det intensiva engelska språkprogram (ielp)

International Business School – Budapest

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

det intensiva engelska språkprogram (ielp)

International Business School – Budapest

Det Intensive Language Programme (IELP) har drivits framgångsrikt under många år nu vid Internationella Handelshögskolan. Dess främsta mål är att förbereda studenterna för att fortsätta sina studier i engelska på högre utbildningsnivå. Det är därför först och främst rekommenderas för dem som så småningom vill få en examen från Internationella Handelshögskolan / Oxford Brookes University. Men det är också perfekt för dem som helt enkelt vill förbättra sin engelska för olika ändamål.


Programmet omfattar undervisning 23 timmar i engelska per vecka som är 600 timmar per läsår. Alla språklärare är mycket kvalificerade och har lång erfarenhet av undervisning. Programmet erbjuder också en unik möjlighet att lära 6 timmar Business English per vecka på alla nivåer (förutom absoluta nybörjare). Eleverna är grupperade enligt deras faktiska nivån på engelska, halterna varierar från nybörjare till Upper-Intermediate / Advanced. När de har uppfyllt kraven i den första terminen, eleverna fortsätta sina studier på nästa, högre nivå av engelska språket.


Förutom språkmoduler erbjuder IBS följande extra möjligheter att kursdeltagarna:


• I slutet av programmet får de studenter som har uppnått höga poäng från de olika engelska ämnena ta LCCI (London Chamber of Commerce) Språk Exam gratis i skolan.

&nbsp

• Vi ger eleverna kvartalsrapporter (informera studenterna om deras frånvaro, studieresultat mm )

&nbsp

• Det finns också "Veckovis församlingar" en gång i början av varje vecka, där IELP studenter kan träffas och utbyta åsikter om kursen. Detta är också ger en plats för att tillkännage fritidsaktiviteter (t.ex. kort land presentationer varje vecka, där eleverna kan bekanta sig med varandras kulturella vanor).

&nbsp

De IELP studenter som följer utvärdering och fortsatta pedagogiska kriterier för programmet får ett intyg om genomgången utbildning och får fortsätta sina studier under det första året av International Business School.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
100 Öppettider
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Ungern - Budapest
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Ungern - Budapest
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan