Coolhunting examen och forescasting trend för modebranschen

FDModa - LCI Barcelona

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Coolhunting examen och forescasting trend för modebranschen

FDModa - LCI Barcelona

Många har hört talas om coolhunting men få vet vad det är. Det är en disciplin som kombinerar marknadsföring och sociologi, som ansvarar för att upptäcka dessa konsumenternas behov och förutser som kan förekomma inom en nära framtid. Även coolhunting har sitt ursprung i modebranschen, är nu en absolut nödvändig teknik som alla stora företagen är värda. Framgången för den metod coolhunting har passerat gränserna för modebranschen och i dag används i nästan alla branscher: bilindustrin, konsumentvaror, teknik, tjänster, osv. Alla företag vill veta vad konsumenterna behöver följande år och att erbjuda det innan tävlingen.

I denna forskarutbildning kommer att analysera prestanda trender, mode och hypes, samt hur olika konsumentsegment beter sig. Lär dig att ta fram professionella trender, samt förstå och tillämpa de olika verktygen för kvalitativ marknadsundersökning som ger oss den coolhunting.

Undervisningen teamet består av olika forskar profiler av personal med lång erfarenhet inom branschen, som kommer att vägleda och ge kunskap och verktyg som behövs för optimal tillämpning av coolhunting.

Läroplanen innehåller även metoder i städer offsite europeiskt riktmärke i utbildning, upptäckt och analys av marknadstrender: Antwerpen, BARCELONA, London, Madrid.

Mängden flyg och boende ingår i det totala priset för kursen. Och eftersom varje resa har specifika mål, kan referens staden variera om det program som krävs.

Syften

  • Ge kunskap för att korrekt identifiera typer och aktuella konsumentprofiler.
  • Lär dig att analysera både globala marknader och massmarknader, nischmarknad, snabba mode, allianser mellan varumärken och designers (co-branding).
  • Att utbilda yrkesverksamma att undersöka, tolka och identifiera nya trender.
  • Tillhandahålla verktyg för rapportering av trender och livsstilar på ett effektivt sätt.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 terminer
Heltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan