Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Le Cordon Bleu Australia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Le Cordon Bleu Australia

Diplôme de Cuisine (Certifikat III i Kommersiell Kokkärl)

Vårt Diplôme de Cuisine är det mest rigorösa och omfattande programmet i klassiska franska kulinariska tekniker som finns tillgängliga idag. När du går vidare genom kursen (Basic, Intermediate and Superior) lär du dig gradvis och behärskar teknikerna för traditionell och modern fransk mat.

Branschplacering ger dig chansen att arbeta i en äkta gästfrihet och genomföra de färdigheter du har lärt dig under din campusstudie. I en bransch som ständigt växer, ger detta program dig färdigheter och kunskaper för att göra dig till en mycket önskvärd kandidat till arbetsgivare.

Erbjuder i: Melbourne eller Sydney

Karriärvägar

Sous Chef, Executive Chef, Restaurangchef, Bankettschef, Mat

Programstruktur

STEG 1 - Grundläggande

Kursen erbjuder grundläggande grundning i professionell matlagning, som tillgodoser behoven hos både nybörjare och erfarna studenter. Det introducerar klassiska franska kulinariska tekniker som grundar sig på moderna internationella rätter, och fokuserar på att behärska grundläggande färdigheter: från hur man håller en kniv ordentligt, för att förbereda grönsaker eller krossa en kyckling. Gradvis introduceras mer komplexa tekniker. När du går från enskilda rätter till en mer expansiv menyfokus blir du skicklig i organisation, förberedelse och integrering av ingredienser för att uppnå bländande smaker.

STEG 2 - Mellanliggande

Du kommer att introduceras till klassiska franska regionala rätter, tillämpa tekniker som lärt sig i grundläggande matprogrammet. Denna kurs betonar vikten av att mise en plats - korrekt planering och förberedelse av mat och utrustning innan matlagning börjar. Du kommer också att introduceras till en rad olika presentationsstilar, från tallrik till tallrik.

STEG 3 - Superior

Lär dig om dagens utveckling i franska och internationella rätter. Att adressera menyn trender från ledande moderna restaurangkök, kommer att ta itu med ursprungliga recept och fräscha tolkningar av franska klassiker. Uppmuntras att vara mer kreativ i din matlagning och presentation.

STEG 4 - Arbetsplats

Efter avslutad kurs får du ett Diplôme de Cuisine och ett certifikat III i kommersiell matlagning. Branschplacering gör det möjligt för dig att utöva de färdigheter och tekniker som lärs på campus i en affärsverksamhet med äkta gästfrihet. Med hjälp av Le Cordon Bleus karriärtjänstlag kommer detta stadium att ligga till grund för både resten av programmet och din framtida karriär.

Nyckelinformation

Varaktighet: 15 månader

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 12, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
15 månader
Heltid
Price
Pris
34,767 AUD
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Melbourne, Victoria
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Melbourne, Victoria
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Sydney, New South Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan