Läs den officiella beskrivningen

MÅL

Hautes Etudes Cinematic Scenario syftar till att utbilda yrkesverksamma som kan uppfylla förväntningarna hos programindustrin i alla frågor som påverkar skrivandet av innehållet. Under sina två år av träning, eleverna lär sig att scénariser någon typ av arbete eller audiovisuella genre, om det är film (fiktion och dokumentär), TV eller media i deras olika format och innehåll specifik.

I slutet av sina studier är studenter slutföra en 90-minuters fiction scenario. Detta arbete är föremål för en pedagogisk uppföljning under hela året och ger upphov till ett försvar.

I detta arbete läggs en avhandling om ett ämne med anknytning till den utbildning de fått.

DHEC SCENAR GENOMFÖRANDE

KARRIÄR MÖJLIGHETER

Aktivera studenter som vill göra skriva i fokus för sitt arbete, om fiktiva scenarier i live-action eller animation, dokumentärer eller tecknade scenarier vinst nödvändig kompetens för att utöva yrket som författare. Låt eleverna som avser att filmskapande behärska konsten att berättande och mekanismerna för dramatiker och samtidigt ha förmåga att hantera iscensättningen, riktning skådespelaren och filmskapande i sina tekniska komponenter huruvida skärning av filmen skytte, redigerar eller blandning i efterproduktion. De kunskaper som förvärvats under utbildningen tillåter eleverna att ansöka om positioner inom följande områden:

  • Generalist och tematiska kanaler TV (läsare, litterära riktning)
  • Sofica. finansbolag (spelare)
  • produktionsbolag
DHEC

berörda allmänheten

Hautes Etudes Film scenario är för studenter +3. De sökande måste visa ett intresse för yrken inom den audiovisuella sektorn och i alla former av skrift (bio, teater, serietidningar, romantik, TV, dokumentär, reportage).

Program undervisas på:
Franska

Se 5 fler kurser från ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum