Deltid Kinesiska Program - Online Gratis Provkurs

Silk Mandarin

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Deltid Kinesiska Program - Online Gratis Provkurs

Silk Mandarin

Deltid kinesiska program

Våra deltidskurser är den perfekta lösningen för de personer som har en upptagen agenda. Deltidskurserna är uppbyggda på samma sätt som Intensiva kurser, men med deltid 6-programmet får du 6 lektioner per vecka och med deltid 4-programmet får du 4 lektioner per vecka. Du har också möjlighet att välja att ha kurs på vardagar eller helger, inklusive kvällar.

Deltidskurserna passar bäst för dem som:

  • arbeta under dagtid eller ha en upptagen dagordning annars
  • vill lära sig Mandarin men har ingen tidsfrist att träffa;
  • gillar att ha gott om tid att granska och studera hemma.

Metodik

Vår undervisningsmetodik skiljer oss från andra skolor. Det gör våra elever lär sig snabbare och med roligt. Speciellt vår banbrytande Slow Motion Technique är mycket populär hos våra studenter eftersom det lär dem dem mandarin med bara en regel i stället för dussintals och vilken student skulle inte älska det? Ta en titt på videofliken!

57718_Liwen-6-min.jpg

Produkter

I klassrummet använder vi ett paket med inbyggda verktyg för att hjälpa dig att förstå, memorera och använda det kinesiska språket. Bland våra powerpointpresentationer, som visas på en stor skärm, visualiseras kinesiska grammatikkonstruktioner och kinesiska strukturer. Vi använder Talking Flashcards för att hjälpa dig att lära dig de kinesiska tecknen och ge dig en app för att göra dina läxor.

Passera HSK-examen samtidigt

2 IN 1, det är vår läroplan för att lära dig Conversational Chinese / HSK. Med denna läroplan ger vi 2 resultat i 1 kurs. Du kommer att lära dig det dagliga livet Conversational Chinese och (för dem som vill ha det) har möjlighet att klara HSK-tentor samtidigt. Faktum är att vi, enligt vår läroplan, inte behöver ha ytterligare HSK-förberedelsekurser, du kanske vill ta HSK-tentamen, vilket sparar både tid och pengar.

2 PLUS 1, det är vår läroplan för att lära dig Business Chinese / BCT. Som underlag för vår kinesiska undervisning använder vi vår Conversational / HSK Chinese Education 2 IN 1. Utöver det lägger vi till ordförråd, strukturer och fraser på följande Business Chinese-ämnen, så verkligen 2 PLUS 1. Vår kurs lär dig inte bara dessa typiska affärsrelaterade ämnen men ger dig också inblick i kinesisk företagskultur, sätt och etikett, vilket är av största vikt när du gör affärer i Kina.

57644_Qun3.jpg

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 23, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Kina - Shanghai
Startdatum: Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Kina - Shanghai
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan