Diplom (utökat) i livsmedelsteknik
University of Johannesburg
Nyckelinformation
Campus läge
Johannesburg, Sydafrika
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
4 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
ZAR 43 121 / per year *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* uppskattning av boende: 2500 USD per år
Introduktion
Det centrala syftet med examen (Utökad) i livsmedelsteknologi är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom livsmedelsteknik. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som gäller för livsmedelsteknikindustrin. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetsplatserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till att analysera deras specialisering.
Antagningar
Programresultat
Eleverna ska kunna:
- Identifiera, utvärdera och lös både rutinmässiga och okända problem med hjälp av korrekta procedurer/metoder/tekniker.
- Arbeta effektivt med andra i ett team.
- Hantera väldefinierade och nya lärandeaktiviteter inom en strukturerad lärmiljö.
- Analysera, syntetisera och utvärdera information, teorier och idéer förknippade med analytisk kemi/bioteknik/livsmedelsteknologi.
- Visa förståelse för omfattningen och huvudområdena inom analytisk kemi/bioteknik/livsmedelsteknik och hur respektive disciplin/område förhåller sig till andra områden eller system.
- Övervaka sin egen prestation och utvärdera den mot de givna kriterierna.
- Presentera och kommunicera information effektivt och meningsfullt med hjälp av vetenskapliga och akademiska/professionella diskurskonventioner och format.
- Visa ansvar gentemot andras miljö och hälsa genom att använda vetenskap och teknik i enlighet med erkända professionella och/eller etiska koder eller praxis.