Cordon Bleu Certifikat

Tante Marie Culinary Academy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Cordon Bleu Certifikat

Tante Marie Culinary Academy

Den 1 termen Cordon Bleu Certifikatkurs är lämpad för dem som vill utveckla karriär inom mat och gästfrihet.

Vi har kört kursen sedan 1954, vilket har lett till det globala erkännandet som ett av de ledande grundnivåerna på matlagningsprogrammen.

Cordon Bleu-certifikatkursen innehåller också CTH Level 2 Diploma in Culinary Skills, ett nivå 2-pris inom livsmedelssäkerhet och en 1-dagars vinkurs med Master of Wine, John Downes.

cordon bleu

Vad du kommer att lära dig

Din kurs börjar med en introduktion till att arbeta i en professionell köksmiljö, med praktisk kompetensutveckling som knivkompetens innan du går vidare till grunden för professionell matlagning.

Liknande våra kortare 4 veckors kurser är lektioner utformade för att inkludera tekniker som bygger din förståelse för hur mat förändras när du lagar mat. Certifikatkursen tar dig sedan till nästa nivå av förmåga, ser djupare på olika områden av matlagning och lägger till stödjande teoriundervisning, vilket hjälper dig att bättre förstå den mat du lagar, gör justeringar och producera recept.

Denna kombination av praktiska matlagnings- och teoriklasser kommer att bygga en grundnivå för förståelse inom alla områden av matlagning, inklusive menyplanering, budgetering och presentationsförmåga.

Du kommer att läras i en liten grupp på högst 10 studenter, med stor tonvikt på tid i våra toppmoderna kök. Under kursen får du också möjlighet att dra nytta av kött- och fiskföreläsningar som presenteras av ledande experter i vår demonstrationsteater.

Cordon Bleu-certifikatkursen innehåller också ett nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet och en 1-dagars vinkurs med Master of Wine, John Downes.

cordon bleu

Tentor

Bedömning av Tante Maries Cordon Bleu-certifikatkurs består av både teori och praktiska tentor. Detta inkluderar CTH-bedömning spridad över två dagar och en slutlig praktisk och teoretisk tentamen.

KVALIFIKATIONER GÄLLER

  • Nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet
  • Tante Marie Cordon Bleu-certifikat

Karriärmöjligheter

Avslutande av Tante Marie Cordon Bleu-certifikatkursen ger akademiker de färdigheter som krävs för att börja en karriär som juniorkock, eller till och med etablera sin egen cateringaffär.

Många akademiker fortsätter att få arbete på ett av de många områdena inom gästfrihetssektorn - bygga sina färdigheter mot framgångsrika karriärer - inklusive icke-matlagningsroller som journalistik, matfotografering och evenemangshantering. Vissa akademiker bestämmer sig för att fortsätta sina studier och anmäler sig till Tante Marie Intensive Cordon Bleu Diploma, för att förbättra kompetensen ytterligare.

Tante Marie akademiker är kända för sina oöverträffade standarder och professionell disciplin, vilket ställer dem i hög efterfrågan från skidbostad arbetsgivare. Vi arbetar med ett brett nätverk av företag som regelbundet erbjuder branschråd och intervjuer till våra studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 11, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 månader
Heltid
Price
Pris
8,900 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Woking, England
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Nov. 29, 2018
Dates
Jan. 2019
Storbritannien - Woking, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Sept. 2019
Storbritannien - Woking, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Nov. 29, 2018