Diplôme De Pâtisserie (Certificate III I Pâtisserie)

Le Cordon Bleu Australia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Diplôme De Pâtisserie (Certificate III I Pâtisserie)

Le Cordon Bleu Australia

Diplôme de Pâtisserie (Certificate III i Pâtisserie)

Vår Diplôme de Pâtisserie är den mest rigorösa och omfattande program i klassiska franska bakverk tekniker som finns idag. Som du avancerar genom kursen (Basic, Intermediate och Superior) kommer successivt lära sig och behärska de metoder för traditionell och modern fransk konditori.

Industri placering kommer att ge dig chansen att arbeta i en verklig hotellbranschen och i praktiken de kunskaper du lärt under din på campus studie. I en bransch som ständigt växer, ger detta program du de kunskaper och färdigheter för att göra dig till en mycket önskvärd kandidat för arbetsgivare.

Erbjuds i: Sydney, Melbourne

Karriärvägar

Konditor, Executive Chef, Restaurangchef, Pâtisserie ägare, Food & Beverage Manager, Catering chef, tårta designer.

Programstruktur

Steg 1 - Grundläggande

Börja utveckla de grundläggande färdigheter och kunskaper du behöver för att bli en framgångsrik konditor. I demonstrations och teoripass lär du dig metoder för handeln från erfarna lärare och kockar. I praktiska övningar du kommer att skapa en rad enkla men läckra bakverk och desserter. I denna unika program kommer du också lära sig grunderna i kyndel matlagning, vilket gör dig en eftertraktad anställd med ett brett spektrum av förmågor.

STEG 2 - Intermediate

Du kommer att kombinera enkla ingredienser för att göra en häpnadsväckande mängd specialiserade bakverk, kakor, desserter och bakverk. Dina kockar kommer att inspirera dig att ta dina kunskaper till en mer avancerad nivå och att omsätta dem i praktiken genom kokning för riktiga kunder i campus restaurangen.

STEG 3 - Superior

Du kommer att producera komplexa och mycket dekorerade bakverk och gâteaux, och ge fritt utlopp för din konstnärliga sida genom att göra marsipan, socker och choklad figurer och dekorationer. Din kompetenta och passionerade lärare hjälper dig att förbättra dina kunskaper och utveckla den kreativa stil som definierar en konditor.

STEG 4 - Arbetspraktik

Genom att framgångsrikt slutföra den här kursen kommer du att få en Diplôme de Pâtisserie och ett certifikat III i Pâtisserie. Industri Placering kan du praktisera färdigheter och tekniker lärt sig på campus i en riktig gästfrihet verksamhet. Med hjälp av Le Cordon Bleu karriär Services lag, kommer detta skede att bli grunden för både återstoden av programmet och din framtida karriär.

Basfakta

Varaktighet: 12 månader
Studieavgifter: AUD $ 34.767
Ålder: 18
Kunskaper i engelska: 5.5 Akademiska IELTS utan band score under 5.
Förkunskapskrav: Som lämnar skolan måste ha fullgjort australiska År 11 eller motsvarande utländska gymnasieutbildning (t.ex. International Baccalaureate) och visat förmåga att genomföra tertiär studie.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
12 månader
Heltid
Price
Pris
34,767 AUD
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Melbourne, Victoria
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Melbourne, Victoria
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Sydney, New South Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan