Läs den officiella beskrivningen

Många har hört talas om coolhunting men få vet vad det är. Det är en disciplin som kombinerar marknadsföring och sociologi, som ansvarar för att upptäcka dessa konsumenternas behov och förutser som kan förekomma inom en nära framtid. Även coolhunting har sitt ursprung i modebranschen, är nu en absolut nödvändig teknik som alla stora företagen är värda. Framgången för den metod coolhunting har passerat gränserna för modebranschen och i dag används i nästan alla branscher: bilindustrin, konsumentvaror, teknik, tjänster, osv. Alla företag vill veta vad konsumenterna behöver följande år och att erbjuda det innan tävlingen.

I denna forskarutbildning kommer att analysera prestanda trender, mode och hypes, samt hur olika konsumentsegment beter sig. Lär dig att ta fram professionella trender, samt förstå och tillämpa de olika verktygen för kvalitativ marknadsundersökning som ger oss den coolhunting.

Undervisningen teamet består av olika forskar profiler av personal med lång erfarenhet inom branschen, som kommer att vägleda och ge kunskap och verktyg som behövs för optimal tillämpning av coolhunting.

Läroplanen innehåller även metoder i städer offsite europeiskt riktmärke i utbildning, upptäckt och analys av marknadstrender: Antwerpen, BARCELONA, London, Madrid.

Mängden flyg och boende ingår i det totala priset för kursen. Och eftersom varje resa har specifika mål, kan referens staden variera om det program som krävs.

Syften

  • Ge kunskap för att korrekt identifiera typer och aktuella konsumentprofiler.
  • Lär dig att analysera både globala marknader och massmarknader, nischmarknad, snabba mode, allianser mellan varumärken och designers (co-branding).
  • Att utbilda yrkesverksamma att undersöka, tolka och identifiera nya trender.
  • Tillhandahålla verktyg för rapportering av trender och livsstilar på ett effektivt sätt.
Program undervisas på:
Spansk

Se 1 fler kurser från FDModa - LCI Barcelona »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 terminer
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum