Corporate Finance modulära programmet

London Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Corporate Finance modulära programmet

London Business School

Programöversikt

Förvärva verktygslådan krävs för att lyckas som ett finansiellt professionella

Finans professionella ansikte allt mer komplicerade arbetsuppgifter i dagens snabbrörliga företagsklimat. För att bli framgångsrik, måste de behärska ett brett utbud av corporate finance verktyg och förstå hur man använder dem.

Corporate Finance Modular programmet ger dig möjlighet att förvärva dessa verktyg i tre fristående moduler, som sex till åtta veckor mellanrum för att ge dig gott om tid att ta till sig materialet.

Redovisning och analys (modul 1) förklarar hur läsa och tolka bokslut


Corporate Finance och värdering (modul 2) ser på värderingen tekniker och deras tillämpningar


Företagsfinansiering och riskhantering Policy (modul 3) fokuserar på användning av finansiella instrument för att finansiera företag och hantera risker.

&nbsp


Innehåll

&nbsp

Modul 1: Redovisning och analys
I denna modul lär du dig att bedöma resultaten av ett företag genom att genomföra en noggrann analys av de finansiella rapporterna.

&nbsp

Modul 2: Corporate Finance och värdering
Denna del av Corporate Finance Modular programmet utrustar dig med den moderna värderingen verktyg som krävs för att korrekt bedöma ekonomiska beslut och utvärdera bolag.

&nbsp

Modul 3: företagsfinansiering och riskhantering Policy
Företagen har tillgång till en allt rikare uppsättning av alternativ för att finansiera sin verksamhet. Dessutom förlitar de sig alltmer på derivatmarknaden för att säkra flera riskkällor. Denna modul introducerar de viktigaste instrumenten tillgängliga för moderna företag. Den undersöker också hur man värdera dem och hur man använder dem för att fatta bra ekonomiska beslut.


Du kommer att få en fördjupad förståelse av kapitalmarknaderna, företagsfinansiering samt värdering av företagens skulder såsom obligationer, optioner och aktier. Du kommer då att undersöka säkring och riskhantering samt viktiga områden av riktiga alternativ, utdelningspolicy, fusioner och förvärv, omstruktureringar, finansiell oro, säkerhet utfärdas processen, och långsiktig finansiell planering.

&nbsp

&nbsp

Målgrupp

&nbsp

Corporate Finance Modular programmet är perfekt för alla som söker en gedigen förståelse av de centrala begreppen bakom moderna finansiella beslutsfattande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
3 veckor
Deltid
Price
Pris
14,950 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan