Läs den officiella beskrivningen

Är du en animationsfanatiker? Den typ av person som hatar att vakna till en väckarklocka för skolan men kan alltid hoppa ur sängen för lördag morgontecknad film? Med "anteckningar" i klassen betyder det hela tiden doodling och dagdrömmer om avlägsna fantasivärldar och färgglada karaktärer? Om så är fallet, 2D Animation

  • Digital Animator
  • Karaktärsdesigner
  • Storyboard Revisionist
  • Layout Artist
  • Bakgrundsartist
  • Illustratör

2D Animation Training College

Animerade tecken ses inte längre bara på lördag morgonteckningar eller på storskärmen - de har arbetat sig in i onlinespel, appar, tv-reklamfilmer ... ganska mycket överallt du ser! Även om media kan förändras, förbli vår förbindelse med animerade tecken alltid. Och det sätt på vilket de karaktärerna tas till liv idag är fortfarande sanna mot de tidiga dagarna av klassisk animering ... Så! Är du redo att ta din plats på ritbordet ?! Du kommer att bryta in på arbetsmarknaden med en professionell portfölj och demohjul, som visar din talang och din stil till potentiella arbetsgivare. Ett solidt grepp om 2D-animationen förblir en av de viktigaste grundläggande färdigheter som många studior ser efter i att anställa animatorer. Graduates av detta program kan hitta arbete på några fantastiska projekt, bland annat: Rick och Morty • Rocket Monkeys • Camp Lakebottom • Teen Titans GO När våra instruktörer inte är i klass med studenter kan de hittas som arbetar inom animationsindustrin för animationsstudior som: Atomic Cartoons • Yeti Farm Creative • Disney Interactive • Mercury Filmworks Detta accelererade program kommer att ge dig de färdigheter och träning du behöver dyka in i animationsindustrin, inklusive: karaktärsdesign och layout-Digital Painting-Life Draw -Cell Animation-Design för online-och mobilspel-och mycket mer!

"Alla och allt du ansluter till på Centre for Arts and Technology är din bästa resurs för att du ska få ut det mesta av din passion och talang." - Devin James Watterston

Kursflöde

I det här inledande kvartalet kommer du att lära dig de praktiska färdigheter och kunskaper som bildar grunden för bildkonst i animering. I din första karaktär Animation kurs kommer du att introduceras till principerna för animering och tillämpningen av traditionell ritning i 2D-animering. Du kommer att få en introduktion till animationsindustrin som täcker animationshistoria, dess förändrade kulturella betydelse, stora förflutna och nuvarande spelare / influencers, typer av animering (2D, 3D, stopp-motion, rörelseinspelning, etc.). I din första livritningskurs kommer träningsturneringar varje vecka att träna dig för att göra den mänskliga formen noggrant - en färdighet som är nödvändig för 2D-animering.

Under det andra kvartalet kommer du att bygga på de grundläggande principerna för animation som förvärvades i ditt första kvartal med ytterligare traditionell studie av människo- och djurmekanik och skådespelare. Du kommer att koncentrera dig på att finjustera dina livritningsförmågor som skuggning, perspektiv, anatomi, proportioner och andra element som är viktiga för att artificiellt representera människans form. Principerna och reglerna för linjärt och organiskt perspektiv är täckta tillsammans med andra ritningselement. Digital målning och design för animering introduceras för att komplettera och bredda din konstnärliga palett.

Under ditt tredje kvartal kommer du övergå från traditionell animering till Digital Character Animation där du, förutom att animera med studiekvalitets tillgångar, kommer att introduceras till verktyg och tekniker för att arbeta i detta digitala medium. Du kommer att fortsätta med mer avancerad livteckningsträning där du kommer att få ytterligare kunskap om anatomi, struktur, komposition, linjevikt och rendering för att skildra människors och djurform tillsammans med att utveckla tekniker och principer för stark karaktärsdesign. Du kommer också att bli bekant med Storyboarding, där du övar att skapa sekventiell konst för att förmedla historia och karaktär i visuellt media.

Under ditt fjärde kvartal fortsätter du att hona processen och teknikerna för 2D Digital Character Animation genom tillämpning av branschstandardmetoder och mjukvaruverktyg. Du kommer att lägga till väsentlig bredd i din 2D-konstportfölj genom traditionell blandadmediestudie i livritning med vattenfärgmålning, markör- och bläckframställning, penna och pastell samt designprinciper och element som det rör sig om design i animering. Du kommer att börja förproduktionen av pitching och utveckla en idé för ditt slutliga projekt som gör att du kan utforska den kreativa friheten att förverkliga din egen idé, samtidigt som du tränar allt du har lärt dig om processen med en animerad pipeline.

Under det här avgörande sista kvartalet kommer du att ha nytta av vägledning och mentorskap för dina professionella instruktörer och framgångsutbildare som är utformade för att hjälpa dig att säkra anställning efter examen. Digital Character Animation fortsätter att undervisa och förstärka mer avancerade tekniker, så att du kan finjustera dina animationsförmåga till anställningsnivån. Ditt slutliga projekt kommer att gå in i nyckelproduktionsfasen och du kommer lära dig att använda digitala redigerings- och efterproduktionsprocesser vid leverans av detta slutliga projekt och professionell demohjul och portföljplats.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från Centre for Arts and Technology »

Senast uppdaterad October 19, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
15 månader
Heltid
Pris
28,150 CAD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum