Läs den officiella beskrivningen

CIEL Program Mission

Uppdraget för Dillard University Centrum för Intensive English Language (CIEL) är att ge internationella studenter i jakten på menings språktillägnande med en konkurrensfördel på det engelska språket, den amerikanska kulturen, diversifiering och färdigheter som är en integrerad del av att bli framgångsrika studenter och yrkesverksamma. Målen för CIEL programmet är:

 • Att ge studenterna läsa, skriva, lyssna, tala färdigheter och kulturell medvetenhet.
 • Att odla en förståelse för de färdigheter som krävs för framgång som akademiska studenter i USA, och i synnerhet vid Dillard University språk- och studie.
 • För att främja interkulturell medvetenhet genom meningsfull klassrummet och utanför campus erfarenheter.

Placering, utvärdering och certifikat

Före start Centrum för Intensive English Language (CIEL) Program, allt i kommande studenter kommer att krävas för att ta ett språktest. Placeringen testet bestämmer vilken av de sex nivåer (grundläggande, hög början, låg mellan, mellanliggande hög medel, avancerad) erbjuds en elev kommer att placeras i före starten av kurstillfällen. Prestation mäts baserat på prov poäng, läxor, laborationer, klassrum prestanda, portföljer, och närvaro. Student-lärare konferenser och halvtidsrapporter hjälpa till att utvärdera utvecklingen av studenter. Efter ett framgångsrikt slutförande av alla krav för en session, studenter får ett certifikat av prestationen. Studenter som avslutar Nivå 6 får ett certifikat av programmet avslutats, tillsammans med en slutrapport / utskrift.

Läsa och skrivkurs

Denna klass syftar till att engagera deltagarna i skrivprocessen. Den diskuterar kunskap och förståelse för kultur och utforskar den retoriska syftet med personlig berättelse och kulturella svar. Undervisningsstrategier inkluderar individualiserad, konferensbaserad undervisning, inbördes handledning, grammatik och användning översyn, och akademisk och datautbildning.

Lyssna och tala

Även i denna kurs, kommer tyngdpunkten att läggas på att lyssna på information, den huvudsakliga idén, liksom göra förutsägelser med hjälp av kontextuella ledtrådar, uttal och konversation.

kulturellt berikande

Denna kurs är utformad för att introducera studenterna till större perioder, rörelser och historia som är relevanta för amerikanska och African American arv, samt kultur och historia i New Orleans. Genom veckostadsturer kommer studenterna har möjlighet att lära sig mer om staden, staten och landet.

Röst & Artikulation Course

Studenterna kommer att fokusera på sång mekanismer, fonetik och tillhörande övningar för att förbättra artikulation, uttal och uttrycks intonation. Detta är en anpassad kurs undervisas av Theater fakulteten, riktad mot den icke-modersmål, med dess huvudsakliga syfte är förbättring och förstärkning av uttal.

Laboratory

Eleverna kommer att förbättra sina fonetiska / muntliga färdigheter genom lyssnings laboratorium där studenter engagera sig i läsning, lyssna, grammatik, och röstövningar, i slutändan öka deras kunskaper i engelska.

logistiska arrangemang

transport

All transport till och från flygplatsen ordnas av CIEL utbyte koordinator. Utbytet Samordnaren kommer att ansvara för att plocka upp alla deltagare från flygplatsen på dagen för deras ankomst.

Bostads Arrangemang:

Deltagarna kommer hållas på campus. Om så begärs, kan de var och en försedd med en inhemsk engelsktalande roomate (beroende på antal tillgängliga) för att maximera sin nedsänkning erfarenhet.

Måltider

Frukost, lunch och middag kommer att ges till studenter under hela vistelsen. Deltagarna kommer att behöva varna utbyte samordnare för någon diet för att säkerställa att åtgärder vidtas i cafeterian före ankomst.

sängkläder

Alla deltagare kommer att få en kudde, en handduk, en uppsättning lakan och en filt vid ankomsten.

kulturellt berikande

(Diskuterat ovan) Nedan följer en lista över de kulturella anrikningsverksamhet som lärare particiapate in:

 • Historiska New Orleans Tour - Treme - River Front, rundvandring i French Quarter, besöka viktiga platser, landmärken och historiska markörer för att orientera dem till den nationella och internationella historiskt värde i New Orleans. Starta - Café du Monde.
 • Historisk världskriget Meusem - Funktioner utställningar och interaktiva upplevelser. Verkliga storlek flygplan, fartyg, stridsvagnar och annan viktig maskiner i oöverträffade siffror är tillgängliga för visning. Deltagarna har också en möjlighet att uppleva en 4D-film. Bortom alla gränser, skapade exklusivt för The National WWII Museum, är en unik och kraftfull 4-D bioupplevelse finns ingen annanstans i världen. Skapad och utformad med 21-talets teknik och använda en 120-fot bred uppslukande skärm, störtar produktion tittare i 20-talets mest titanisk kamp
 • Historiska franska kvarteren - Från eleganta hotell och restauranger till fantastiska musikklubbar, shopping och mer. Alla finns här i den historiska New Orleans franska kvartalen.
 • New Orleans-området Odlingar - Odlingar var en gång stöttepelarna för en regional jordbruksekonomi, liksom bastioner en förnäm.
 • New Orleans Cemeteries- Endast i New Orleans skulle kyrkogårdar vara stora turistattraktioner
 • Offentliga parker och Squares- Parker och trädgårdar i New Orleans är stora historiska platser att turnera.
 • Historiska hem och Buildings- Från graciösa verandor till eleganta salonger, New Orleans historiska hus och byggnader är arkitektoniska skatter.
 • Kyrkor Historiska / Architectural Ränte Upptäck New Orleans andliga pärlor: monumentala helgedomar, extraordinära historia och makalös bildspråk.
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum