Digital ledarskap och innovationskurs

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

I dagens digitala värld är det viktigt att ledarna förstår den störande teknologin som formar ekonomin och har färdigheterna att utnyttja de möjligheter de skapar för sin verksamhet. BrainStation digitalt ledarskap och innovation är utformat för att avmystifiera den senaste tekniken och trenderna samtidigt som de lär ramarna som används av ledande företag runt om i världen för att driva innovation. Undervisad av erfarna digitala ledare med en historia av framgång inom digital transformation, ger den här kursen nya och framtida företagsledare möjlighet att utnyttja teknik och driva digital transformation i sin verksamhet.

Vad du lär dig

Förstå och utnyttja störande teknik

Eliminera förvirringen kring störande teknik som påverkar företag runt om i världen. Förstå deras möjligheter och hur de gör det möjligt för nya affärsmodeller att driva digital transformation.

Tillämpa designtänkande på digitala möjligheter

Lär dig designtänkande och hur den används för att identifiera och utföra innovationsmöjligheter, oavsett bransch eller företag.

Lär dig att leda digital transformation

Alla ledare behöver veta hur man utnyttjar digital transformation för att möjliggöra snabb innovation genom tillämpning av teknik. Lär dig att hantera genom störningar med tvärfunktionella team, digital vägkartläggning och Agile-principer.

Lär dig av branschledande gästhögtalare

BrainStation studenter får tillgång till exklusiva gästföreläsningar och paneldiskussioner under ledning av några av världens ledande ämnesexperter och proffs.

Gå med i en gemenskap av professionella i världsklass

När du tar en BrainStation kurs BrainStation du dig med det allra bästa. Anmäl dig idag för att utnyttja ett globalt nätverk av instruktörer och studenter på några av de mest innovativa organisationerna i världen.

Vad våra studenter säger

"Min erfarenhet på BrainStation var inget mindre än fantastisk. Personalen är oerhört professionell, insiktsfull och uppmärksam. Faciliteterna är fantastiska och skapar en idealisk miljö för både lärande och nätverk. Jag skulle definitivt överväga att ta en ny BrainStation kurs för att fortsätta min professionella utveckling . "

David, Google

"Den bästa delen av min erfarenhet med BrainStation var de fantastiska instruktörerna och det välorganiserade kursmaterialet. Jag var mycket imponerad av vad vi gjorde i klassen, som var starkt fokuserad på praktiska projekt."

Sonny, kursrapport

"Jag har tagit flera professionella utvecklingskurser och BrainStation har överlägset varit min favoritupplevelse ... lärarna är professionella i branschen och verkar alltid vara villiga att ta extra tid utanför klassen för att se till att du håller dig uppe fart."

Ashleigh, växling

Flexibla betalningsalternativ

BrainStation erbjuder några av de mest konkurrenskraftiga betalningsalternativen för digital inlärning, med en rad flexibla planer och stipendiemöjligheter.

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Läs mer

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Läs mindre
New York , Toronto , Vancouver + 2 Mer Mindre