Read the Official Description

Den 1 termen Cordon Bleu Certifikatkurs är lämpad för dem som vill utveckla karriär inom mat och gästfrihet.

Vi har kört kursen sedan 1954, vilket har lett till det globala erkännandet som ett av de ledande grundnivåerna på matlagningsprogrammen.

Cordon Bleu-certifikatkursen innehåller också CTH Level 2 Diploma in Culinary Skills, ett nivå 2-pris inom livsmedelssäkerhet och en 1-dagars vinkurs med Master of Wine, John Downes.

cordon bleu

Vad du kommer att lära dig

Din kurs börjar med en introduktion till att arbeta i en professionell köksmiljö, med praktisk kompetensutveckling som knivkompetens innan du går vidare till grunden för professionell matlagning.

Liknande våra kortare 4 veckors kurser är lektioner utformade för att inkludera tekniker som bygger din förståelse för hur mat förändras när du lagar mat. Certifikatkursen tar dig sedan till nästa nivå av förmåga, ser djupare på olika områden av matlagning och lägger till stödjande teoriundervisning, vilket hjälper dig att bättre förstå den mat du lagar, gör justeringar och producera recept.

Denna kombination av praktiska matlagnings- och teoriklasser kommer att bygga en grundnivå för förståelse inom alla områden av matlagning, inklusive menyplanering, budgetering och presentationsförmåga.

Du kommer att läras i en liten grupp på högst 10 studenter, med stor tonvikt på tid i våra toppmoderna kök. Under kursen får du också möjlighet att dra nytta av kött- och fiskföreläsningar som presenteras av ledande experter i vår demonstrationsteater.

Cordon Bleu-certifikatkursen innehåller också ett nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet och en 1-dagars vinkurs med Master of Wine, John Downes.

cordon bleu

Tentor

Bedömning av Tante Maries Cordon Bleu-certifikatkurs består av både teori och praktiska tentor. Detta inkluderar CTH-bedömning spridad över två dagar och en slutlig praktisk och teoretisk tentamen.

KVALIFIKATIONER GÄLLER

  • Nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet
  • Tante Marie Cordon Bleu-certifikat

Karriärmöjligheter

Avslutande av Tante Marie Cordon Bleu-certifikatkursen ger akademiker de färdigheter som krävs för att börja en karriär som juniorkock, eller till och med etablera sin egen cateringaffär.

Många akademiker fortsätter att få arbete på ett av de många områdena inom gästfrihetssektorn - bygga sina färdigheter mot framgångsrika karriärer - inklusive icke-matlagningsroller som journalistik, matfotografering och evenemangshantering. Vissa akademiker bestämmer sig för att fortsätta sina studier och anmäler sig till Tante Marie Intensive Cordon Bleu Diploma, för att förbättra kompetensen ytterligare.

Tante Marie akademiker är kända för sina oöverträffade standarder och professionell disciplin, vilket ställer dem i hög efterfrågan från skidbostad arbetsgivare. Vi arbetar med ett brett nätverk av företag som regelbundet erbjuder branschråd och intervjuer till våra studenter.

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Tante Marie Culinary Academy »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
2 månader
Heltid
Pris
8,900 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum