förändrat hur information överförs och bearbetas. Följaktligen är varje jobbfunktion inom varje företag och näringsliv sårbart för något sätt av digital störning. [+]

ÖVERSIKT

Varje organisation, oavsett bransch och erbjudande, är nu ett informationsföretag. Från relationer med externa partners och kunder till interna verksamheter har digital teknik förändrat hur information överförs och bearbetas. Följaktligen är varje jobbfunktion inom varje företag och näringsliv sårbart för något sätt av digital störning.

Data och teknik är kärnan i digital transformation, men dessa faktorer är inte ensamma för att göra hoppet mot att hålla sig relevant. Det handlar också om människor och deras förmåga. Det är ingen tvekan om att konkurrera i en digitalt centrerad värld kräver olika färdighetssätt. Som ledare måste du hitta rätt kompetensbalans för att upprätthålla din kärnverksamhet samtidigt som du innoverar för framtiden. Detta inkluderar framtidsskyddande dina egna färdigheter som ledare i den digitala tiden.... [-]


Software Applications Specialist Certificate

North Iowa Area Community College
Online Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Mason City

Software Applications Specialist certifikat är utformad för att utsätta studenter och programvara från Microsoft. Dessa kurser är affärs valfria och kan tillämpas på utbildningsbevis eller examina. Många av dessa kurser erbjuds på ett arrangerat basis eller på nätet. [+]

Software Applications Specialist certifikat är utformad för att utsätta studenter och programvara från Microsoft.

Dessa kurser är affärs valfria och kan tillämpas på utbildningsbevis eller examina. Många av dessa kurser erbjuds på ett arrangerat basis eller på nätet.

Grad förtjänat Kostnader Karriärmöjligheter

Framgångsrika akademiker kan hitta arbetstillfällen inom följande områden:

[-]