Read the Official Description

ht

Datornätverk Support Specialist programmet tillgängligt på våra Florida campus tar i allmänhet 12 månader att slutföra. När du har slutfört det här programmet får du din tekniska diplom från KBT College.

När du får ett datornätverk Support Specialist diplom, kan du starta din karriär i IT-branschen. Du kommer att tillgodose de e-postmeddelanden och telefonsamtal från personer som upplever problem med sin hårdvara eller mjukvara. Vissa företag och organisationer hyra Computer Network Support Specialist att få stöd i sina informationsbehandlingsavdelningar. Dessa positioner kommer alla kräver att du har en stark problemlösning och analytiska tänkande.

Översikt

Om du har en stark analytisk förmåga, är bra med felsökning, har enastående kommunikationsförmåga, tillsammans med fingerfärdighet, kan en karriär som Computer Network Support Specialist vara det perfekta valet för dig. Computer Network supportspecialister ger hjälp och rådgivning till människor och organisationer som använder datorprogram eller utrustning. Några kallar datornätverk supportspecialister, stöd informationsteknik (IT) anställda inom sin organisation. Andra, så kallade datoranvändare supportspecialister, bistå icke-IT-användare som har datorproblem.

De flesta arbetsgivare i dagens samhälle kräver att du har ett examensbevis eller examen innan du kan börja arbeta för deras företag eller organisation. Inlärning i Computer Network Support Specialist diplom program på våra Miami Gardens, Hialeah, och Flagler campus kommer att ge dig den kompetens, erfarenhet och kunskap som krävs för en karriär inom IT-branschen.

Mål

När du har registrerat i Computer Network Support Specialist programmet vid CBT College, kommer du vara beredd att hantera, förstå och utföra en mängd olika uppgifter, inklusive sådana som är relaterade till hårdvara och programvara underhåll, utöver felsökning för hårdvara och mjukvara . Du får också veta de praktiska och teoretiska grunder som behövs för att upprätthålla, utforma och genomföra ett nätverkssystem. Du får också veta hur man använder vanliga affärsapplikationer.

För att säkerställa hög kvalitet sysselsättning, kommer du behöver för att bli en certifierad datatekniker. Kursen undervisning och praktisk erfarenhet kommer att förbereda dig för olika certifierings mål, bland annat:

  • CompTIA A + Certification
  • CompTIA Network + Certification

Utfall

Datornätverk support specialister brukar göra följande:

  • Testa och utvärdera befintliga nätverkssystem
  • Utför regelbundet underhåll för att se till att näten fungerar korrekt
  • Felsöka lokala nätverk (LAN), WAN-nätverk (WAN) och Internetsystem

Datornätverk support specialister, även kallad teknisk support specialister, vanligtvis arbeta i sin organisation IT-avdelning. De hjälper IT-personal att analysera, felsöka och utvärdera problem datanät. De spelar en viktig roll i den dagliga underhållet av deras organisationens nätverk genom att hitta lösningar på problem när de uppstår. Lösa en IT-problem i tid är viktigt eftersom organisationer är beroende av sina datasystem. Supporttekniker kan bistå organisationens datoranvändare via telefon, e-post eller personliga besök. De arbetar ofta under nät, som hanterar mer komplexa uppgifter.

Helpdesk tekniker: vanligtvis ge teknisk hjälp för icke-IT datoranvändare. De svarar på telefon och e-post förfrågningar om hjälp. Ibland gör de platsbesök så att de kan lösa ett problem personligen.

Helpdesk tekniker kan lösa en rad problem som varierar med industrin och särskilt företag. Vissa tekniker arbetar för stora programvaruföretag eller stöd tjänsteföretag och måste ge instruktioner till företagskunder om hur du använder komplexa program. Ibland arbetar de med andra tekniker för att lösa ett problem.

Andra arbetar i teletjänstcentraler, svara enklare frågor från konsumenter. Vissa tekniker arbetar för organisationer och hjälpa icke-IT-arbetare med deras datorproblem.

EYTAer
Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by CBT College - Miami »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum