KURS SPRÅK: SPANSKA

Är du imponerad av effekterna och de animationer du ser på bio och vill du veta hur de gjordes? Denna nyfikenhet kan bli ett yrke och ta dig långt in i animations- och videospelindustrin.

animation

Med träningscykelnhögre nivå i 3D-animationer, interaktiva spel och miljöer , videogames specialist, kommer du att kunna förvärva den nödvändiga kunskapen för att ge livet till interaktiva multimediaprojekt, generera virtuella utrymmen och 2D- och 3D-animationer, kontrollera efterproduktionsprocesser och övervaka effekterna av upplagan. Och allt detta samtidigt börjar du i den spännande världen av videospeldesign och känner till de senaste verktygen som behövs för att utveckla applikationer och spel på vilken plattform som helst.

Syftar till de ungdomar som försöker utveckla sin yrkesverksamhet inom området audiovisuell produktion (film, tv och video), videospel, 2D och 3D-animering, interaktivt och icke-interaktivt multimedia samt i reklam och närstående företag med internet och nya medier.

Varför studera kursen?

Vi tränar specialiserade tekniker i 3D-animationer och interaktiva miljöer, och vi lär dig också hur du applicerar din kunskap för att presentera dig inom spel- och spelbranschen.

Vi har ett laboratorium utrustat med den senaste tekniken för generering av multimedia- och animationsinnehåll, samt montering och efterproduktion rum.

Vi är beroende av teoretisk och praktisk utbildning och om utveckling av verkliga projekt med företag som en lärande möjlighet.

Vi satsar på en blandad utbildning genom våra lärare, en balans mellan kvalificerade tekniker och erkända aktiva yrkesverksamma, kännetecknande för den specifika metodiken som lärs ut i IED Madrid.

Att studera vid IED Madrid innebär att du bor med alla grenar av designen i ett privilegierat utrymme, en kreativ upplevelse och en unik möjlighet att erbjuda våra studenter.

Professionella utgångar: Skapare av 2D- och 3D-animeringar. Generator av virtuella utrymmen. 3D specialeffekter tekniker. Utvecklare av multimedia audiovisuella produkter och applikationer. Redaktör för audiovisuellt interaktivt multimediainnehåll och icke-interaktivt. Utvecklare och designer av videospel.

Program undervisas på:
  • Spanish (Spain)

Se 46 fler kurser från IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Senast uppdaterad September 30, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
6,600 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum