Läs den officiella beskrivningen

Vecka från 5 till 8 och från 19 till 21 oktober 2018 i milan

Ämnen: Kromatisk design för tredje ålder, Färg i kommunikation och färgpsykologi

Syftar till dem som vill närma sig färgen för första gången i designen eller fördjupa sin kunskap om ämnet med en auktoritativ och organisk pedagogisk väg.

Lärarna är av högsta nivå och internationellt känd: Edda Mally, VD för IACC Europa, en österrikisk konstnär som undervisar experiment och kromatiska känslor; Stephanie Gurk, geriatrikare, specialiserad på studier av färguppfattning av äldre människor; Massimo Caiazzo, professor i kromatologi och president i IACC Italia; Lia Luzzatto, essayist och professor i färgteori och kommunikation; Alexander Karnutsch, arkitekt och föreläsare vid IACC Akademy Austria.

Anmälningsavgiften är € 1.130,00, momsfri, betalas i två avdrag. Avgiften inkluderar teoretiska och praktiska lektioner, digitala handouts. Den årliga medlemsavgiften är 70,00 euro exklusive moms

Den kompletta tvååriga kursen är indelad i 4 seminarier, uppdelade i två moduler som äger rum på helgerna februari / mars och september / oktober varje år. Seminarierna, indelade i teoretiska och praktiska lektioner, behandlar följande teman för färgdesign: miljöpsykologi; färgdesign i miljöarkitektur; kromatismanalys; psyko-fysiologiska effekter av färg och ljus; element i neuro-fysiologi; psykosomatisk och visuell ergonomi; perceptiv psykologi; färgpsykologi; färg i kommunikation; grundläggande aspekter av färgteorier; färgutformning av utrymmena (hälsofaciliteter, kontor, industri- och produktionsanläggningar, skolor och utbildningsanstalter, kommersiella anläggningar, hotell och restauranger, bostadsområden, äldreomsorg) och tillämpad konst (mode och design).

För IACC-Italia-medlemmarna är en EXTRA FORMATIV DAG också reserverad med lärarna Massimo Caiazzo och Lia Luzzatto om ämnet "FYGELSYGOLOGI" på söndag 21 oktober 2018. Anmälningsavgiften är 70,00 € momsfri.

För information och registrering: iscrizioni@iacc-italia.org - 349 663 7668 (sekretariat: Silvia Bellani)

Program undervisas på:
Italienska
Senast uppdaterad July 1, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
1,130 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum