Diplom i Haute Cuisine Chef
Culinary Institute of Barcelona
Nyckelinformation
Campus läge
Barcelona, Spanien
språk
Spanska, Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
11 - 13 månader
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 24 200
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Haute Cuisine Chef Diploma
Det räcker inte att vara kock. Här utbildar vi kockar för ett bättre 2000-tal.
Gastronomisektorn förändras och utvecklas i en ostoppbar takt.
Nya marknadstrender, respekt för produkten, entreprenörskap, ledarskap inom restaurangbranschen, en framåtblickande syn och vår ansvarsfulla inverkan på hållbarhet utgör DNA:t för programmet som utbildar nästa generations kockar.
Människor från hela världen bestämmer sig för att förändra sina liv genom att ta haute cuisine-kockdiplomet av alla olika anledningar, oavsett om de börjar i sin kulinariska karriär, omskolar sig efter år av arbete i branschen eller byter karriärväg för att bli kock eller kulinarisk entreprenör.
Culinary Institute of Barcelona kockkurs är utan tvekan det mest uppdaterade och mest effektfulla kulinariska utbildningsprogrammet i världen och erbjuder våra studenter en radikal omvandling av deras professionella bana. På bara några korta veckor kan våra elever skapa saker som ingen någonsin har gjort tidigare, inte bara på grund av den djupgående kunskap de får om produkten, tekniken eller sammanhanget, utan för att vi fokuserar hela vår utbildningsmodell för inspirerande kreativitet och kulinarisk innovation.
Programmet främjar utvecklingen av laterala färdigheter, såsom att hantera sig själv, andra och företag; den lär eleverna hur man leder, kommunicerar och använder berättande för att skapa minnesvärda matupplevelser; det stärker deras sociala och professionella attityder för att stärka deras ledarskap i köket, vilket allt lärs ut på ett evolutionärt och tvärvetenskapligt sätt genom utmaningar som sätter våra elever och deras färdigheter på prov.
Det är ett intensivt och fokuserat program som förbereder dig för att komma in i den professionella världen efter bara åtta månaders lektioner och tre eller sex månaders övervakade praktikplatser på restauranger. En pedagogisk upplevelse inom CIB:s karakteristiska internationella ekosystem i staden Barcelona, en av världens gastronomiska huvudstäder och det främsta valet för att studera matlagning.
Mer än 70 ledande namn från det internationella gastronomistadiet undervisar i detta program, som är en del av utbildningen som leder till Grand Chef Diploma. Det kräver en engagerad prestation och engagemang från studenter, inte bara när det gäller kulinarisk praktik och lärande utan också när det gäller att fördjupa sig i framtidens gastronomi och utveckla färdigheter och färdigheter som krävs av 2000-talets kockar.
Antagningar
Läroplan
Ladda ner programmet här
Ranking
- En av de bästa skolorna att studera gastronomi (kockens penna)
Galleri
Programresultat
Mål
Gör dig redo att laga mat på 2000-talet
- Designa, implementera och övervaka
Kulinariska tjänster på restauranger eller i valfritt företag inom restaurang- och gastronomibranschen.
- Komplett kulinarisk vision
Tekniker, metoder och arbetssätt så att du kan designa, föreslå och genomföra organisatoriska förbättringar på alla nivåer.
- Innovationsutveckling
Utveckla nya produktförslag och tjänster för dina egna restauranger eller för andra.
- Vision för gastronomins framtid
Att förstå restaurangbranschens synvinkel och lära sig de färdigheter som krävs för att bli kock på 2000-talet.
- Global kulinarisk kunskap
Du kommer att få kunskap om det globala köket så att du kan arbeta i alla kök runt om i världen.
- Ny kompetens, kunskap och attityder
Att leda vilket kök som helst, med team inriktade på kulinarisk kreativitet och innovation med en ny ledarstil.
Idealiska studenter
Till vem
- Jag vill bli en professionell kock
För dig som vill börja sina akademiska studier och komma in på marknaden med en stor konkurrensfördel.
- Jag vill förändra min sektor och mitt liv
För personer som vill bredda sin komfortzon för att nå sina personliga och professionella mål genom att bli kock.
- Jag vill ge ett lyft till min matlagningskarriär
För dig som redan har börjat sin karriär inom gastronomi men vill nå nästa nivå med sin professionella matlagning.
- Jag vill arbeta framgångsrikt i vilket kök som helst i världen
För människor som vill få en holistisk och internationell syn som tillåter dem att övervinna utmaningar som de kan möta i vilket kök som helst i världen.
- Jag vill ha en internationell kulinarisk träningsupplevelse
För personer med en bred syn på världen som vill ha en pedagogisk erfarenhet som är både internationell och väl avrundad och som motsvarar deras förväntningar.
- Jag vill göra mig redo för 2000-talets utmaningar
För de människor som tror att den kulinariska världen har förändrats och att det inte längre räcker att vara redo för att hantera dessa förändringar.
- Jag vill gå min egen väg
För de entreprenöriella personer med kompetens att genomföra sina egna projekt och hantera dem.
Elevens profil
Karriärmöjligheter
- Kocken
- Chef för produktion
- Sous kock
- Medägande i kulinariska industrin
- Chef för innovation (FoU)
- Executive kock
- Chef för gastronomi inom livsmedelsproduktion och restaurangbranschen
- Utvecklingschef för nya projekt
- Gastronomisk konsult
- Chef för livsmedelskvalitet och säkerhet i restaurangbranschen
- Chef för gastronomiska evenemang och aktiviteter