Read the Official Description

Examen i Drilling Teknik (Certifierad av CPD Standards Office)

Program Inledning

Detta Diploma är utformad för nyutexaminerade, personal med liten eller ingen tidigare erfarenhet av borrning och personal inom andra områden som vill starta en karriär inom borrning. Läroplanen för denna Diploma Programmet har utvecklats av ämnesexperter och har också jämföras med branschstandard.

Kurs Leverans Tillvägagångssätt

En teoretisk och praktisk metod används i leveransen av detta sex månader intensiva program diplom. Detta Diploma programmet kommer att utsätta kandidater till branschstandard programvara, borr simulatorer och möjlighet att arbeta i team och som individ. Kandidater inskrivna på detta program kommer också att bedömas med jämna mellanrum under hela programmet med en slutlig bedömning i slutet innan ett intyg om prestation tilldelas.

pic

Mål

Detta Examen i Drilling Teknik syftar till att överbrygga klyftan i kunskap för potentiella kandidater som vill starta en karriär inom borrning. Programmet Diploma behandlar grundläggande aspekter och principer för borrning, samt introducerar kandidater till alla aspekter av borrning. Genom detta Diploma program, inskrivna kandidater kommer att få grundläggande kunskaper och förståelse för borrteknik och olika borrtekniker. Detta Examen i Drilling Teknik Programmet levereras av experter från industrin för att förbereda och utrusta inskrivna kandidater att starta en karriär inom borrning.

Karriärmöjligheter

Efter avslutad Diploma programmet, kommer de sökande att vara kunnig och väl rustat för att ta på borr utmaningar och redo för omedelbar uthyrning för både offshore och onshore positioner i den globala olje- och gasindustrin.

  • Startdatum: September, 2016
  • Varaktighet: 6 månader / 4 veckor * 6 mos = 24 veckor
  • Undervisning: £ 12.960
  • Plats: London, Storbritannien.

Certifikat Belönad

Efter genomgången av detta program kommer deltagarna att tilldelas ett diplom i Drilling Teknik certifierade av CPD Standards Office London och en CPD certifikat Närvaro, som de senare kan användas inom deras formella CPD rekord för en yrkesorganisation, institut eller arbetsgivare.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
6 månader
Heltid
Pris
12,960 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum