Cybersäkerhet

Tel Aviv University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Cybersäkerhet

Tel Aviv University

Under de senaste tre decennierna har staten Israel, "The Start-Up Nation", behållit sin position som ett ledande kraftverk för cybersäkerhetsinnovation. Vi uppmanar dig att gå med i oss när vi undersöker både världen av cyberkrig och säkerhetshot och de grundläggande teknologierna för cybersäkerhetssystem, inklusive kryptologi. Hash Funktion; Krypto Techniques; Asymmetrisk Kryptering; och mycket mer.

Ytterligare möjligheter

Våra studenter inskrivna i Cyber ​​Security-programmet har också den unika möjligheten att delta i "Cyber ​​Week" som är en årlig ledande internationell konferens om cybersäkerhet som hålls vid Tel Aviv University . Cyber ​​Week 2018 kommer att ske veckan före vårt startdatum för programmet. Konferensen erbjuder en unik samling av cybersäkerhetsexperter, som sammanför branschledare, nystartare, investerare, akademiker, diplomater och andra tjänstemän. Genom att ge en tankeväckande utbyte av kunskap, metoder och idéer kommer konferensens händelser att innehålla rundabordsspel, paneler, workshops, forum, BSides, tävlingar och mer. Tidigare har Cyber ​​Week värd över 5000 deltagare från mer än 50 länder. Konferensen är värd av det tvärvetenskapliga cyberforskningscentret för blavatnik (ICRC), Yuval Ne'eman-verkstaden för vetenskap, teknik och säkerhet, Tel Aviv University , Israels nationella cyberdirektorat under premiärministeriet och utrikesdepartementet.

Curriculum

Grundläggande teknologier för cybersystem (4 hp)

Provkursplaner kommer snart.

Kostar

Anmälningsavgift

Extrakostnader

Studenter som deltar i Cyber ​​Week debiteras ytterligare $ 400; Detta omfattar ingången till Cyber ​​Week och den extra bostadsavgiften för den veckan.

Ansökningskrav

behörighet

Öppet för akademiker som har en poängvärde på 80% (3,0 / 4,0 skala) och högre. Studenter ska ha tagit minst en tidigare kurs i datavetenskap eller ett relaterat fält.

Obligatoriska ansökningsdokument

En komplett ansökan består av en inlämning av alla nödvändiga dokument i en bilaga till onlineapplikationen.

 • Online ansökningsformulär,
 • Ansökningsavgift $ 60 USD,
 • Officiella utskrifter från alla högre utbildningsanstalter deltog, inklusive en kopia av eventuella examensbevis,
 • Två akademiska rekommendationsbrev,
 • Demonstrated Command of English: Alla sökande måste bevisa sin engelskspråkiga färdighet validerade genom en TOEFL eller IELTS examen. Tentamen måste tas innan ansökningsfristen, och officiella poäng måste skickas direkt till TAU International office av testorganet. TAU Internationals ETS-kod är 7704. TOEFL-test (lägsta poäng: skriftlig 582, datorbaserad 223 eller iBT 89) IELTS-test (lägsta poäng: 6,5). Undantag: Elever vars primära och sekundära utbildning ägde rum i Australien, Kanada, Storbritannien, Irland, Nya Zeeland eller USA är undantagna från detta krav. Observera att studenter som föddes i ett av dessa länder men som utbildades på annat håll fortfarande kommer att behöva uppfylla det engelska kompetensbehovet för att kunna slutföra sin ansökan.

Obligatoriska förutbestämningsformulär

 • En kopia av giltigt pass
 • Ett passfoto
 • Medicinsk form
 • Avtal om överenskommelse
 • Depositionsformulär

Hus

Studenter som deltar i TAU internationella sommarprogram är berättigade att bo i våra Einstein sovsalar, intill campus (baserat på tillgänglighet). Kostnaden är $ 800 USD per månad. Sovsalar är indelade i sviter av två sovrum delade av två studenter per sovrum. Varje svit är möblerad och har luftkonditionering, kabel-tv, trådlöst, pentry och badrum.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad January 16, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Varaktighet
25 dagar
Heltid
Price
Pris
2,000 USD
extra $ 400 avgift för att delta i Cyber ​​Week.
Information
Deadline
Kontakt Skolan
*Students participating in Cyber Week must arrive on June 16
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Startdatum : Juni 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
*Students participating in Cyber Week must arrive on June 16
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
*Students participating in Cyber Week must arrive on June 16
Slutdatum Kontakt Skolan