Läs den officiella beskrivningen

MÅL

  • Tillhandahålla en solid teoretisk grund studenter inom ekonomi, juridik eller filmhistorien och audiovisuell, vilket ger dem under deras framtida karriärer, berika deras uppfattning om yrket och för att underlätta beslutsfattande.
  • Integrera eleverna på arbetsmarknaden genom praktik, vilket gör dem omedelbart i drift och därför attraktiva för industrin rekryterare. Detta är desto viktigare att det är en sektor som främst genom nätverk.
DHEC DISTRIB PROD

AFFÄRSMÖJLIGHETER

Syftet med utbildningen avser handel laddade eller produktionsassistent på kort sikt i ett filmproduktionsbolag, programmering assistent i en stor markbunden kanal eller forskningschef för en tillsynsmyndighet som CSA.
Så småningom kan de överväga att arbeta som programmerare eller marknadschef på en film distributör, redaktionschef inom en kanal eller chef för förvärv för en distributör, etc ...

DHEC 2

berörda allmänheten

Hautes Filmvetenskap är utformad för studenter +3, innehavare av en licens eller en Grande Ecole grad, såsom doktorander i ESRA.
De sökande måste visa ett intresse yrkena film och audiovisuella sektorn. De måste ge ett personligt brev och CV, och tillbringa intervju.
Program undervisas på:
Franska

Se 5 fler kurser från ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum